Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

czy któras z mam miała tak u dziecka?? co sie okazała !!dla wyjasnienia nie czekam az przejdzie mamy zalecona diete i czekamy na badanie kupki

Raz u mojej córki zdarzyła się taka biegunka. Był robiony posiew i nic nie wyszło. Okazało się, że to wirus. Samo jej przeszło, choć lekarka straszyła salmonellą.

Gość kkkppptttrrr
moje dziecko tak miało jak było malutkie miał 2 mies wtedy.Trafił do szpitala i okazało sie ze mial gronkowca złocistego.Czesto kupa z krwią jest tez oznaka alergii pokarmowej

Gość ika_wawa
Nas odesłała ze szpitala bagatelizując śluz i krew, okazało się, że to byla salmonella :(

a były jakies inne objawy??? gorączka wymoty itd my mielismy gardło dostał antybiotyk doustny nastepnego dnia była biegunka 2 dni po podaniu pierwszej dawki była juz krew i sluz

teraz jest na zastrzykach(na gardło) nie gorączkuje ma apetyt brzuszek go nie boli bawi sie łądnie u was tez tak było

starsznie sie boje byłam nawet w szpitalu !! ale nas nie zostawiła ze wzgledu na to ze nic innego sie nie dzieje nie gorączkuje je itd a w szpitalach starszne wirusy wiec pewnie wyszedl by bardziej chory niz byl

Gość sralalalalaj
kolezanko corka tak miala oprocz tego slabo na wadze przybierala okazalo sie ze ma naczyniaka w przewodzie pokarmowym :-(

poczekaj na wyniki i tak nie masz innego wyjścia a taki objaw może znaczyć wszystko i nic nie panikuj na zapas a tu na forum to się tyle naczytasz że szok a i tak przypadek twojego dziecka może być zupełnie inny(sama ci powiem że znam takie przypadki jeden u małego dziecka spowodowany był alergią ,drugie dziecko miało zniszczoną antybiotykiem florę jelitową tak mówił jego matce lekarz ,a trzecie miało krwiste stolce albo przy jelitówce albo przy zatruciu (bo wciągu 2 tyg miało to i to i nie pamiętam dokładnie))tylko obserwuj dziecko i gdyby cię coś niepokoiło to pędź z powrotem do szpitala(rozumiem też że chciałabyś już wiedzieć sama jestem matką i też chciałabym szybszych wyników ja czasem nie mogę doczekać do wizyty następnego dnia gdy mała ma tylko katar)

czy to az taki zbieg okolicznosci czy powiklania po antybiotyku!!!w szpitalu powiedzieli ze tego antybiotyku nie stosuje sie od lat u dzieci