Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ika_wawa

Jakiej firmy znajdę spodnie dla szczupłej 3 latki? Mamy pomóżcie bo mamy problem

Polecane posty

Gość ika_wawa

Moja córka ma 3 latka ( i 1 miesiąc ;) ) ma 95cm. Spodnie w rozmiarze 98 ma ok ale nogawki mogłyby być z 1-2 cm dłuższe. Z kolei kupiłam wczoraj spodnie na 104 i się w nich topi chociaż nogawki dobre. Mieszkam w bardzo małej miejscowości więc proszę nie piszcie, żeby zabrać do sklepu i mierzyc bo póki co kupuję poprzez allegro, poprostu taniej a na chwilę obecną to dla mnie ważne.

Gość mam szczupłę i wysokie
dzieciom kupuję w sieciówkach typu Zara, H&M, C&A i tam spodnie mają wszyte takie gumki z guziczkami, dzięki czemu bez problemu zmniejsza się je w pasie do odpowiedniej szerokości.

Gość ika_wawa
Tak, tak ja tylko takie kupuję ale one na niej i tak dosłownie wiszą :( guziczki ma zapinane na ostatnie a i tak nie raz sie zsuwają.

ciężko mi w ty uwierzyć, że ktoś ma chudsze dzieci od moich :D

Gość ika_wawa
a no ta moja to bardziej wysoka ona jest ;) chcąc kupić spodnie dobre na długość ma je za szerokie :/ ehhh no tak to już jest z dzieciakami ;)

mój straszy syn idzie do komunii - chciałam coś upolować na allegro i co? wszystkie garnitury sa na niego za małe i za szerokie.... wzrost 152 i ledwie 28 kg wagi, każde żebro można policzyć :D co ciekawe - je dużo tylko biega jak szalony .... młodszy ma 2 lata i jest na etapie niejadek... nosi rzeczy 92/98 i wszystkie spodnie właśnie na ostatni guzik pozapinane - ale to wystarcza...

Gość ika_wawa
To chyba zostaje Ci uszyć na miarę ten garniturek dla małego, albo próbować dalej szukać. A może skompletuj osobno, chociaż pewnie trudno będzie ale kto wie.

Ja mojej córce spodnie kupuje tylko w Zarze. Pozostałe na niej wiszą, nawet po zaciągnięciu gumek, wygląda jak z pieluchą. Ona jest po prostu drobna, wagę ma między 3 a 10 centylem od zawsze. Te spodnie z Zary są szczuplutkie. Chłopców zresztą też tam zaopatruję. Czasem też wąskie spodnie można dostać w H&M-ie, ale można sie naciąć. Generalnie nigdy nie ryzykuję, żeby na tych moich chudzielców kupować ubrania bez przymierzania. Niestety.

Wejdź do Zary - mają tam teraz duże przeceny