Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość salmi

Lodzik koledze

Polecane posty

Gość salmi

Co uważacie o zrobieniu loda koledze którego za dobrze nie znam a dodam w dodatku, że on już nie raz zrobił mi dobrze, ale mało razy doszłam do szczytu

Gość kasiabasiastasio
Zrób

no ja tez uwazam ze lodzik koleedze sie nalezy. Tez tak mialem kolezanka mi lodzika robila fajnie bylo. ten wyzej to podszyw z jednym nawiasem wiecej hehe. dzieciak

Gość salmi
Nie udało mu się ponieważ ja osiągam szczyt tylko poprzez seks analny a on z kolei za bardzo za tym nie przepada i wtedy za szybko wyjął z mojej pupy....

Info.. masz wzięcie, widzę:) tak Cię wszyscy naśladują, jaja se robią a prawda na pewno jest taka-Ze Cie lubią podświadomie, tylko-niestety-prezentują niższy poziom inteligencji i tu ich boli...

no pewnie ze mnie lubia. najsmieszniejsze bedzie to ze ja ich zaraz ponamierzam i umieszcz tutaj ich dane personalne. i zdjecia i wtedy sie posmiejemy z dzieci neo hahahaha

cale kafe pelne informatykow. heheh napiszcie mi w jakim celu sie podszywacie. zeby bylo fajnie czy zazdroscicie bo sami jestescie tepe pały do tego 100 % prawiki jak ja lubie sie smiac z takich ludzi hehe zycie jest piekne

No ja to się nieźle ubawiłam na pewnym temacie, gdzie było pełno podszywów Info....

i co sie tak rzucasz pomineli cie przy udoju czy jak. a co ty mozesz co . jedyne co mozesz to pokozaczyc w necie. A w prawdziwym zyciu jestes cienki bolek i wszyscy cie dymaja w dupe. Taka prawda śmieciu.

wydalo sie jestes grubym pedalem co siedzi na necie i kozaczy i sie zali na forach. hehehee zalosne. takich jak ty to ja tepilem w szkole sredniej codziennie. widzisz tylko w necie mozesz pokozaczyc. Na tyle cie stac. Jestes nikim

Tepaki pastewne rozmnażaja sie jak wszy łonowe! O co sie klociecie debile i tak żadne z was nie potrafi sie zachowac jak prawdziwy 27letni facet gówniarze. Swoją rozmową zdradzacie swoj wiek gimgównaliści!!!