Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czikitaaa

kontrola sluchu

Polecane posty

Gość czikitaaa

u mojej corci po porodzie badanie przesiewowe sluchu wyszla kontrola i nastepne badanie mam na marca bardzo sie boje ze moze to oznaczac niedosluch bo slyszec slyszy reaguje na stukanie chalas rozmowe szuka wzrokiem jak slyszy jak ktos do niej mowi czy na grzechotke czy byl ktos w podobnej sytuacji jak sie sprawy potoczyly / dodam ze w rodzinie ie ma osob z niedosluchem wiec dlaczego kontrola?

Gość czikitaaa
???

Gość Edzinka13
a miała podawany antybiotyk w szpitalu? Synek miał i wizyta w poradni audiologicznej jest zalecana w takiej sytuacji. U nas było wszystko ok.

Gość ja miałam taką
sytuację , badanie przesiewowe nie wyszło kontrola za 3 miesiące .... niestety po 3 miesiącach tez nie wyszło choć my byliśmy przekonani ,że reaguje na dzwięki . dzis córka ma 3i pół roku i ma wszczepiony implant slimakowy i tylko dzieki nie mu słyszy i gada bez przerwy ... u nas tez nigdy w rodzinie nikt nie miał problemów ze słuchem . Powtórz kontrolę jak najszybciej ! Trzymam kciuki ,żeby wszystko było ok !

Gość czikitaaa
wlasnie nic nie miala podawane zadnych lekow dziwi mnie to mam nadzieje ze to maz plodowa zalegajac w uszka bo ostatnie badanie miala robione w 3 dobie i w ten dzien bylysmy juz w domku a wieczore zauwarzylam takie kropelki wody w uszkach wyplywajace mam nadzieje ze teraz wyjdzie wszystko ok