Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemiłasytuacja

proszę o radę

Polecane posty

Gość niemiłasytuacja

witam :) Sprawa wygląda tak- w piątek na imprezie poznałam miłego faceta, bawiliśmy się razem całą noc. Gdy powiedziałam że muszę już iść poprosił o numer telefonu i zapytał kiedy spotkamy się znów na imprezie. Próbowaliśmy ustalić termin spotkania ale rozmowa odbyła się w miejscu gdzie było bardzo głośno i nie zdołaliśmy się konkretnie porozumieć. Pożegnaliśmy się i wyszłam. Zanim dotarłam do domu dostałam od niego sms-a w którym jakby niecierpliwie dopytywał się o dzień spotkania. Odpisałam na jego wiadomość podając dwa odpowiadające mi terminy przypadające w przyszłym tygodniu i napomykając że jeszcze się zgadamy. Od tamtej pory On milczy. Żadnego telefonu, żadnej wiadomości. Szczerze mówiąc jestem zdziwiona. Odnosiłam wrażenie że naprawdę mu się spodobam, nie traktował mnie jak ochłapu mięsa. Przyjemnie nam się razem tańczyło, droczył się ze mną w zabawny sposób, osłaniał przed przypadkowym dotykiem osób także znajdujących się na parkiecie. Bardzo mi się spodobał i chciałabym spotkać się z nim jeszcze niejednokrotnie, móc go poznawać. Dziś jest poniedziałek i odchodzę od zmysłów, Czy Waszym zdaniem jest szansa na to że się jeszcze odezwie? A może to ja powinnam wyjść z inicjatywą ? Dlaczego on milczy? Czy zrobiłam coś nie właściwie ?

Gość rypka z grybką
może wytrzeźwiał i przejrzał na oczy? :-P

Gość furrywall
może coś mu wypadło. może chce Cię potrzymać w niepewności. jedno jest pewne, nie odzywaj się pierwsza to sie zawsze źle kończy :) ma Twój numer, jemu ma zależeć a nie Tobie :)

Gość niemiłasytuacja
bardzo dowcipne...

Gość niemiłasytuacja
furrywall- uważam że to mężczyzna powinien starać się o kobietę, dlatego powstrzymuję się cały czas przed wyjściem z inicjatywą, ale z drugiej strony boję się że może kiedyś okazac się że mogłam coś zrobić a nie zrobiłam