Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawstydzona.....

Siostra mnie zaszokowała

Polecane posty

Gość zawstydzona.....

Witam. Chcialabym się komuś wygadać bo strasznie męczy mnie taka jedna sytuacja.... Mam młodszą o 4 lata siostrę. Nigdy nie przepadałyśmy za sobą choć od jakiegoś czasu mamy świetny kontakt. Od liceum byłam śmiertelnie zakochana w koledze ze starszej klasy. Chodziłam z nim długo, gdy mnie zostawił dlugo nie umiałam się pozbierać. Moja siostra nigdy go nie znała (nie przyprowadzałam go do domu). Od tamtej pory nie mam nikogo. Niedawno moja siostra zaczęła z kimś pisać na gg i widać było że jest zadłużona, kiedy mi pokazała zdjęcie okazało się że to mój były. Wtedy się załamałam, a ona? Zerwala z nim kontakty i powiedziała mi "Nigdy nie zrobiłabym Ci takiego świństwa ba! nie chcę znać faceta, który Cię tak mocno skrzywdził" Widziałam że było jej ciężko. Jest mi tak strasznie głupio. Nie wiem co powiedzieć. Zostałam bez słowa. O.O

Gość zawstydzona.....
Tak jestem z niej taka dumna, ale tak mi głupio bo nigdy nie byłyśmy do siebie nastawione jakoś specjalnie przyjaźnie

Gość lulcia piękna
To ona podjęła tę decyzję. może słusznie postąpiła, bo gdybyście zostali rodziną, to głupio byłoby spotykac się ze szwagrem, który kiedyś był dla Ciebie zupełnie kimś innym.

Gość powiem Wam słuchajcie
Masz zajebistą siostrę! Pokazała klasę! Nic nie mów po pprostu okazuj jej więcej uczucia teraz może jakieś wpólne imprezy?