Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAtrinneee

Jestem niemal Idealna :)))

Polecane posty

Gość parararm
co to jest dg ?

Gość kumoszka
szkoda, że móżdżku brak :P

Gość ja tyzz mam
dolce and gabbana :D

Gość dhjfhfdhsal;ll..
Ja też mam pelno ciuchow dc , za sztuke placilam 5 zl :D prawie niezniszczone :DD

Gość bfiufiufiu
haha, gdybys nie miała kompleksów i wierzyla w to, że jesteś taka super to byś nie musiala krajać swojego ryła :D ja jestes prześliczna i nie potrzebuje zadnej operacji plastycznej, niech sobie je robią zakompleksione brzydale :)

Gość bytv6tu6b
A ja nie kupuję dolce gabana i jestem happy :P To akurat mała zaleta bo faceci i tak na to nie patrzą, a jak patrzą to myślą zaraz, że masz sponsora albo go szukasz.

Gość hahahihihahahihi
Mnie to bawi :D Tacy ludzie jak Ty uwazaja sie za szczesciarzy, a wcale tak nie jest.. Zostanie Ci kiedys 20 zł do konca miesiaca, albo podwienie Ci sie jakos inaczej noga i juz wpadasz w depresje, bo sama gowno umiesz, a zycie Cie nie nauczylo zbyt wiele.. Na dodatek bedziesz sama, z takim podejsciem, z taka uroda, powodzenia ;p Juz sie staczasz i nawet tego nie widzisz.. Odpadasz, bo nie masz do czego dazyc ;D Powodzenia w w Twoim idealnym swiecie gwiazdeczko, tylko nie placz jak Cie zycie kopnie, bo ja Cie wtedy genialnie wysmieje ;p