Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemiłasytuacja

proszę o radę

Polecane posty

Gość niemiłasytuacja

witam Sprawa wygląda tak- w piątek na imprezie poznałam miłego faceta, bawiliśmy się razem całą noc. Gdy powiedziałam że muszę już iść poprosił o numer telefonu i zapytał kiedy spotkamy się znów na imprezie. Próbowaliśmy ustalić termin spotkania ale rozmowa odbyła się w miejscu gdzie było bardzo głośno i nie zdołaliśmy się konkretnie porozumieć. Pożegnaliśmy się i wyszłam. Zanim dotarłam do domu dostałam od niego sms-a w którym jakby niecierpliwie dopytywał się o dzień spotkania. Odpisałam na jego wiadomość podając dwa odpowiadające mi terminy przypadające w przyszłym tygodniu i napomykając że jeszcze się zgadamy. Od tamtej pory On milczy. Żadnego telefonu, żadnej wiadomości. Szczerze mówiąc jestem zdziwiona. Odnosiłam wrażenie że naprawdę mu się spodobam, nie traktował mnie jak ochłapu mięsa. Przyjemnie nam się razem tańczyło, droczył się ze mną w zabawny sposób, osłaniał przed przypadkowym dotykiem osób także znajdujących się na parkiecie. Bardzo mi się spodobał i chciałabym spotkać się z nim jeszcze niejednokrotnie, móc go poznawać. Dziś jest poniedziałek i odchodzę od zmysłów, Czy Waszym zdaniem jest szansa na to że się jeszcze odezwie? A może to ja powinnam wyjść z inicjatywą ? Dlaczego on milczy? Czy zrobiłam coś nie właściwie ?

Gość słoneczko :))
Daj sobie spokój, bo skończysz, jak ja, czyli xle. Posłuchaj tej rady. NIE ODZYWAJ SIĘ, BĘDZIE BOLAŁO

Gość Mała misia:)
A ja tam bym do nigo napisala a czemu nie!!

Gość htgfreds
po co robisz sobie nadzieje. Jak nie ma ochoty to nie narzucaj sie. To facet powinien zabiegac o spotkanie. Siedz i czekaj....a jak sie nie odezwie to znaczy ze ma Cię gdzieś. nie bądz głupia! Troche alkoholu zrobiło swoje a Tobie sie wydaje jakby nie wiem co było.

Gość KtoPytaNieBłądzi
MOżna wiedzieć gdzie byłaś na imprezie tzn. miasto?;) Wiem, że dośc dziwne pytanie, ale....

może odezwie się w dzień tego "ustalonego" spotkania a jak nie to będzie kolejny piątek i znowu kogoś poznasz... nie ma się co przejmować:)

Gość niemiłasytuacja
KtoPytaNieBłądzi- ale ? czy nazwa miejscowości ma tu jakieś znaczenie ? odpowiedz proszę

Gość KtoPytaNieBłądzi
Oczywiście, że miasto (nawet województwo) ma znaczenie... :)

Gość niemiłasytuacja
hehe... czyżbyś to był Ty? :P woj. wielkopolskie

Gość KtoPytaNieBłądzi
Łeee, nie ;( :D

Odniosłaś wrażenie. Wrażenia czasem są dalekie od rzeczywistości, nie polegaj na nich. A to że zachowywał się elegancko i urokliwie nie znaczy że nastąpi ciąg dalszy. Gesty łatwo wykonać, słowa łatwo powiedzieć lecz czy cokolwiek jest wiążące? Te wrażenia...

Gość niemiłasytuacja
mellygion- jest wiele racji w tym co mówisz wobec tego zapytam tak- po jakie licho faceci to robią, po co udają zainteresowanych, biorą od nas dziewczyn numer tel skoro nie mają zamiaru się skontaktować? dla zabawy? żeby pochwalić sie przed kolegami ? dla mnie to jest niedorzeczne... wyjaśni to ktoś ? bo nie pojmuję takiego zachowania....

Gość olej to dziewczyno
nie warto sie tym przejmowac widziałas faceta raz, odniosłas jakies tam wrazenie, ale ono wcale nie musi byc zgodne ze stanem faktycznym, nie znasz faceta nie zadzwonił to niech spada , ot epizods w zyciu jakich wiele, zapomnij i już