Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamakama35

dlaczego zawiesil konto?:(

Polecane posty

fire wall - mój kumpel tak mówił :). W Windowsach jest to taka zapora przed wirusami, a on tak nazywał zaporę przed nadmiernym zaangażowaniem :).

Autorko to do Ciebie No coz, zaintrygowalem ja do tego stopnia, ze przyznala sie ktoregos dnia, ze jej sie snie po nocach, niemal codziennie. Nie potrafila skupic uwagi w pracy, caly czas o mnie myslala - czesto wysylala mi esy w godzinach pracy. Nie sadzilem, ze to sie tak skonczy bolesnie dla mnie. Bawiła sie Toba.To jest niegodne człowieka.

Gość a moze po prostu
zlamal jakis pkt regulaminu i obsluga zawiesila mu konto?

Gość Autorko to do Ciebie
Dzis wiem, ze to byla tylko zabawa z jej strony moimi uczuciami. Po prostu miala ubaw i satysfakcje, ze ktos poswieca jej czas etc. Niektorzy ludzie sa zdolni do trwonienia swojego czasu, ukladania wymyslnych scenariuszy, aby sie tylko dowartosciowac. Smutne, lecz jakze prawdziwe.

Gość kamakama35
kochani musze juz niestety lulu na 7 chodze do pracy, w ogole dzieki za zainteresowanie, naprawde mi to pomoglo:) coz mowi sie trudno juz tyle porazek zaliczylam jedna w ta czy w ta..ech.. trzymaj sie zosia i reszta:) dobrej nocki:) a jak sie kiedykolwiek odzewie i wyjasni o co common obiecuje tu napisac..

Spokojnej nocy i powodzenia 🖐️

Kochana daruj sobie, nie ma sensu się męczyć .... jak ja:( Tylko, że ja miałam inną sytuacje - mój gadał z panienkami na pewnym portalu randkowym.... Miał tam wszystkie prawdziwe dane więc panie z którymi pisał raczej myślały, że "jest ok" , gdy wpadł (znalazła go pewna osoba i to przez PRZYPADEK) zawiesił konto... Nie dość, że ja się męczę do tej pory (chodź go kocham i teoretycznie uwierzyłam w to, że czuł się z dala od rodziny samotny i chciał tylko pogadać) to być może któraś dziewczyna też się zaangażowała i nagle dostała "zawieszone konto"...

Wiesz, zosia, ta kobieta nie miala zapewne na swoim koncie tylko jednego skoku w bok. Jak sie okazalo, plynna moralnosc nie przeszkadzala jej. Zaryzykuje stwierdzenie, ze nawet nie ma zadnych wyrzutow sumienia z tytulu manipulcji drugim czlowiekiem.

Jak widzisz na moim przykladzie, nasze wyobrazenie nt osoby po drugiej stronie kabelka nie musi sie pokrywac z rzeczywistoscia. Tak jak napisal hehe :D, mozna sie kreowac na zupelnie kogos innego, niz sie jest w realu i manipulowac druga osoba.

Nie mam pojecia, czy jej maz wiedzial o przybieranych przez nia pozach i zakladaniu licznych masek, jak rowniez o zdradzie.

Hmmm... prawie dwa lata temu. Ale nie ma co sie zadreczac, nie wszyscy tacy sa. Kwestia oddzielania ziaren od plew.

Tego nie wiem, ale jestem w stanie zaryzykowac stwierdzenie, ze tacy ludzie nie zmieniaja sie z dnia na dzien, o ile w ogole sie zmieniaja. Byc moze w dalszym ciagu przyprawia rogi swojemu mezowi. Jest atrakcyjna kobieta i dobrze o tym wie.

A dlaczego wypytujesz mnie o takie szczegoly? W tej chwili ma 28 lat.

No coz, dopoki jest mloda i atrakcyjna moze manipulowac facetami. Najlepsza forma zadoscuczynienia za popelnione grzechy dla takich osob jest samotna starosc.

Ponoc krzywdy, ktore wyrzadzamy innym powracaja do nas ze zdwojona sila. Dobrej nocy. Pa.

Gość kamakama35
hej Zosia jesli tu jestes to pisze zgodnie z obietnica, on sie odblokowal to zrobilam to samo, wszedl do mnie na profil ale nic nie napisal..nie wiem co to znaczy..mysle, ze opcja wystraszyl sie jest tu najbaradziej prawdopodobna..ale nie zamierzam raczej nic pisac do niego, duma mi nie pozwala..chodz korci mnie zeby zadac mu jedno pytanie..dlaczego?