Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nullllll

Panowe to do was...

Polecane posty

Gość nullllll

bardzo ładna,inteligentna,skromna dziewczyna,która potrafi się zabawić i pośmiać.na się na literaturze i bardzo dobrze na sporcie...itp.troche niesmila i z wlasnym swiatopogladem.No i uparta...dość :)Wszyscy jej mówią że jest wyjątkowa że może mieć każdego ale nie ma.Panowie boicie się takich kobiet? dlaczego ?

Gość nullllll
nie

Gość dede1
mówisz ,że znasz się na sporcie ? powiedz co to jest podwójna krótka w siatkówce

nie boimy sie takich tylko zalezy jak ona sie zwraca do podrywaczy cz np jak ktos sie tobie nie podoba to drapiesz czy gryziesz lub kopiesz?

z opisu dość ciekawie prezentuje się. Teraz to dziewczyny podrywają a nie czekają...

Gość Zenek bez spodenek
"Panowie boicie się takich kobiet? dlaczego ? " - boisz się poznać normalnego faceta? Dlaczego?

"bardzo ładna,inteligentna,skromna dziewczyna" Kobietom, które twierdzą, że są bardzo ładne, inteligentne a do tego SKROMNE, powinno się nie ufać z założenia.

Gość nullllll
ładna jestem to fakt ale nie lubie kiedy ktos mi mówi "rany aleś ładna"....i przepraszam co ja mam wtedy zrobić? dziekuje i odchodze.Co do sportu to uczestnicze w dolnoslaskich rajdach samochodowych :).wiecej o tym nie powiem.Mysle ze nie trzeba sie mnie bac jak ktos tu juz wspomnial...bo "taka odwazna" to ja jestem tylko na kafe :).a co do siatkowki to zdecydowani wole pilke lub rajdy....ale nie ma co jedni z najlepszych polskich siatkarzy rodza sie na dolnym slasku :)....koniec z mowieniem o mnie

normlany mężczyzna nie boi się pięknej kobiety...boi się tylko jej przeciwieństwa...:P

Gość suriiii
i wlasnie tak to sie wszystko konczy....ktos tu sie podpjal pod moj nick.pewnie zabolalo to ze kobieta zajmuje sie takimi rzeczami jak rajdy samochodowe...? hm? skoro porownujesz to do bycia czlowiekiem pajakiem,komiksowa postacia to znaczy ze jesdzisz wylacznie mpk a prawo jazdy jest dla ciebie czyms zupelnie nierelanym :) uwierz to nie z pokroju opowiesci fantastycznych :)

rajdy to bzdura ..ale ta "piłka" to ciekawe z Twej strony...

Gość woe
Piłka to nic, ale rajdy, no no, to już coś. Tu trzeba mieć charakter - widocznie lubisz mieć wszystko po swojej myśli, może dlatego? Jeździłaś na górze św. Anny?

Gość nie boimy sie
nie wiem skad ten durny pomysl :o