Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkjkjkjkjkj

OUTLET, krakow! tommy hilfiger itp zna ktos?

Polecane posty

Gość Tommyh
Zeby tommyego porownywac do hm tzn stawiac w tej samej linii...to trzeba byc debilem

Gość August the 1st
Nie przesadzajcie, ze Tommy jest taki dziadowski. Mam sporo rzeczy z TH i niektóre po 4 lata, koszulki mają cały czas ten sam kolor, dobrze się piorą i prasują. TO samo swetry, nie rozciągają się i nie deformują po praniu w pralce. Mam też koszule i jest podobnie. Jedynie jestem zrażona do torebek, zwykłe plastiki. Wszystkie rzeczy kupione w USA. W Wallmarcie ich nie ma jak tu ktoś powyżej wspomniał. Lacoste w USA też nie jest tanie, jedne z droższych ponieważ to marka europejska a te są tam drogie. Guess ma wszystkie torebki platikowe, w ogóle nie robią skórzanych. Kupiłam jedną w przypływie dobrego humoru na Magnificent Mile ;) do dzisiaj nie wiem dlaczego zapłaciłam tyle za plastik :p Ciuchy też są złej jakości. Zdecydowanie wolę Polo. Poza tym w Polsce nie mamy dobrych outletów.

Gość gość
Uważam, że tommy hilfinger to bardzo dobra marka. Zastanawiam też się nad pracą w tym sklepie, ale czy to będzie warto ? czytam na gowork.pl że może być różnie. Z resztą zobaczcie sami http://tim.pe/4eg

Gość stały niegdyś klient
Tommy jest świetny w porównaniu do Guess. Bylem ostatnio z zona i jestem zniesmaczony obsługa i rozmowa z pseudo kierowniczką. Bardzo niemiła i nieprzyjemna dziewczyna . Nie szanuje pracowników to widać . Nie ma pojecia o obslydze klienta w zadnym wypadku.Dlatego pewnie jest taka rotacja .cała sytuacje uratowała przemiła i profesjonalna pani Dagmara albo Tamara.Widać że zna się na rzeczy i obsłudze klienta. Mimo kaprysow mojej zony.Miałem nie pisać ale dla przestrogi . NIE POLECAM GUESS W FACTORY I KIEROWNICTWA .