Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkjkjkjkjkj

OUTLET, krakow! tommy hilfiger itp zna ktos?

Polecane posty

Gość jkjkjkjkjkj

Witam zna ktos jakis spoko outlet w krakowie z oryginalnymi rzeczami typu tommy hilfiger, guess itp ?

Gość jkjkjkjkjkj
uwielbiam swtereki i t-shirty Hilfigera:D a guessa uwielbiam dodatki:D no to skoro jestes takim znawca to co polecasz?:D

Gość discoresistaka
stać was krakusy na hilifgera? ubierajcie sie lepiej w tesco :o :O trójkąt wejmarski tommy hilfiger to dziadostwo, guessa tez nie lubie- chociaz jeansy maja spoko. Wez przezuc sie na jakies pożadne europejskie marki a nie na shity z usa szyte w krajach 3 swiata SNOB SIE ZNALAZŁ z koziej duupy., PORZĄDNE sie pisze ćwoku

Gość jkjkjkjkjkj
discoresistaka a dlaczego mialoby nas nie stac?:PP chcoiaz ostatnio dajac za swterek tommyego 399 zl mialam ogromne wyrzuty! wiec szukam jakiegos outletu co by taniej kupic:PPP ale widze ze kiepsko cos mi idzie;p

Gość trójkąt wejmarski
jkjkjkjkjkj- ok, ale francuksie, brytyjskie, włoskie- jakie co mam ci polecic bo sa dziesiatki lepszych ciuchó niz lalusiowaty tommy

Gość trójkąt wejmarski
discoresistaka- w USA hilfiger to takie ubrania ala tesco włąsnie :P

Gość discoresistaka
bo slyszałam że ludzie w KRK słabo zarabiają np. 5,50 zł za godzine pracy w kinie :o :O stąd pytanie o takie zbytki jak sweterek za 300zł

Gość trójkąt wejmarski
jkjkjkjkjkj- dałas za sweterk tommego 399 złotych haha, w usa kupiła bys w wallamrcie ze trzy haha. przeciez to sa ciuchy made in china. tommy hilfiger to jest cos alal levi's. projektant w sumie tez słaby, chcoiaz marke sobie wyrobił, ale masówka pod nazwa tommy to jest cos jak levi's w usa. w dodatku 4 paki za takie cos haha, wiesz co pozyc mi 2 stówy- widze ze cierpcisz na nadmiar kasy :)

Gość jkjkjkjkjkj
wiesz jestem kobieta wiec dla mnie okreslenie 'lalusiowaty' jest malo trafne:D

Gość trójkąt wejmarski
luksus to jedt PRADA, Ermenegido Zegna, Burberry tak za te rzeczy w outlecie rozumiem dac 100 eurrło, ale za tommy hilfiger :O wiesz co Polska Vistula to jest wg mnie bardziej prestizowa marka niz tommy hilfiger

Gość jkjkjkjkjkj
wiem o tym:D mam kuzynke w stanach i jak ona mi mowi ile dala np za bluzke lacoste to glowa boli:D zreszta jak tam bylam 2 lata temu na wakacje to za conversy dalam 20$ gdzie tu musialabym dac 250 ;d ale coz zrobci jak zyje w takim kraju a nie innym?:D discoresistaka 5,50 ? hahahahhahaha z tym to sie jeszcze nie spotkalam by ktos tyle zarabial:OOOOO jestem w szoku!:D

Gość jkjkjkjkjkj
burberry uwielbiam:D !

Gość trójkąt wejmarski
mnie sie te rzeczy zwyczajnie nie podobaja, nie móie ze sa złej jakosci. po prostu nie sa warte tej ceny i mocno przepłacasz w usa cichuy z logo tommy sa neiwiel drozsze nic gap czy levi's :O rozumiem jeszce snobowac sie calvinem kleinem( chcoaiz te nizsze linie to tez maswka0 ale tommy hilfiger - epic fail moja droga :)

Gość trójkąt wejmarski
jkjkjkjkjkj- gdzie tommey do Burberry - ninna liga. Tommy hilfiger to moze konkurowac z dresami Lacoste a nie z luksosowym krawictwem Burberry czy Zegny

Gość jkjkjkjkjkj
wiesz tu nie chodzi o jakikolwiek snobizm, poprostu lubie te ciuchy!:D i wiesz potrafie sobei odmowic czegos innego by kupic ten sweterek czy t-shirt wlasnie tommyego, bo nadzwyczajniej LUBIE:D nie masz tak? ze cos lubisz i koniec? :D nawet jesli wiesz ze to jest made in china?

Gość trójkąt wejmarski
jkjkjkjkjkj- no widzisz to jaki sens jest marnowanie kasy za jakis debilny sweterek za 400 stówy uszty matko jedyna w azji, skoro głupi lebi's ma o polowe tanze i jakoscowo byc moze lepsze rzeczy. naiwniara z ciebie cholerna :O

Gość trójkąt wejmarski
jkjkjkjkjkj- ale ja niekwestionuje twojego gustu. podobaja ci sie OK, mnie sie nie podobaja. Sek w tym ze tu nie chodzi nawet o gust te ubrania po prostu nie sa warte tej ceny i to mnie smieszy. tylko nawinacy kupuja w polsce te ciuchy, za taka cene mozna miec lepsze rzeczy na wyprzedazach w europie, podejrzewam ze w polsce równiez

Gość trójkąt wejmarski
jkjkjkjkjkj- lubie jeansy diesla , ale nie stac mnie w Polsce na nie wiec nie kupuje :)

Gość jkjkjkjkjkj
no wlasnie ci pisze!!!:D ze nadzwyczajniej na swiecie to lubie!:D mimo ze mam swiadomosc ze w takich stanach kupilabym za polowe ceny czy jeszcze mniej, ale co mam zrobic:D mam kupowac w levisie taniej mimo ze lubie hilfigera?:D i wierz mi gdy kupie sobei taka rzecz jak ten swterek tommyego to mam wyrzuty sumienia starszne;p bo wiem ze moglam isc to glupiego h&mu i za ta cene kupic 5 takich sweterkow, no ale zycie;d

Gość trójkąt wejmarski
wiesz co ja jeansyi t-shirty wole levi'sa niz tommego , a sweterek to se kupie w reserved albo i w h7m przynajmniej nie wygladaja tak gogusiowatu ( chcoiaz wiem ze jakosc słaba :P

Gość trójkąt wejmarski
h&m bardziej mi sie podoba niz hilfiger . te rzeczy da sie nosci( wiem materiały sa niezbyt dobrej jakosci i słaba wykonczeniówka ale design i krój fajny

Gość jdfksrktu
w tym sklepie te koszulki i sweterki sa za gora 40 zl:P wiem bo sama czesto tam zagladam

Gość trójkąt wejmarski
w ogle jakos nie lubie amerykanskich ciuchów za bardzo :O

Gość robanowa
a ja sie ubieram w lumpie i jestem zadowolona umiem znalezc oryginalne i dobrej jakosci ciuchy i malo za nie place :classic_cool:

Gość trójkąt wejmarski
robanowa- w Polsce w Lumpeksach mozna znalezc lepsze rzeczy zcasami niz w skelpach - zgadzam sie :)

Gość do autorkiii
Ja Cię rozumiem bo mam to samo! Uwielbiam Tommy'ego! Podobnym uwielbieniem pałam do Abercrombie :) I ubolewam nad tym, że w PL nie ma ich sklepu :(

Gość piotrek misiorski
Możecie skorzystać z tej zniżki - http://www.znizkomania.pl/pokaz_oferte,48895,19-zl-za-130-zl-znizki-na-dowolna-odziez-firm-diesel-tommy-hilfiger-lauren-i-gap.html i kupić ciuchy na necie. Będzie znacznie taniej.