Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tuihiouhiohuih

Moja mama w klotni wywrzeszczala mi ze jestem kurduplem

Polecane posty

Gość tuihiouhiohuih

:( Klocilismy sie o zupelnie przyziemna sprawe chodzilo o napisanie pewnego pisma. Doszlo do tego ze zaczela na mnie krzyczec "jak ty wogole wygladasz, jestes grubasem! " W odpowiedzi stwierdzilem ze skoro tak to co by powiedziala o takim facecie co mieszka pod nami (chlopak jest naprawde otyly). "On jest wysoki i szczuply a ty jestes kurduplem!!).. Uprzedzam ze nie jestesmy jakas patologiczna rodzina , ale zupelnie normalna. Takie awantury czesto sie nie zdarzaja. bardzo mnie to zabolalo, szczegolnie jako tekst od wlasnej matki :(

Gość Izabelaaaa26
Trzeba było jej powiedzieć, że Twój wzrost to w dużej mierze jej zasługa :)

Gość mietek żul
a kogo to obchodzi grubasie

Gość dorotak222222222
Dokładnie,akurat jest to wina Twojej mamy,lub taty, napewno nie Twoja.

Gość wiem co jej masz powiedziec
powiedz jej tak: jestem taki jakim mnie zrobiliscie, jak ci sie nie podoba to trzeba bylo sie lepiej postarac ( moze jak to uslyszy to sie opamieta co za glupie teksty rzuca w twoja strone :(

Gość tuihiouhiohuih
już dobrze zrobiłam mi loda i jej wybaczyłem

Ojjjjjjj, moja mama też potrafiła... Po pierwsze tak potrafiła sobie wychować wszystkich domowników, że dla świętego sopkoju nikt jej nigdy nie odszczeknął, a po 2 pogorszyło się razem z początkiem menopauzy... Więc przypuszczam, że najciekawsze dopiero przed wami... Powodzenia.

Gość tuihiouhiohuih
macie racje, ale najgorsze jest to ze przeciez w klotni wypowiadane sa slowa ktore tak naprawde leza na sercu.

Gość a ile masz wzrostu
autorze??? :classic_cool:

Gość mojemiastonocą
mama szła na łatwiznę i jako dziecko jadłeś bylejakie obiady ,nie obchodziło jej napewno gdy czegos nie zjadłeś .wolała zając się sobą ,ale karierą zawodową a teraz boli ją to ze jestes wypierdkiem i w koncu to na głos powiedziała

Gość tuihiouhiohuih
174 to fakt malo ale nie chodzi o to. nie sadzilem ze bliska mi osoba bedzie mnie postrzegac przez pryzmat wygladu itp

Gość Przyzwyczajaj się
Jak mówi słusznie Gdyby babcia mikała wąsy - niestety niektóre matki tak mają, że w kłótni potrtafią nie tylko zranić do żywego, ale jeszcze uważają, że to w porządku, a w dodatku uwielbiają kłamać, że nibytego wcale nie powiedziały. O szantażu emocjonalnym nawet nie wspominam. Ma tak samo niestety i marzę o wyniesieniu się z domu.

Gość Przyzwyczajaj się
I żadne teksty, że to wina matki czy ojca, bo w końcu to od nich dostaliśmy geny, nic tu nie pomogą. Tacy ludzie jak oni zawsze wierzą w to, że tylko oni zawsze są najwspanialsi i najdoskonalsi i że niczego źle nie robią oraz że są nieomylni. Nie ma z nimi żadnej dyskusji - no chyba że chcesz kolejnej porcji złośliwości i chamstwa pod swoim zdresem. A co do twojego wzrostu, to ne jest mało. To raz. A dwa - cżłowieka ocenia się nie po jego cechach fizycnych, tylko po jego charakterze.

Gość 174 kurduplem????
:classic_cool: sorry ale Twojej starej chyba zyrandol na leb upadl..... Ja rozumiem ze jakis rodzic jest rozżalony ze ma ulomne dziecko i ze mu to w koncu powie, ale to mogłaby takie cos pierdolic jakbys mial 160 albo i jeszcze duzo mniej bo to jest juz rzeczywiscie dziwnie malo. Ale 174 i wlasna stara ci takie gowno wciska?? nie czaje ludzi, nie czaje dzisiejszych czasow, dzisiejszej tepoty spolecznej

Gość Przyzwyczajaj się
174 kurduplem???? - to nie muszą być osoby mało inteligentne. One po prostu mają taki charakter, że muszą koniecznie przejąć nad innymi kontrolę, a to robi się najlepiej, odbierając tym osobom poczucie własnej wartości, głównie za pomocą nieustannej krytyki.

Gość o ile nie jesteś chory
to wszystko JEST JEJ WINĄ no i ojca i reszty rodziny. Jak ktoś nie jest chory na coś to GRUBAS jest efektem kiepskich wzorców i spierdolonego wychowania. :P