Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noWay!

Jestem jaki jestem

Polecane posty

Gość noWay!

Nie lubie sie dostosowywac i isc na kompromisy.Po prostu NIE LUBIE,meczy mnie to. Dlatego jestem teraz sam. Walentynki z dziewczyną....znowu jakiś kijowy film,polska hała "komedia romantyczna".no zygac mi sie chce na sama mysl.W ogóle nie cierpie takiego kina w większości z małymi wyjątkami.(chyba you have a email mi sie podobał).Natomiast większośc lubi to i łażą na tą szmire. Lubie komedie ale głownie ogladam S-F.Już widze kobiete zafacynowaną fantastyką... Kolejna sprawa..imprezy..techno/hiphop.tutaj też z małymi wyjątkami nie trawie.Rąbanka. Gdy mam ochotę na muzyke to odpalam swojego fendera z piecem vox'a i jadę np: santane(wiekszosc uważa ,co to kurcze jest?).nic nie poradze,to mój gust.Także starszy rock(no głównie) oraz (o zgrozo! dla niektórych)..klasyka. Także omijam takie kluby,a już widze mine dziewczyny gdy jej mowie ze nie ide bo nie lubie...a 90% uwielbia. Lubie Sport,szybką jazde rowerem(by maksymalnie sie wymeczyć).kóra dotrzyma kroku? Nie lubie chodzić po galeriach.Ide tam z zamiarem kupna wcześniejszym ,nie oglądać jak kretyn stoiska. to samo urlop..lubie go spędzać aktywnie.Leżenie dupą na plazy?Nie dla mnie-uwielbiam zwiedzać..to łączy się z moja pasją inną czyli historią.Mój urlop wyglada tak właśnie,że jeźdze i zwiedzam-łaże sporo.. nie musze dodawać ze dziewczyny raczej nie bardzo to tolerują. Kolejne..szachy!Po ojcu to mam.Byłem w klubie,grywam przez neta.Wole to niz imprezy. Jestem tez wrażliwy dosyć,choć to ukrywam.Ciezko dotrzeć do mnie tutaj.Lubie słuchać Grechuty chociażby...nie przynaje się do tego..juz widze miny dziewczyn. Mozna jeszcze sporo tego wymienić. Meritum: Jako ze nie lubie chodzić na kompromisy..bo wtedy to nie będe już ja.Moja osoba wydaje sie specyficzna i dziwna..malo dzisiejsza,rozrywkowa. Nie musze mówic ze miałem przez to epizodyczne relacje tylko. Chyba będe starym kawalerem:)

Gość noWay!
No dobra,to dlaczego w moim otoczeniu(równych wiekiem) nie ma podobnych?ludzi wcale nie tak mało... Dodam najważniejsze..21 lat.

nie wiem w jakim towarzystwie się obracasz, moze czas znależć towarzystwo "dla siebie", jest wiele takich osób jak ty aczkolwiek nie takich jak ty, zawsze trzeba iść na kompromis czy w związku czy w przyjaźni

cóż podejrzewam że kobiety które Cię interesują są w przedziale wiekowym 17-21 lat a takie jak wiadomo chca się wyszaleć, bawią je imprezy i eskapady po galeriach. bardzo Ci przeszkadza ze jestes sam?