Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MKL

czy to ciąża?

Polecane posty

Gość MKL

Kochałam się z moim chłopakiem ponad miesiac temu, prezerwatywy nic sie nie stało nie pękła ani się nie zsunela. Po tym mialam normalnie okres, lecz teraz spóźnia mi sie juz ponad tydzieć ;/ czy to możliwe żebym była w ciązy? chodze cześciej do toelety i mam mdłości, ale to akurat mam często, bo mam wrażliwy żołądek... Prosze o odpowiedź

Gość schizuje na maxa
Wiesz Dostalas normalnie okres nie masz sie czym martwić. A moze Ty mi powiesz co myslisz o mojej sytuacji. Mi tez się spoznia...dzis 42 dzien cyklu i normalnie wychodze z siebie ostatni okres mialam 28 grudnia...25 i 26 stycznia mialam 2 stosunki za kazdym razem sie zabezpieczylismy prezerwatywa.Nic nie pękło. Nie mam regularnych miesiączek. cykle mam ponad 35 dniowe czasem okolo 40 dni. Dodam ze dzis robilam Pre-test i wyszedl negatywny. Ale nadal nie wiem co myslec... No wiec???

to że miała okres ( być może plamienie wyglądające jak okres) nie wyklucza ciąży!

Gość MKL
Nie, nie robiłam ;/ nie wiem czy czekać na miesiaczke czy własnie kupić. Tez czas mam nie regularny okres ale ostatnio miałam co do dnia a teraz juz tydzien spóźnienia ;/ a jaki inny moze byc tego powód? nie odchudzam sie i nie mialam ostanio zadnych stresów. czesto chodze jednak do toalety ostatnio

jak ktoś ma wątpliwości czy jest w ciąży czy nie to ma kilka możliwości by się przekonać... nie żyjemy w średniowieczu - test domowy - beta Hcg - wizyta u ginekologa

Gość schizuje na maxa
No nie ale nie napisala ze to bylo plamienie. a Pozatym zabezpieczala sie. Ale jesli pewna nie jestes to faktycznie zrób test. Ja zrobiłam czekam na okres i nie wiem co dalej bedzie... dostane.. czy nie... kiedys musialam brac luteine bo mialam takie problemy ze spozniajaca sie miesiaczka.

Gość schizuje na maxa
moze za duzo o tym myslisz i to jest ten stres

Gość MKL
ale czy to wgl możliwe żebym zaszła używając prezerwatyw i gdy ona nie pękła?

schizuje na maxa - plamienie przypominające okres! bywa że można pomylić jedno z drugim

Gość MKL
ja kiedys tez mialam juz problemy z okresem. mialam 2 razy wywoływana i dlatego może sie spóźniać?

Gość MKL
a czy testy są wiarygodne?

Gość MKL
boli mnie czesto brzuch na dole, mialam nadzieje że na miesiaczke,lecz ona sie jeszcze nie pojawiła

u mnie się test jeszcze nigdy nie pomylił. wydaje mi się jednak, że z gumką to raczej mala szansa na ciąże

Gość schizuje na maxa
byc moze. wiesz co Ci radze idz jutro do apteki kup test i bedziesz bardziej pewna. I czekaj:) a co do tych okresów moze i mozna pomylic plamien nigdy nie mialam. a co do stosunku z prezerwatywą to mysle ze bardzo malutka szansa zwlaszcza ze w ciagu cyklu kobieta jest plodna tylko kilka dni 3-4 (trzeba brac margines na zywotnosc plemników.. bo w pochwie kobiety przy dobrych warunkach tez mogą przezyc ze 3 dni) ale nie schizuj juz:) jakby to bylo takie proste to wiekszosc kobiet by mialo po 10 dzieci:P Gadam tak a sama sie schizuje...

Gość MKL
Bo czytałam że testy czesto sie mylą..

Gość MKL
bo to było niby w te dni nie płodne ale juz sama nie wiem;/ yhmm no to chyba normalne ;P Tb też radze test zrobić ;P Ja chyba jutro pójde i kupie

Gość schizuje na maxa
No ja dzis zrobiłam Pre-Test i wyszło ze brak ciąży

Gość MKL
to poczekaj jeszcze a jak okres się nie pojawi to może warto zrobić drugi albo iść do ginekologa

Gość schizuje na maxa
no chyba będe musiała tak zrobić na razie czekam:) predzej pojde do gina bo ciąza to juz nie mozliwe raczej sama nie wiem co myslec juz mi sie w glowie miesza

Gość MKL
Mi to tak samo ;/ Z jednej strony myśle przecież to nie możliwe uzywaliśmy prezerwatywy, mialam okres po tym, ale z drugiej teraz go nie ma ;/ i to juz troche ponad tydzień ;/

Gość schizuje na maxa
jestes w lepszej sytuacji niz ja:) zrób jutro test i napisz co wyszlo:) mozesz go zrobic o kazdej poze juz raczej bo gdybys byla w ciazy to juz by byl miesiąc to spokojnie by wykryło. ale wiadomo wieksza ppewnosc rano bo wieksze stezenia hcg... ja zrobilam popoludniu nie moglam wytrzymac ale jestem juz po terminie spodziewanej miesiączki

Gość MKL
Ok ;P zrobie i napisze No własnie nie wiem czy ja tez wytrzymam, ale chyba lepiej gdy rano właśnie.

Gość schizuje na maxa
a ciągle mnie w podbrzuszu tak ćmi jakoś i kregosłup tak samo w odcinku ledzwiowym...moze ciocia jedzie....

Gość MKL
mnie to juz brzuch tak boli z 3 dni i nic

Gość schizuje na maxa
a ile masz lat jesli moge spytac?

Gość MKL
18 a Ty?

Gość schizuje na maxa
20... a czasami sobie mysle ze z tymi schizami to sie zachowuje jakbym 15 miala

Gość MKL
Ja też często tak mam. ale zawsze i tak dostawałam ten okres. Ale teraz to już przerosłam samą siebie.. tak sie boje max ;/

Gość MKL
A z tym testem, jak radzisz żebym poczekała do rana czy zrobić normalnie w dzien już?