Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

super prawiczek

Facet ,który nigdy nie był w zwiąku nawet jak by chciał to...

Polecane posty

..to zmienić to się może ugryźć w dupę bo dziewczyny wypytują na randkach o wcześniejsze związki i co on ma wtedy odpowiedzieć ? Że nie miał bo ? albo że miał same przelotne bo ? I koło się zamyka.

Gość odpowiadasz ogolnie i na luzie
np. ze nie masz szczescia do kobiet i szukasz tej naj, wszystko kwestia pozytywnego nastawienia:)

ta na luzie ,aż mi się słabo robi jak zaczyna się wchodzić na tematy na które mam mało do powiedzenia czyt" związkowe..niby mogę unikać omijać ,ale wy będziecie dalej dziurę w brzuchu wiercić...a jak się okaże ,że nie miał żadnej = musi coś być z nim nie tak. Co z tego że ja nawet chciał bym zapomnieć o przeszłości i żyć dniem dzisiejszym skoro przeszłość nie zapomni o mnie i o tym jakim byłem tchórzem wobec kobiet ;/...gdyby tak miał 10 lat mniej ,albo z 5 przynajmniej ;/

Gość jak to możeliwe że kafe
ściąga takie bandy idiotów :O

Gość prosta odpowiedz
"dziewczyny wypytują na randkach o wcześniejsze związki i co on ma wtedy odpowiedzieć ? Że nie miał bo ?" bo nie spotkał tej właściwej, wielka mi filozofia, tłumaczyć to sie trzeba głupim babom ale po co ci taka by sie z nią pozniej męczyć i rozejść? mądra dziewuszka powinna sie ucieszyc ze facet niebzykany, nówka ;)

Gość Cycki_I_Krew
zawsze można pomacac stare pomarszczone cycki

Prawiczek bez wiary..masz racje nienadrobi sie straconego czasu jedynie dziewica ich moze uratowac

Dla mnie dziewica w wieku 20-23lata była by miłą niespodzianka ,aczkolwiek nie wymagam dziewictwa. wcześniejszych partnerów jakoś przeboleje oraz wolał bym nie widzieć ,nie znać byłych tylko skupić się na teraźniejszości. (czego oczy nie widzą tego sercu nie żal). TO że nie nadrobię straconego czasu to oczywiste ..szczeniackiej miłości już nigdy nie przeżyję ,ba nawet takiej młodzieńczej(takiej beztroskiej, niezobowiązującej)..choć w sumie pomimo swojego wieku to czuję się czasem na takiego 16-17latka jeżeli chodzi o sprawy związkowe. Więc wiekowo wydawało by się że ,nie jest do nadrobienia ,ale emocjonalnie jest bo można przezywać różne emocje niezależnie od wieku. Więc może nie wszystko stracone jeszcze.

wszystko juz stracone jedyny ratunek towyrobic sobie przebieg bo inaczej zostanie sie frajerem

Gość umierajcie prawiki
dwa pedały w koncie stały aż się zesrały:P

Gość filozofja
"super prawiczek "niebzykany, nówka" -- do tego się nigdy nie przyznam !! to jak bym dostał w mordę łopatą na dzień dobry. " jak masz taką filozofię, to idź na dziwki, co za problem stać sie używanym, wymiętolonym przeciętnym ruchaczem filozofia wyrobiona przez głupie wymogi spoleczenstwa nie myslacego samodzielnie tylko wychowanego przez telewizor hehe tak samo czytałem nei raz że dziewica sie wstydzi że jest dziewicą... to wg mnie plus dla kobiety że nie dawała dupska na prawo i lewo byle komu, nie dawała byle gnojom wycierać sie w siebie jak w szmatę. seks to rzecz wyjątkowa ktora wg mnie powinno sie robic z drugą polówką - z kims kogo sie kocha a nie byle kim, tożto profanacja... co ci przyjdzie po kobiecie dla ktorej liczy sie tylko seks? takie kobiety nie wiedza co to jest milosc a wiec z zwiazku trudno o bycie szczesliwym, pozorne szczescie - "bo jest seks to jest fajnie"

Poszukajckobiety dla ktorej liczy sie twoje wnetrze intelekt i to co jestes jej w stanie zaoferować.Oczywiście niemam tu na mysli platynowej karty bez limitu i doznan seksualnych od rana do wieczora to tylko dodatki do milosci a niektorym nawet takie nie sa potrzebne.szukaja prawdziwego szczerego partnera z ktorym moga zyc w zgodzie:) powodzenia

Gość jedyna czysta prawdsa
super prawiczek, wbrew temu co pewnie piszą inni to myślę, że jesteś fajnym facetem. Niestety za bardzo zadręczasz się swoim prawictwem. Uwierz, że tak naprawdę nie jest to aż tak bardzo istotne. Mój facet również był prawiczkiem. Nigdy go nie wypytywałam o te sprawy. Powiedział o tym sam. Nie ukrywam, że doznałam szoku gdyż w ogóle się tego nie spodziewałam a młodzikiem też nie był :P Później zrobiło mi się bardzo miło. Nie tylko dlatego, że będę jego pierwszą ale też dlatego, że mówiąc mi coś takiego musiał mi bardzo ufać. Wcale nie musiał się z tego zwierzać. I nie ma tutaj co słuchać wielu kafeteryjnych opinii osób, które skreślają kogoś z powodu braku doświadczenia czy małego penisa. Jeżeli partnerzy się kochają i akceptują wcale im nie będzie przeszkadzać takie coś.

Gość copowiedziec
moze powiedz cos takiego: "zycie dawalo wiele okazji, ale nie chcialem tego robic w tak prymitywny sposob kims kto jest mi obojętny, szukam tej wyjątkowej dziewczyny a taka nie pojawila sie jeszcze na mojej drodze" jakos tak, cos podobnego mozesz wymyslic na wytlumaczenie tej swojej "innosci", no i dzieki temu mozesz szybko zdemaskowac wartosci kobiety z ktora masz do czynienie zamiast dopiero pozniej sie sparzyć ;) powinna sie ucieszyc ze ona moze byc ta wyjątkową a nie ktorąś z kolei której nie dasz nic więcej niż poprzednim

Gość copowiedziec
wiem ze wiekszosc moze myslec w sposob taki o jakim mowisz no ale wiadomo jak z ta wiekszoscia jest - glupie baby z ktorymi nie da sie normalnie dogadac. to ze kobieta pyta o przeszlosc seksualna faceta to normalna rzecz, wiele moze byc ciekawa czy mial wzięcie a mozesz tez trafic na taką ktora pyta z nadzieją że nie miales nikogo - bo chciala by miec faceta dla ktorego bedzie ta jedyną ukochaną