Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paranormalne zjawisko

DUCHY i inne zjawiska paranormalne

Polecane posty

Ktos wypowie sie, doswiadczyl? Czekam na historie prawdziwe

domyslam sie ze temat padnie, bo w koncu znajdzie sie jakis temat o fiucie, cipce, ktory bedzie fajniejszy:O Szkoda ze nie ma tu powaznych osob jak kiedys

Gość Seba007
Ja jestem powazny , ale mnie nie straszy niestety tzn. stety ;)

zapomnialam teraz nie fiutki i cipki a materializm kobiet i to czy kobieta zechce faceta niesmialego, a to go nie chce, a to chce, a to ona jest niesmiala, a to jej na kasie zalezy, a to on za niski, a to malo zarabia. Ku­rwa gdzie ci normalni ludzie?!

nie chce straszyc a popisac na dany temat.

gimgowno moze sie cieszyc, dla naszego nieszczescia to kiedys te niedorozwoje beda rzadzic tym krajem:O

ja mam taką głupią zdolność przyciągania metalowych przedmiotów. wiem, wiem... zaraz się posypią gromy, że zmyślam itd, ale cóż... mam tak od dziecka, nie na wszystkich częściach ciała, tylko na dłoniach, ramionach i przedramionach, dekolcie, plecach i stopach. aha, dodatkowo jak ktoś weźmie taką przykładową monetę zaraz po mnie, to też przylgnie do jego skóry, inna - "świeża" już nie.

Gość Seba007
Dlatego kiesy te padalce dojda do wladzy , to ja chyba emigruje z PL :o

o dziekuje za normalna wypowiedz. Dawno to zauwazylas? I jak sobie z tym radzisz?

to dno co dojdzie do wladzy to bedzie gorsze od Tuska wiec lepiej bysmy my ci juz w wieku pewnym spadali z kraju:D sorry za off top:P

Gość Seba007
No jesli mowisz o naszym rzadzie to nie uwazam , aby to bylo OT , wszak to jest straszne i niewytlumaczalne co tam sie dzieje ;)

widze, ze forum zmienilo sie w lecznie komleksow na temat kto ile zarabia, jakiego ma:D ile ona miala partnerow. Chyba faktycznie gimgowno rzadzi:O Gdzie sie podziali stali i normalni bywalcy?

Gość nie widziałam, ale czułam
Kiedy miałam 10 lat umarła moja babcia. Nie znalam jej zbyt dobrze tak naprawde. W domu pogrzebowym przy trumnie wszyscy ją oplakiwali i ja też tam byłam. Stałam jak wryta i patrzylam... no bo pierwszy raz widzialam nieboszczyka. Nagle podeszła moja matka do mnie i powiedziala: " no pożegnaj się z babcią" i szarpiąc mnie za ręke połozyla moją dloń na jej dloni.... w prawdzie nie widziałam ducha , ale bylam mega przerażona. I czasem mi się sni .... jakby chciala mi coś powiedzieć....

Seba mowie o naszym rzadzie. Nasz rzad kladzie lache na potrzeby zwyklego obywatela, a to blad, bo zwykli obywatele beda emigrowac, a za nimi fachowscy, wyksztalceni ludzie...

zauważyłam to dobrych kilka lat temu, miałam jakieś 14 lat, teraz mam 22. czasem ludzie się dziwnie patrzą jak jakiś pieniążek mi się przykleja do dłoni. albo uważają, że to jakaś sztuczka,więc jestem ostrożna w przyznawaniu się. aha, czasem to się przydaje, bo wodzę palcem po kubku a łyżeczka za mną "chodzi";)

fachowcy- sorry za blad

dzieki dziewczyny za wpisy:)

Gość Seba007
Wiem i dlatego uwazam iz jest to przerazajace co oni wyrabiaja w tym rzadzie.Niewylumaczalne zjawisko...

No tak, nasz rzad mozna spokojnie zaliczyc do paranormalnych zjawisk:D

@paranormalne zjawisko, weź już idź spać. zakładasz topic o dziwnych zjawiskach i narzekasz w nim na politykę prowadząc dyskusję z drugim "mądrym". i jeszcze na początku narzekasz na to, jak to ludzie schodzą z tematu i piszą głupoty. a 2 wpisy na temat kwitujesz słowami "dzięki dziewczyny". szkoda słów.

Gość hbvbh
kittykittykitty- nie unos sie kitty. idz poprzciagaj metale

a co mialam napisac? podziekowalam za wpisy w temacie, zapytalam . Taka wazna sie czujesz by temat tylko tobie poswiecac? przeprosilam za off top i fajnie, ze sie wpisylascie. Czujesz sie urazona? To nie pisz, bo gwiazda teamtu nie bedziesz

malo osob pisalo to o polityce zaczelam, ale napisalam ze to oddzielny temat, wybacz ze w centrum nie bedziesz

Gość Seba007
paranormalne zjawiskowidzsz jak to jest nic nikomu nie zrobilismy , a zostalismy przez panne kitty zaatakowani:) Oto polska mentalnosc , pani nie uslyszala mega poklasku w stylu "Urzekla mnier Twa historia" no to musi zaczac tupac nozka , zalosne to...

Gość krolewna myslala ze gwiazda
bedzie, a tu zonk, bo kazdy ma ja w dupie:D i sie obrazilla bo na metale przyciaga:( i wyjatkowa jest wiec jak autorka smie pisac o czyms innym niz jej zdolnosci:(

wiesz, chodzi o to, że nie lubię się tym chwalić, bo wszyscy mi zawsze jadą, że wymyślam (chociaż wiele osób przyciąga). napisałeś poważną prośbę o poważne wpisy, więc napisałam licząc na to, że poczytam wpisy innych "dziwnych" ludzi, może kogoś kto ma to samo co ja i wie coś na ten temat. a wy tu sobie robicie offa, przez co ktoś kto faktycznie coś takiego przeżywa się nie wpisze. także żegnam. p.s. -nie podoba się w PL to: 1) wypierdalać z kraju 2) wziąć się i coś zmienić, a nie tylko narzekać 3) sami sobie władzę wybraliście, więc macie.

dziecko dorosnij! to po pierwsze! Po drugie won od osob doroslych. Temat dla takich ja ty ale nie tylko, bo tez dla takich co duchy widzieli wiec jak ktos ci juz napisal- gwazda nie jestes, ale widze, ze gwiazdorzyc chcesz. Radze sie pouczyc.

nie pisz mi gowniaro skad mam wypierdlac, moj kraj, moja sprawa a twoj dzieciaku w przyszlosci problem:P

spac dzieciaku! jutro szkola:)

Gość Seba007
Pfff , TVN 24 juz jedzie do Ciebie maja nowy program takze im opowiedz swa historyjke zostaniesz dostrzezona , tylko pamietaj ze to my Cie wylansowalismy jak cos ps do emigracji z PL pcha mnie czasem tylko jedna rzecz , jak czytam takie cwaniakowaniepolakow jak Twoje ps2 wypierdalac nie wypada mowic , ale po tym co pokazalas wczesniej wcale mnie to nie dziwi , takze idz Ty juz spac bo jutro przyjezdzaja do Ciebie z programu "Opowiesci dziwnej tresci" 🖐️