Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paranormalne zjawisko

DUCHY i inne zjawiska paranormalne

Polecane posty

dobra opisze i lece spac:)

A z tą babką to jej faktycznie.. dziwnie bym się po takim czymś czuła Mi jeszcze kiedyś przyśniła się dziewczyna której nienawidzę. Hehh głupi sen bo śniło mi się po prostu jej zdjęcie .. obudziłam się i sprawdziłam na nk :P ale zdjęć brak było, po jakimś czasie zajrzałam znowu i było zdjęcie takie jakie mi się przyśniło :O Nie wiem czy dokładnie takie identyczne ale z zachowaniem wielu szczegółów jak otoczenie, poza, kolorystyka :O

kiedys spalam i nagle poczulam, ze mama mnie obudzi ale to wciaz byl sen i ja w tym snie, widzialam, ze mama pochyli sie nade mna odgarnioe mi wlosy i powie ze zmarla babcia. Mama podobno ( tp z jej opowiadan) chciala polozyc mi reke na czole a ja sie zrewalam usiadlam na lozku (to juz pamietam) i krzyczalam boze babcie umrala. mama byla w szoku bo krzyczalam tak z 2 minuty, a ona nic mi o smierci babci nie mowila, ale miala zamiar i dlatego chciala mnie obudzic

Gość Seba007
A slyszalyscie o takiej historii , ona byla nawet w "Nie do wiary" o takim domu niedokonczonym w ktorym co noc slychac placz dziecka malego ?Ponoc nikt tez tego domu nie chce bo dobiega z niego przerazliwy placz dziecka i co noc jest to slyszalne(moze nie w kazda) , nawet jeden odwazny postanowil spedzic tam noc i kamery bymy zamontowane , ale nic nie bylo ziwnego w ta noc w sumie wiadomo skoro kamery itp

paranormalne zjawisko No to niezłe przeczucie miałaś Seba007 Taaa słyszałam :D Niestety Cie zawiodę bo to ściema była.. Historia była wymyślona przez parę osób tak dla jaj, twórcy programu pierw o tym nie wiedzieli. Jak jeździli tam oni żeby to sprawdzić to i owszem czasem coś dało się słyszeć - jednak później okazało się że to miejscowy chłopaczek i część miejscowych też o tym wiedziała. Twórcy programu trochę się wkurwili ale program trzeba było jakiś zrobić więc zrobili już o tym :D Zostałam w tym temacie uświadomiona już dawno ;)

druga rzecz, Umarl moj dziadek ze strony ojczyma wiec nie taki niby prawdziwy, ale zawsze ,mnie bardzo lubil i dawal mi cukierki jak bylam mala. Rok po pogrzebie obudzilam sie i doslownie zobaczyylam go po drugiej stronie lozka mojego. Byl ubrany w swoja koszule i smial sie. Jak sie obudzilam to sie nawet nie ballam, bylasm spokojna i zaraz poszlam do rodzicow im powiedziec o tym. Na drugi dzien pojechalismy na grob, zapalilam znicza, pomodlilam sie i nie sni mie sie nawet. Aszkoda bo bardzo go lubilam

Gość Seba007
Acha no to dziekuje ze i ja tez zostalem uswiadomiony , bo zylem w niewiedzy .;)

Ja czasem się budzę z myślą że ktoś mi się śnił ale nie pamiętam zaraz kto to był. Boje się że przyśni mi się duch czy coś i że zrobiłam coś złego i to za karę będzie mnie nawiedzał i straszył :O

przepraszam za bledy, ale maz dla ktorego jestem brzydka drze sie bym szlam spac;) a mam jeszcze tyle ciekawych historii... Mam nadzieje, ze zajrzycie jutro, bo ja na pewno cos napisze

Gość Seba007
Jesli chodzi o taki sny to ja czasem mialek kiedys ze zombiakli mnie gonia , a ja nie umiem przed nimi uciec ;o A jak bylem maly to snilo mi sie ze czarwnica mnie lapala i zaczynala tak strasznie laskotac ze nie umialem tego wytrzymac :(

Blondynka to tylko tak na koniec, duchy nie kaza. Nie boj sie. Wiekszosc, ktora nawet straszy robi to nieswiadomie. Zaden duch cie nie skrzywdzi na pewno:)Oni sami sa nieszczesliwi

Gość Seba007
Ja zajrze jutro pod swym czarnym nickiem :)

no, a teraz dobranoc:) Ide do meza, dla ktorego jestem brzydka:D Do jutra, mam nadzieje, ze sieodezwiecie

Seba007 A zły nie jesteś? ;) Upsss mogłam pierw zapytać czy chcesz by Cię uświadomić ;) Ooo jeszcze mi się przypomniało. Kiedyś byłam z chłopakiem i jego siostrą u jej chłopaka. Ale to w innym mieście było i na noc do domu musieliśmy wracać. Pech chciał że cofając auto najechaliśmy na zwalony słup ( zima i śnieg był) No i chłopaki długo się męczyli żeby auto ściągnąć z tego a my miałyśmy fajny w sumie humor i spacerowałyśmy w koło nich. Już późno było gdzieś może koło 23 jak A się wystraszyła i mówi do mnie żebym tam spojrzała, odwróciłam się i już tak kątem oka mignęła mi postać wchodząca na działki. Od razu cofnęłyśmy się do chłopaków i im mówimy a oni że nie bo działki zamknięte i nie da się teraz wejść, w końcu poszli z nami ot tak z ciekawości tam w stronę działek i zero śladów. Ta osoba teoretycznie wyszła zza bloku i przeszła no z 20 metrów do bramki od działek ale to dosyć ciemno i my byłyśmy w połowie bloku. A twierdzi że widziała całkiem jak ten ktoś idzie mi tak tylko mignął ktoś. Od tego jak widziałyśmy a tam poszliśmy minęło może 5 minut, śnieg leżał ale nie padał więc ślady być powinny zwłaszcza że nasze były zajebiscie wyraźne :O

Gość Seba007
MałaBlondynka-nie no skadze ;) Ciesze sie ze wiem jaka prawda jest , dzieki ;)

Gość Seba007
paranormalne zjawisko-dobranoc , kolorowych snow ;)

Dora to ja jeszcze jedną opowieść żebym o niej już nie myślał na noc ;) Ta sama noc co wyżej, już jechaliśmy do domu, autostrada na Wrocław, sypie śnieg więc prędkość taka dosyć zmulona, nagle poboczem idzie chyba dziewczyna tak jakby goła od pasa w dół :O Tzn kurtka zasłaniała tyłek ale nogi jakby gołe :O Ale ona tak nagle się wyłoniła jakby już przed samym autem a w sumie wszyscy się patrzyliśmy bo od razu ją zobaczyliśmy. Żadne auto ani nic nie stało, zjazdów nic nie było... my szok a po chwili że kurde może jakaś zgwałcona coś, może coś trzeba zrobić? Ale co? Zawrócimy i co? A może coś z nią inaczej nie teges? I w końcu pojechaliśmy do domu... później długo śledziłam gazety czy coś by było o jakiejś dziewczynie czy coś ale cisza więc kij wie.. w każdym jeszcze razie jak ją zobaczyliśmy to nas zamurowało ale tak dziwnie jakoś, nie tyle że wystraszenie bo ktoś na trasie ale takie zamurowanie po prostu Dobranoc 🖐️

Gość Seba007
Mala Blondynka- no to niezle , powiem Ci ze nie naleze do bojazliwych gosci , lecz jakbym mial zostac w jakims domu w ktorym rzekomo straszy , nie zgodzilbym sie za zadna kase aby tam nocke spedzic....

Gość Seba007
Ja rowniez ztcze dobrej nocy i slodkich ;) snow , dobranoc 🖐️

Seba007 Ja hmmm zostać bym mogła ale spać nie. W sumie jasne że wolałabym nie sama, ale za kasę bym zaryzykowała i posiedziała jedną noc a czas umilałby mi kafeteria :D A czemu dzisiaj na czarnym nicku nie siedzisz? Przedstaw się ładnie :P

Gość Trzeźwy aż do bólu
Nie chcę was straszyć ale jeśli dusza czy jeśli wolicie jaźń ma pewną energię to...energia jest wieczna owszem zmienia się jej struktura czasami oddaje ją otoczeniu ale sama nigdy nie ginie... A teraz historia mojego kolegi Któregoś razu dzwoni do mnie wystraszony że skontaktował się z nim dziadek i zażądał pomocy. Odpowiedziałem mu że co w tym takiego strasznego starsi ludzie potrzebują czasami pomocy.. Wtedy prawie wykrzyczał mi do słuchawki że jego dziadek od 8 miesięcy nie żyje! Uważałem to za jakiś żart w dodatku nie śmieszny. Poszedłem do kumpla a ten pokazał mi tablicę którą jako mały dzieciak dostał od dziadka jako prezent. Na tablicy były bazgroły które wyglądały jakoś dziwnie. Wtedy kazał mi popatrzyć na nie przez lustro aż włosy mi się zjeżyły. To był rysunek plan działki dziadka i napis "kopać pod grusza podzielić na wszystkich w twoje ręce wnusiu". Nic z tego nie rozumiałem i nie chciałem zrozumieć kumpel oświadczył że tablicę znalazł na strychu i chciał ją wyrzucić następnego dnia ale rano odkrył ten napis. Zapytałem po 8 miesiącach postanowił się skontaktować? Czemu akurat teraz? Powiedział mi że ten dom ma swoją duszę że czasami sam z siebie skrzypi albo słychać brzęczenie szklanek różne takie. Że dziadek jak żył to opowiadał że sam przy drodze zakopał 3 Niemców i że był w partyzantce jako młody chłopak że zastrzelił 5 Szwabów, 3 Ukraińców i jednego komisarza z czerwoną gwiazdą na mankiecie. Że cała okolica to jeden wielki cmentarz... Wtedy w nic nie wierzyłem co mi mówił ale postanowiliśmy się wybrać na działkę po dziadku. W drodze kupel mi wyjaśnił że zamierza sprzedać ten teren i ma już nawet kupca... Kto wie może to był ten powód kontaktu. Pod ogromną gruszą kopać to zadanie ponad siły postanowiliśmy wykopać drzewo razem z korzeniami. Zadanie było ciężkie ale po ścięciu drzewa przy użyciu piły łańcuchowej przyszła kolej toporka i szpadla zaczęliśmy wykopywać korzenie grube jak ramie mężczyzny w pewnym momencie coś brzęknęło myślałem ze to kamień ale to był poniemiecki hełm z II WŚ. Trochę się wzdrygnąłem myślałem ze pod spodem będzie czaszka ale nie pod hełmem znaleźliśmy słoik typu wek a po jego otwarciu znaleźliśmy w środku mocno ponad pół kilograma złota! Głównie złotych carskich świnek... Jasny gwint!

Gość dobry duszekkkk
www.forum.spirytyzm.pl www.rivail.pl

Gość duszekkkk
Kilka pomocnych linków czym jest spirytyzm: http://www.youtube.com/watch?v=kuuBlZVQn7E portal Polskiego Towarzystwa Studiow spirytystycznych: www.spirytyzm.pl forum, na ktorym mozna podzielić się swoimi przezyciami. Nikt nie zostanie wysmiany: www.forum.spirytyzm.pl księgarnia spirytystyczna: www.rivail.pl