Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamany:-[

Mam 13cm i nie zoperowane spodziectwo...

Polecane posty

załamany, to jest normalny penis uwierz mi!! miałam chłopaka który miał jedenaście centymetrów w pełnym wzwodzie i i gdyby nie okazał się chamem byłabym z nim do dzisiaj :)

Aha :classic_cool: Nie ma :D Sam musisz sobie wpisać. Wybierz tylko oddział NFZ-małopolski i w polu Świadczenie wpisz PORADNIA UROLOGICZNA i kilknij szukaj. 7 stron z adresami i numerami telefonu :)

Gość lunka*****)
Jesli bardzo chcesz to szukaj specjalisty do skutku ale mysle ,ze kluczowa jest tu Twoja samoakceptacja.Mysle,że jesli sam nie bedziesz potrafil nauczyc sie akceptowac siebie takiego jakim jestes to powinienes udac sie do psychologa,ktory Cie tego nauczy. A czy zechce Cie jakas dziewczyna? Powiem tak:penis jest tylko jedna z wielu czesci ciala mojego męża;) i nie kocham go dlatego ,ze ma go akurat w takiej wielkosci jak ma ,ani za to jak wyglada.Tak samo jak nie kocham go za to,ze jego rece,nogi czy twarz wygladaja tak a nie inaczej ale za to jakim jest czlowiekiem,za to ,ze jest dobry,ze moge na niego zawsze liczyc itd. Wiec mozesz mi wierzyc,ze znajdziesz kobiete,ktora zakocha sie w Tobie i nie bedzie miala z tym zadnego problemu ale Ty sam musisz tez musisz siebie w jakims stopniu zaakceptowac poniewaz jesli tego nie zrobisz nieswiadomie bedziesz unikal kazdej okazji,zeby wejsc z blizsza relacje z kobieta(nie mowie tu tylko o fizycznej relacji ).

Gość maniuś kitajec
perwersja Masz rację, zarówno w sprawie wstydu rodziców, jak i postawy lekarzy, bo przecież ktoś to musiał widzieć. Co by nie mówić, nie wygląda to zgodnie z kanonami ale też wcale nie tak źle. Kobiety bywają różne i ta lansowana "nowoczesna kobieta" z cosmopolitan i innych głupich pism, występuję ale nie wyłącznie. Gdy się spodobasz jak mężczyzna, to sprawa penisa zejdzie na dalszy plan, nie będzie podstawową.

Gość a co na to lekarze?
obejrzalam zdjecia. Mnie taki penis wcale nie odrzuca. Przeciez sa rozne ksztalty przyrodzenia. Ale rozumiem, ze dla autora topiku to problem, bo chce by jego penis wygladal jak wiekszosc owych "galek". Choc to bardziej klopot z samoakceptacja, niz faktycznym fizycznym zaburzeniem... Niemniej, mysle ze dla dobrego samopoczucia chlopak powinien poszukac dobrego specjalisty i zafundowac sobie korekte. Jedyny klopot to pieniadze (jesli faktycznie Fundusz nie chce pomoc osobom pelnoletnim). Ale to jest rzecz do...zarobienia :) ile wynosi koszt zabiegu i rehabilitacja? 10 - 20 tys.zl? Wiecej?

Gość maniuś kitajec
verita załamany, to jest normalny penis uwierz mi!! miałam chłopaka który miał jedenaście centymetrów w pełnym wzwodzie i i gdyby nie okazał się chamem byłabym z nim do dzisiaj pytanie chamem okazała się podczas wzwodu czy w stanie niewzwiedzionym? :classic_cool:

Gość maniuś kitajec
piszę książkę o Tobie, więc każdy fakt jest dla mnie ważny :classic_cool: gdybyś mogła jeszcze napisać, czy miał obfite wytryski i czy połykałaś, to byłbym Ci nieskończenie wdzięczny :)

Gość maniuś kitajec
lubię młodych chłopców :classic_cool:

Gość mialam faceta ze spodziectwem
mial zoperowane ale tak beznadziejnie, ze ten penis ze zdjecia jest 1000000 ładniejszy. Jesli dziurka jest w miare wysoko to seks bedzie normalny, nie boj sie.

seks był normalny, tylko zle mu zoperowano i ta skora co przyszyli zawadzała. Wolalabym by mial bez operacji. Jesli masz takiego jak na fotce to sie nie przejmuj. Ona miał duuuużo gorzej, bo dziurka wychodziła mu nisko, nie tak wysoko jak na focie. Ta dziurke lekarze mu "przedłuzyli" za pomoca przeszczepu skory. Teraz ponoc mozna inaczej, ale juz sie nie zdecydował.

nie przejmuj się, miałam dużo gorszy przypadek i było ok. Ty masz w miare normalny członek.

Gość Mi tez sie wydaje,ze taki
czlonek wcale nie jest jakis szczegolnie dziwny! A w seksie co mialo by przeszkadzac?? liczy sie technika operowania nim a nie wyglad;)

Gość .Inga87.
Człowiek składa się z tysiąca rożnych aspektów: cech charakteru, temperamentu, wyglądu fizycznego itp. A Ty uczepiłeś się jednego z tych tysiąca aspektów i na nim właśnie budujesz swoją negatywną samoocenę. Po co? Dlaczego ? Chyba mało kto zaczyna związek od seksu, najpierw ludzie spotykają się, poznają, badają grunt. Pomyśl: jeśli jesteś interesującym człowiekiem, jeśli zauroczysz kobietę np. swoją znajomością literatury iberoamerykańskiej albo ujmiesz stylem bycia czy też spodobają jej się Twoje umięśnione ramiona to penis zejdzie na drugi plan. Jesteś czymś więcej niż tylko swoim penisem. Nie jęcz, nie myśl o samobójstwie, od tego nic się nie zmieni. Zacznij zbierać pieniądze na operacje jeśli to tak bardzo Ci to przeszkadza. Ręce i nogi chyba masz ? Więc pracować możesz.

Gość maniuś kitajec
owszem lubię młodych chłopców ale wolę młode dziewczęta ;) verita poproszę o nr buta i datę Twojego pierwszego analnego razu :) bo to ważne jest

Gość Załamany:>:-[
Dziękuje że mnie tak pocieszacie.myślałem ze mnie wyśmiejecie bo z reguły na takich forach ludzie piszą głupoty i robią se jajca a tu oo... miłe zaskoczenie.wiecie mam wiele problemów, nie tylko ten. . .bo gdyby był 1to jeszcze jakoś może by było... ale już nie będe was nimi zanudzać hehe.dziewczyny skoro mówicie że taki członek wam nie przeszkadza to wam wierze;) .jestem jaki jestem i nie mam zamiaru dla nikogo sie zmieniać MACIE RACJE!DZIEKI JESZCZE RAZ.POZDRO Z ZAKOPCA HEHE

Gość a mozesz go normalnie
wsadzać ?

Gość bambino2906
Wygadaj sie komus lub tutaj na forum to ci troche ulzy. A ludzie ktorzy sa normalni to cie nie wysmieja. Kazdy ma jakies problemy ale to nie powod zeby konczyc z soba:)

Gość pocieszycielka
Nie będe ukrywała, że życie sexualne jest bardo ważne ale to miłość jest najważniejsza. Pomysl co byś zrobił gdybyś np był chory na raka, głuchoniemy, niewidomy, sparaliżowany badz cierpial na inne choroby/urazy uniemożliwiajace normalne życie. Jeśli byś sie zakochał i poznał wyjatkowa kobiete to móglbys z nia porozmawiac o tym problemie i jesli by to zaakceptowala to mialbys najwiekszy dowod na jej milosc. 13 cm to nie jest mało a kobiete można w różny sposób podciecać i nawet jesli mielibyscie problemy podczas sexu to mozecie obydwoje byc podnieceni i szczesliwi. badz otymista! to nie koniec swiata! trzeba sie cieszyc tym co sie ma!

Gość malwinkaaaa -sylwinka
Jak pracowałam w agencji, to różnych miałam klientów z większym, mniejszym, krzywym i ze spodziectwem i nie robiło mi to specjalnej różnicy, najgorzej to byli z takimi mikruniami jak ktoś tu pokazywał bo ciągle wypadał, albo nie mógł sobie włożyć, lub tacy, co im nie mieli wzwodu, a chcieli sobie poruchać. Ale przy pomysłowości zawsze mieli finał, nawet przez otarcie moimi wargami muszelki. Tak, że chłopie nie przejmuj się i nie rób żadnej operacji, bo to nie nos czy ucho, że każdy widzi. Masz schowanego w spodniach, a jak na jakimś badaniu lekarskim, to dla medyków nie nowość. A dziewczynę znajdziesz. Ważne żebyś miał olej w głowie, a nie główce penisa, który powinien Ci przed stosunkiem stać na baczność, a nie wygląd. Możesz w sex-hopie kupić nakładkę penisa i nie będzie się różnić od normalnego. Takich chłopów też miałam, którzy chcieli zaszpanować swoją męskością i nakładali na penisa ponad 20cm atrapy i w czasie stosunku im spadło z penisa, po wyjęciu dokończyli robotę palcem sobie gmerając w muszelce. Dla mnie liczyła się kasa, a nie przyjemność.

Gość Mgmjg.tbronek
A ile taka usługa kosztuje??

Gość Kutacz
Nie stać cie ośle

Gość jestem ciekawa65
Witajcie Mój mąż nie przeszedł w dzieciństwie operacji spodziectwa i teraz zmaga się z tą wadą w życiu dorosłym. Ma 25 lata i właśnie przeszedł pierwszą operację . Bardzo ciężko jest znaleźć jakiekolwiek informacje w sieci i wsparcie osób ze spodziectwem u dorosłego mężczyzny. Jeśli ktoś jest w stanie jakoś pomóc, pokierować, ma lub zna podobny przypadek będę wdzięczna za pomoc. Dziewczyne znajdziesz!!!!

Gość Mgmjg.tbronek
Skąd wiesz ze mnie nie stać.kutacz sam jesteś osłem.

Gość Dobra dusza,m,
Hej. Słychałam o niejakim doktorze Kobusie(dr Kobus)moze on wam pomże. Pytanie do jestem ciekawa65!a dla czego robił tą operacje? Były jakieś problemy przy stosunku czy jak?

Gość Dobra dusza,m,
Oj najmocniej przepraszam pomyliło mi sie nie (kobus) tylko >Śmigielski

Gość Abd al-Aziz ibn Saud
Do załamanego, albo kobiet, którzy mieli/mają spodziactwo Czy podczas oddawania moczu i wytrysku nie sprawia to bólu, bo z tego co czytałem na medycznych forach, to raczej tak jest, sami lekarze potwierdzali, że chorzy narzekali na ból. A odnośnie tego, żeby autor się nie przejmował, to przyjmujecie skrajnie optymistycznej postawy, a jak ktoś wcześniej napisał, że pocieszać na odległość to można, co innego, jak przyjdzie co do czego...ta choroba to raczej poważny mankament estetyczny. Mam prosaki i tylu się kompleksów przez nie nabawiłem, a szczerze powiem, że wole mieć te kropki niż spodziactwo. Ma ktoś oprócz mnie??