Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Panie, pomozcie.

Polecane posty

Witam serdecznie. zapewne niewiele osób zwróci uwagę na ten wpis, ale proszę o radę, jeśi tylko ktoś się na tym zna. Nigdy nie byłam na diecie, a chciałabym schudnąć 5 kg w miesiąc, czy da się to zrobić? Co powinnam jeść, jaką dietę polecacie? Chodzi mi tylko o jednorazowe schudnięcie. Ważę 55 kg i mam 170 cm wzrostu. Jestem szczupła, jednak mam bardzo odstający brzuch i boczki, a na wewnetrznej stronie ud zaczal mi sie robic cellulit. Biustu nie mam prawie w ogole i sie boje, ze schudnie wlasnie z niego. Co polecacie?

Gość rada jest dobra
Auschwitz-Birkenau .Mozesz schudnac nawet o 30 kg

Gość rada jest dobra
Auschwitz-Birkenau .Mozesz zchydnac nawet 30 kg.

Gość bez problemów dasz rade
jedząc więcej warzyw i owoców no i ostatni posiłek o 18 !!! Troszke pocwiczysz i nie ma sprawy .:)

Gość Aśka Złotopolska
przede wszystkim 0 słodyczy, wypijaj codziennie ok 8 szklanek wody z cytryną bez cukru, poza tym jedz owoce, dobre są grapefruity. Na początek powinno wystarczyć. http://milosc-i-inne.blogspot.com/

a może ćwiczenia? spalisz tłuszcz a przy okazji możesz modelować sylwetkę

Gość szampan z truskawkami
ja Cię nie chcę straszyć, ale biust też poleci:( może nie dieta, a ćwiczenia? Wtedy ćwiczysz całe ciało z naciskiem na felerne części. waga nie spada, bo mięśnie zawsze ważą więcej niż tłuszcz ale i tak smuklejesz i tracisz wałeczki. na cellulit też najlepsze są ćwiczenia.

Tańczę dwa razy w tygodniu taniec towarzyski. :) Idąc za radami wprowadzę więcej owoców i warzyw do diety, nie będę jadła po 18, chociaż jak na 20 mam tańce i kończę o 22, to chyba padnę z głodu. :D Słodycze wyeiminuję, chociaż jem ich niewiele. Ale za to wprowadzę wodę, bo niewiele jej pijam. Coś jeszcze?:)

Cwiczenia, okej, wiem, powinnam, ale co, jak, ile. Jestem kompletnie zielona. Kiedyś robiłam a6W, ale nie wiem czy teraz mam w sobie tyle samozaparcia. ;)

Tańczę w domu, do tego 2 treningi w tygodniu - razem z grupą taneczną. Ale... nie chudnę. Jestem szczupła, ale mam brzuch dość nieproporcjonalny. Acvtivia, że tak zapytam, pewnie nie działa? Bo może to coś z trawieniem? Rano brzuch jest rzecz jasna nieco mniejszy. Z reguły chodzę z wciągniętym, bo odstaje ;)

Gość w razie zaburzeń miesiączki
Levviatan też Ci doradzi :classic_cool:

Do tego czasem basen i ścianka wspinaczkowa, ale to bardziej rekreacyjnie niż systematycznie. :) Może nauczyć się kręcić hula hop?

A niech radzi, każd arada dobra, jeśli tylko zna się lepiej niż ja, a patrzę, że tak :)

to może ćwicz nogi tak aby były masywniejsze przez co brzuch optycznie będzie mniejszy? ;)

Nie chcę mieć nóg jak paker. :D

http://www.voila.pl/159/72kqk/?1 figura taka, ale na wciągniętym brzuchu. Gdy nie mam wciągniętego, to jest on jak piłeczka i naprawdę dziwnie to wygląda, jak wczesna ciąża. ;)

a na nie wciągniętym jak to wygląda? (zrób fotkę z boku - będzie lepiej widać)

Nie mam fotki z niewciągniętym, a nie będę robić, poza tym za pół godzinki idę do pracy. :) Mam jeszcze takie, bardziej z boku, ale tez brzuch wciagniety dosc mocno: http://www.voila.pl/161/3j2lj/?1

próbuje sobie jakoś wyobrazić z niewciągniętym i chyba aż tak bardzo źle nie jest ;)

Haha, jak nie wciagne to mam w brzuchu pewnie wiekszy wymiar niz w biuscie. ;) Nie no, tragedni nie ma, ale meczy mnie chodzenie z wciagnietym brzuchem. ;)

Gość efwef
TO JEST MIT ZE OSTATNI POSILEK O 18 CZY 19!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bo ktos kto kladzie sie spac o 24, 1 ma taki tryb zycia, to jest to nie mozliwe by zjadl ostatnia rzecz o 18. nalezy zjesc ost posilek 2 g przed snem, tylko zeby nie bylo to nie wiadomo jak tluste itd. ja tez wierzylam ze po 18 nie wolno jesc, kazdy tak mowil ale to nie jest parwda dietetycy nawet to mowia, poczytajcie sobie!

Ja slyszalam, ze 4 h przed snem, ale nie wiem, nie znam się. :)

Zapisalam sie dzisiaj dodatkowo na silownie. I wlasnie jem salatke, z kurczakiem. Kurczak, papryka, groszek, kukurydza, kielki soi i bambusa, czerwona cebula i czerwona fasola. Postaram sie wiec jesc wiecej tych warzyw, moze to cos da. I kupilam activie, jak myslicie?

Gość szkielecikk
spróbuj diety proteinowej, a poza tym zamiast activii polecam xennę extra. ;-)

Taka w tabletkach?

Xenna tylko doraźnie, jak masz zaparcie. Nie bierz regularnie bo rozleniwisz jelita i potem bez tabletek już się za chiny boskie nie wypróżnisz. Ja bym jednak była za activią, jest bezpieczniejsza. I siemię lniane jeśli już.

Dziękuję za radę. Czytałam o diecie Dukana, al to chyba nie dla mnie. Mi odpowiadałoby 3-5 kg.