Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

coyot ugly

Skąd te kg??????????????

Polecane posty

Nic się nie zmieniło w moim życiu,ciągle żyje w tym samym rytmie,odżywiam się tak samo a w ciagu ostanich dwóch miesięcy przytyłam 6 kg i gdzie jest przyczyna???????

Gość coyot ógly
fakt częściej jem torty, ciasta, chodze tylko po fastfóódach ale to sie nie liczy :o

Gość unga bunga
tarczyca?

ciąża? (choć wątpię bo za szybko na te 6 kilo więcej) spowolnienie metabolizmu spowodowane zimą? a może mniej się ruszasz niż latem?

Gość LEWIATAN JEST GEJEM!!!
:O

Robiłam wyniki i tarczyca odpada ciąża też bo od dwóch lat biore tabletki anty

a nie wiesz że żadne środek nie zabezpiecza w 100%? to podstawowa wiedza.

Gość idź do
lekarza, dietetyka, skieruje cię na konkretne badania, nie słuchaj leviatana

Kurcze nie wiem co się ze mną dzieje ale przeraża mnie to bo jak tak dalej będzie to nie długo strasznie będe wyglądać narazie te 6kg nie ma tragedij bo bhyłam szczuplutka więc nie rzuca się w oczy ale dla własnego komfortu chciała bym się tego pozbyć

a może zmieniałaś tabletki? bo od niektórych kobietą przybywa kg jeśli są źle dobrane

Gość ołjeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Od tarczycy się tyje? Myślałam, że chudnie...

Teraz nie bardzo mam jak wybrać sie do dietetyka a jak bym była w ciąży to przecież bym o tym wiedziała tak.

Nie,ciągle biore te same.Jedynym czynnikiem ktory się zmienił mniej więcej w tym czasie jest to że zdałam prawko ale to chyba nie ma wpływu bo dalej poruszam się na nogach tyle samo ile wcześniej

poprostu z wiekiem metabolizm spowalnia ,jest inne spalanie tkanki , więcej ruchu,,,

Kurcze nie mam pojęcia,chyba jakąś ostrą dietke sobie zarzuce co o tym myślicie?Co polecacie?

autorko mam to samo!!!!! z tym, że ja nawet jem mniej niż kiedyś!! był czas, ze codziennie wcinałam pączki, ptysie, batoniki - i byłam szczupla, teraz jem mniej słodyczy i tak naprawdę tylko jeden normalny posilek dziennie (obiad ok 18) i w dzien z dwie trzy kanapki. Ale akurat taki tryb jedzenia mam od kilku lat!! badania też mam porobione, tez biorę tabletki anty. nie wiem co się ze mną dzieje :(. ja przytyłam około 7 kg :(

Tak, od tarczycy się tyje... jestem tego przykładem -.- Nie leczyłam się i mam za swoje! Ale teraz będzie lepiej...

może inaczej - biorę tabletki hormonalne, bo mam zaburzenia hormonalne, a nie typowo w celu anty. być może u mnie hormony szaleją, kto wie :(. lekarz mówił, że przy moim schorzeniu można łatwo utyć, ale nie myślałam, że aż tak!! bez zmiany trybu życia!!

I skąd te kg?Rozumiem jakbym zaczeła więcej jeśc albo mniej się ruszać a u mnie kompletnie nic się nie z,mienia a tyje

Ja tez zaczełam brać tabletki w sumie nie w celu anty ale leczenia torbieli jajników ale czy to ma coś wspolnego?

nie mam pojęcia :(. Zaraz ktoś zapyta, czy mam dobrze dobrane tabletki - tak, mam dobrze dobrane, robiłam badania hormonów. coyot ugly - dieta raczej nic tu nie pomoże, u mnie może zbawienna byłaby regularna dieta, bo moje zywienie jest w tym momencie fatalne. przyjdzie wiosna to wsiadam na rowerek!! takie mam postanowienie :)

Dieta nie pomoże?To może chodź bardziej racjonalne i zdrowsze odrzywianie bo nie chcę dalej tyć

może źle napisałam, że nie pomoże. na pewno pomóc może zmiana nawyków. Bo u mnie na pewno nie przekraczam zapotrzebowania na kcal... więc to na pewno nie jest problemem. być moze podział na kilka posiłków dziennie byłoby pomocne, a nie tak jak pisze obiad wieczorem, bo w ciągu dnia nie mam jak tego zrobić :( . a ile masz lat?