Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka8329

Tropikal Islands

Polecane posty

Gość anka8329

Witam :) W marcu mamy w planach wybrać się ze znajomymi właśnie w to miejsce. Chciałabym, abyście podzielili się wrażeniami z takiego pobytu. Jak w ogóle przygotować się, co ze sobą zabrać itp.? Pozdrawiam :)

Gość LEWIATAN JEST GEJEM!!!
BYLAM Z MEZEM MEZA UGRYZM ROBAK UMARL PO 3 GODZINAH HOSPITALIZACJI.NIE CHCA ODDAC KASY!!!

Byłam nuda. Mało ludzi w knajpach nie ma alkooholu. Woda zimna i zamulona. Nie polecam, lepiej góry albo jakiś aquapark niż to :O

Gość anka8329
mam nadzieje ze spotkam wielu murzynów którym bede obciagac pały i łykać litry spermy :D

Gość gdfg
wejdź na ich stronę,wszystko jest fajnie opisane

Nie lubie takich miejsc czyli ,,sztucznych tropików" wole prawdziwe cieple kraje ,a jesli nie było by mnie na nie stać to wolałaby wogóle nie jechać do tropical islands

Gość anka8329
Ten ktoś, komu się nudzi i podszył się pod mój login jest żałosny. Masz jakieś braki, że piszesz o murzynach????

Gość anka8329
podobno jest tam dużo Turków - kiedys jednemu zrobiłam laske i wylizałam rowa było wspaniale 🖐️

Gość Przystojny Kawalier
Anka8329 jestes piekna kobieta, marze o takiej.

Gość Onanizer 2000
kiedyś tam byłem , trzepałem sobie w wodzie spuściłem sie i sperma tak fajnie pływała i przykleiła sie jakies kobiecie do ręki :D

Gość Onanizer3000
Ja rowniez czepalem sobie w tropikal Island , to bylo w wodzie i tak , uprzedzam pytania, kazdy widzial co robie. Nie obchodzilo mnie to zbytnio , spierma przykleila sie do glowy jakiejs starszej kobiety nurkujacej w brodziku do wysokosci pasa.

Gość anka8329
mam tam zamiar jechać z moim dzieckim i uczyc go jak zarabiac na rodzine. bedziemy lizac rowy :D

Gość Pracownik Tropikal Island-Kris
Nioch nioch zapraszam wszystkich malych i DUZYCH w tropikanie kazdy znajdzie cos dla siebie!! Panie zarzuca okiem na umiesnionych ratownikow IIIŚŚŚŚTAAA panowie zwroca uwage na wydatne ksztalty naszych barmanek nioch. A pociechy jak to pociechy pochlapia sie , zjedza mrozonke za 40 zl i pojda spac:)