Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patrycja pati patryvja pati

Ludzie planujący wesela 2012

Polecane posty

Gość patrycja pati patryvja pati

Bez przesady, jak można na prawie 1,5 roku przed kupować suknię ślubna czy zaproszenia. Przesadzacie, sztucznie się nakręcacie. Jedyne co to może i warto zarezerwować salę ślubną. Ale jak czytam, że taka jedna z drugą planuje ślub na sierpień 2012 a już ma zamówioną wódkę i kolor bukieciku to jest to chore. Takie osoby nie mają chyba innego życia a ich sensem jest wybór koloru winietek na stół :O

Gość ulka.kulka
haha no lekka przesada. ja dziś sobie wymyśliłam że chcę wesele 21 lipca 2012. latem porozglądamy się za salą i zorientujemy w cenach ale nic poza tym :)

Gość kala0011
A ja uważam, że to każdego indywidualna sprawa i interes. Po co to komentować, pochwalać czy krytykować...Każdy robi to co uważa za słuszne.

jeśli ktoś chce mieć wesele w bardzo popularnym terminie (święta, wakacje), obleganej sali, mieć jakiś super zespół, do którego są kolejki - to jest w sam raz czas na załatwienie tego. a że dodatkowo kupi się to i tamto czy zamówi, to chyba nikomu od tego nic nie ubędzie.

Gość niestety to prawda
same to nakręcacie - zrozumcie ... niedługo trzeba będzie z 5 letnim wyprzedzeniem rezerwować salę. a potem są ceny windowane w górę. skoro jedna z drugą na 3 lata przed juz rezerwuje

Gość a co Ci do tego?
Lepiej mieć wszystko wcześnie załatwione niż biegać 2 miesiące przed weselem.

Gość a co Ci do tego?
poza tym bez sensu wstawiasz tu nowy temat, chyba tylko po to żeby zaistnieć na kafeterii. Tematów jak Twój było już tu mnóstwo i tak naprawdę nic one nie wnoszą. Każdy robi co uważa za słuszne i tyle, a Ty lepiej zajmij się sobą niż zaglądaniem ludziom do kalendarza.

Gość Popieram ja mam slub za POL
ROKU i wczoraj pospisalismy umowe na pieknej sali w dobrej cenie z bogatym menu oczywsicie w sobote restauracja zjamuje sie weselami bardzo profesjonalnie od wielu lat maja 4 sale i moga zorganizowac wesele od A do Z poczawszy od busow przez orkiestre po alkohol z hurtowni w hurtowej cenie Sami dekoruja sale maja wlasnego dekoratora ktory z panna mloda ustala w jakich kolorach ma byc sala i czym ma byc ustrojona oczywiscie jest to w cenie talerzyka organizuja takze przywitanie PM wystrzalami z historycznch pistoletow pokazy walki broni bialej taniec latynoamerykanski itd itd orkiestre bedziemy ugadywac w tym tyg Nie jestem w ciazy ani nic z tych rzeczy zareczalismy sie ponad rok temu tez uwazam absurdalne te organizowanie wesel niewiaodmo jak wczesnie dokladnie SAME SIE NAKRECACIE Nie mielismy zadnego problemu pelno terminow i sal bylo wolnych na ten rok mowie oczywiscie o wakacjach a jestem ze slaska ze 150 tys miasta Slub bedzie w pieknym malym starym kosciolku polozonym 1 km od sali zreszta takze 500 m od sali jest jeszcze inny kosciol Sukienke mam juz w sumie wybrana ale zamawiac bede za ok miesiac

Gość no jest róznica z zamawianiem
2 miesace a 2 lata.

ja znam z kilka osób co planowały ślub i wesele z 6,4,3 miesiące wcześniej i wyszło wszystko OK! i powodem nie były żadne ciąże itd, po prostu. Żadnych nakręcań też nie było. Pojechali, zamówili, kupili i wszystko świetnie wyszło. Moja siostra np. 5 miesięcy od zaręczyn już było wesele :D i sama stwierdziła, że po co tyle czekać ;) ślub był w lipcu

Gość orange is cool
wcale nie trzeba wszystkiego w biegu załatwiać żeby wesele w 6 miesięcy zorganizować :O ja znam i takich co w 3 miesiące i uwierzcie nie było żadnego latania. Ale na kafeterii widać to nie do pomyślenia

Gość asasasxdcd
a sluchajcie, jesli mieszkam za granica dokladnie w holandii i chcialabym wziac slub koscielny tutaj to jak myslicie ile potrzebuje czasu zeby zaltawic wszytskie formalnosci?