Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ilonkaaaaaaaaa

ON MA OBSESJE NA PUNKCIE...

Polecane posty

Gość ilonkaaaaaaaaa

Przeczytajcie to i jak macie dać głupi komentarz to sobie darujcie :) Mój facet nagle zaczął obsesyjnie o siebie dbac! Ok ja rozumiem, zdrowy tryb zycia, siłownia itd., ale on ma juz obsesje. Nawet nie mozemy zjeesc normalnego sniadania razem po szalonej i wyczerpujacej nocy bo on musi te swoje węgle, białka itp. Zrobie normalny obiad to gardzi bo twierdzi ze to jest be a on sie i tak pozywniej odzywia niz ja. Wkurzaja mnnie juz te teksty.

a ile jesteście razem?? może się tak dla kogoś stroi?? :P

powinnas sie cieszyc bedziesz miała przystojniaka umięsnionego to jest bardzo wazne a ty wybrzydzasz

Gość ilonkaaaaaaaaa
ponad 3 lata, prawie 4 :) no nie wiem nie sądze, wyczułabym :) (chyba) tylko ja nigdy nie lubiłam jak facet bardziej dbał o siebie niz kobitka. męczy mnie to, teraz rozumiem facetow, ktorzy sie wkurzaja na swoje kobiety, że te nie chca z nimi isc na pizze :)

Gość ilonkaaaaaaaaa
no ae wyobrazcie sobie: tego nir i mtego nie bo to ma za mało białka? WTF?

potraktuj to z przymrużeniem oka i tyle

Gość omg skąd ja to znam :P
tak tak, białko to podstawa, zapamiętaj to sobie dobrze i weź do serca, jeśli planujesz przyszłość ze swoim partnerem :D siłownia, białko, odżywki, jakieś cuda niewidy, solarium, 5 razy na dzień prysznic (to akurat jest plus), markowe ciuchy, perfumy, buty (koniecznie białe - idealne na błoto pośniegowe :D) i naturalnie pół dnia spędzone przed lustrem w celu sprawdzania o ile mięśnie urosły od ostatniego treningu, wpadania w zachwyt lub nerwy, w zależności od zaobserwowanych efektów :D przeżyłam to i więcej nie chcę, dziękuję bardzo. pozdrawiam imienniczkę :)

Gość ilonkaaaaaaaaa
hehehe dokładnie!!!! Czasami jak go przytulam to czuje ze napina miesnie, a jak go pytam czemu to robi to zaprecza xD ajj my to z wami mamy faceci :)

jesli chodzi o zdrowe jedzenie to akurat plus - powinnas go troche posluchac i tez sie lepij odzywiac.

Gość ilonkaaaaaaaaa
słuchajcie! nie wpieprzam codziennie pizzy i maca, jem jak normalny czlowiek! ale jest granica pomiędzy zdrowym rozsądkiem a obsesją :) ale i tak go kocham :) a moze on to dla mni robi zeby mi sie przypodobac?

Gość fiiiiiiiifiiiiiii
najpierw siłownia, potem panny na mieście, potem zacznie cię tłuc i tak to się może skończyć

Gość popieram autorkę
może chce ci się pzypodobac;) a czemu napina mięsnie jak go tulisz;)? żebyś miała do czego się tulic:P?