Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marina901

KATAR U MAŁEGO DZICKA!!! POMOCY!!!

Polecane posty

Gość marina901

Witam mam probl polegajacy na tym ze moj 11 miesieczny synek ma katar juz pszeszło tydzien uzywam kropli naivin odciagam wydzieline a katar nie przechodzi. Słyszałam ze nie mozna zbyt długo stosowac gdyz moga wystapic skutki uboczne. Co mam zrobic z tym katarkiem???:(

Gość iśc do lekarza!!!
:-(

Gość marina901
lekarz zalecił 5 dnistosowania kropli

Gość violka****
moja corka jak ma katar to zawsze dłużej niż tydzien ale ja nasivin stosuje jak juz na prawde w nocy nie moze spac i co chwile trzebabyloby odciagac a tak to tylko sterimar+frida .teraz ma 2,5 roku i nigdy jej nie psikalam nasivinem w dzien , mi lekarka powiedziala ze tylko w ostatecznosci bo to jednak lek .No chyba ze twoja ma na prawde zapchany nos no to pewnie trzeba;)ale za dlugo go stosujesz,tak jak wyzej dziewczyny pisaly tylko 3 dni.

Jak juz tyle psikasz nasivinem to powinnas przestac :P Pozostaje Ci juz teraz tylko sol fizjologiczna do noska albo woda morska. Niech lezy na brzuchu to katar pieknie splynie. Do tego trzeba odciagac katar, zeby wydzielina nie splywala do gardla i oskrzeli. Nastepnym razem polecam Oxalin :P I bardzo dobrze dzialaja inhalacje.

Gość kateim
rownież polecam maść majerankową-pomaga. można też leciutko posmarować stopki maścią rozgrzewającą. mojej córce pomogła kąpiel w soli kuchennej:) do wody trzeba wsypać około pół kg soli i wymoczyć w tym maluszka nie używając płynów i mydłeł! stare i sprawdzone:)

Gość masc majerankowa
.

Gość masc majerankowa
.