Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez cukru

Kto schudł nie słodząc?

Polecane posty

Gość bez cukru

Witam:) Szukam osób, które zgubiły "parę" kilo nie słodzącherbaty, kawy, unikając słodyczy, słodzonych napojów, jogurtów- ogólnie tego, co słodkie? Ja tak robie od 1,5 miesiąca, ale cos efekty mało widoczne;)

Gość bez cukru

Gość zolzaazolzowata
nie slodze,nie jem po 18 ,przestalam pic gazowane,herbate zmienilam na czerwona,staram sie miescic w 1000-1200 kcal ,nie jem tez zadnych slodyczy od m-ca dodatkowo cwicze codziennie 8 minutowke na brzuch i skacze 1000 razy na skakance w miesiac -4 kg

Gość eifeqoifbgvid
Tak się nie da. Musisz przejść na diete

Gość violka****
da sie!!!ja tak schudlam,nie jadlam slodyczy nie slodzilam,nie pilam slodkich napojow tylko wode niegazowana .

Ja odstawiłam cukier (słodziłam herbatę 2,5 łyżeczki a piłam herbat dziennie minimum 6) zminimalizowałam słodycze, chipsy, paluszki zaczęłam jeść śniadania, a w nocy jadłam mniej i schudłam z 58 do 54 ostatnio znowu trochę słodziłam itd, nie przytyłam ale wczoraj oglądałam foty z przed 3 lat.. jaka ja byłam chudziutka, taka delikatna ehh ważyłam wtedy 51 i chce znowu tyle ważyć a przynajmniej odchudzić troszkę uda i tyłek więc postanowiłam znowu nie słodzić pic dużo wody i ćwiczyć taki układ ćwiczeń codziennie wczoraj ćwiczyłam i muszę przyznać, że ćwiczenia działają na uda, tyłek, brzuch i ręce bo czuję dzisiaj wyraźnie lekki ból :)

Gość ertghjh
zależy ile wcześnie się słodziło jeśli mało - to mały spadek spożywanych kalorii wtedy też mały ubytek tk. tłuszcz.

Gość bez cukru
no, piłam 3-4 herbaty dziennie słodząc po 2 łyżeczki do każdej. Kawy- do 3 szklanek słodząc do 2,5 łyżeczek do szklanki. Teraz pijam rano "fusiastą" i tylko ja posłodze 2 łyżeczkami:) Inne słodkości odstawiłam:)

ja na początku nie mogłam się przyzwyczaić więc kupiłam słodzik z czasem mi obrzydł i zaczęłam lubić pić gorzkie :)

Gość gość
Na przestrzeni 2 lat schudłam 7 kg odstawiajac tylko i wyłącznie cukier do herbaty i kawy:)