Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kwiat_Jaśminu_21

Dalej przyjaciółka czy może.. ?

Polecane posty

Witajcie... Mam przyjaciółkę ... tnz Miałam przyjaciółkę.. znała każdą moją tajemnice, moje marzenia , moje życiowe błędy.. wiedziała o mnie dosłownie wszystko... lecz pewnego dnia podzieliła się informacjami z bliką mi osobą i strasznie mi to zaszkodziło... :( Cierpiałam przez jej idiotyczne zachowanie... przepraszała ...że sama nie wie czemu "o tym" powiedziała itp WYBACZYŁAM JEJ ... po jakimś czasie sytuacja się powtórzyła..:( i znów żałowałam , że jej tyle mówiłam i opowiadałam... znów przepraszała WYBACZYŁAM... niby nadal jesteśmy przyjaciółkami ale ja już ją traktuje z dystansem... mówie jej tylko tyle co uważam za słuszne ... ymm czasem ciągnie mnie za język żebym więcej powiedziała.. ale niepotafie jej już zaufać ... pare razy miałam przez nią problemy... Wiec prawdę mówiąc to wole iść teraz do mojej mamy i się wygadać jak mam jakiś problem albo jak coś mne dręczy.. hmm Myślicie że powinnam jej zaufać ? bo mi się wydaje że taką przyjaciółkę to o kant dupy rozbić... :/

dla mnie to frajerka. Na twoim miejscu odsunelam bym sie od niej. Plotkara z niej

Gość bardzo dobrze ze zlapalas
dystans do niej!! nic juz jej nie mow...ma jeszcze czelnosc Cie ciagnac za język plotkara!! wiesz, ja tez mialam taka znajoma wydalo sie po jakims czasie ze wszystko co jej mowilam ona przekazywala dalej suka! kopnelam ja w dupsko od razu!! zakonczylam znajomosc jednym smsem napisalam koniec znajomosci jestes falszywa!! pytala o co mi chodzi - ja uwazalam ze nie zasluguje na wyjasnienia i nie wytlumaczylam nic olałam ja tak jak ona olała to zebym prosila zeby nikomu nie mowila! nie potrzebna Ci taka "przyjaciolka"

powiedz jej że od dziś będziecie tylko sex-partnerkami 🖐️