Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kwiat_Jaśminu_21

Małe piersi ...:/

Polecane posty

Małe jest piękne ? Jakoś to do mnie nie przemawia.... noszę staniki tylko usztywniane... z minimalnym push up :) i wted mój biust wygląda idealnie (moje marzenie) ale bez stanika... parodia hehe Gdzie ja byłam jak rozdawali piersi chociaż wielkości pomarańczy :D hehe Może jakieś tabletki ? Wiem że miliony was ma taki problem jak ja ale może znacie jakiś sposób ? czy coś....

jak brałąm pigułki to miałam nieco większe ale rzuciłam małe piersi dobrze wyglądają wg mnie u osób bardzo szczupłych ja jak ważyłam 51kg to świetnie wyglądałam ważę 54 i nie do końca jestem zadowolona ale może być Ty jesteś szczupła czy przy sobie? bo to dużo od tego zależy jak dziewczyna jest drobna to uwierz-pasują jej malutkie piersi a co do meżczyzn to z doświadczenia wiem, że nie musi mieć kobieta dużych by się podobać ja bardzo często słyszę komplementy na temat wyglądu na plaży niejeden facet zagaduje i wiem, że jestem atrakcyjna a wcale nie ukrywam tego, że mam małe cycuszki, rozmiar b70 poza tym za 15-20 lat docenisz, że miałaś małe cycki nie będzie Ci nic zwisać do pępka :)

Gość sołsad!
a moze masz źle dobrany stanik :D? ja też miałam. jaki jest Twój rozmiar? Tabletki nic nie pomogą - wiem z doświadczenia,ewentualnie kremy,masaże (piersi będą jędrniejsze) ale nie większe. Może po prostu musisz przytyć?:) haha tekst z rozdawaniem piersi - 10/10 :D

Gość to prawda że mnóstwo
dziewczyn ma małe piersi. I CO Z TEGO? Ja też mam małe - nawet bardzo - i dopóki nie naczytałam się na kafeterii takich tematów, to nawet mi do głowy nie przyszło, że to może być problem. Zresztą dla mnie nie jest. Takie mam. To też jestem ja. Tak samo - jak mam swój wzrost, swoją wagę, kolor oczu itp. Na brak powodzenia i facetów nigdy nie narzekałam, z mężem byłam 9 lat (rozstaliśmy się nie z powodu piersi, fiuta czy innych elementów ciała), teraz tez mam kogoś. Nigdy nie nosiłam staników - wypychaczy - raczej chodzę bez. A to, co inni myślą - to mnie NIE OBCHODZI! Może też wpłynęło na moją postawę to, że miałam zawsze dużo koleżanek z bardzo dużymi piersiami - które nieustannie narzekały na nie - więc wolę swoje. Ludzie - trochę dystansu! Ale przede wszystkim do świata, do innych, do ludzkich opinii!!!!!

Gość ani.mar
mój mężczyzna uwielbia moje małe piersi. Nigdy nie lubił dużysz. Dzieki niemu mój kompleks zniknął bezpowrotnie. Sama mówisz, że wiesz,że jesteś atrakcyjna. Jak Ty będiesz sie tak czuła, to tak będzie Cię odbierała płeć męska. Wielkość piersi nie jest tu żadnym kluczem. Pozdrawiam

Gość facet z innej bajki
Najgorzej jak laski sobie wkręcają problem wyglądu a potem my faceci musimy przechodzić katorge przez te ich kompleksy.Zakompleksiałym paniom stanowczo dziękujemy

zdecydowanie tabletki hormonalne powiększają piersi mi urosły ok 1 rozmiar a biorę od 4 m ale zmiana była radykalna nowe biustonosze sobie kupiłam:) Nie powiem żeby mi to było potrzebne.. ale facetowi się podoba, nie wiem czy to zadziała na każdego bo każda kobieta jest inna, ale to chyba chodzi o estrogen w tabletkach który na to oddziałuje

jeśli "niżej" jest bardziej kobieco to nie masz się czym martwić :) bo piersi to nie wszystko co się może w kobiecie podobać możesz spróbować przytyć i liczyć że pójdzie w piersi ale to trochę ryzykowne ;)

Ja mam małe, stanika nie nosze wcale, bo nienawidzę. Nie znoszę małych piersi i zawsze z politowaniem patrzę na kobiety, które takie mają, ale od razu sobie przypominam, ze mam tak samo:D

Na mnie tabletki nie działały - tzn. antykoncepcyjnie tak, ale na "porost" biustu - nie. Więc nie napalaj się na to - u każdego inaczej. facet z innej bajki - masz 100% racji. Często mężczyźni nawet nie zauważają jakiegoś problemu (biusty, cellulity i in.) dopóki kobieta sama o tym nie mówi. Mężczyźni patrzą trochę inaczej, niż my.

Jak nie zauważają? Są czasem bardziej wyedukowani niż same kobiety. Już nie te czasy, że facetowi można było ściemniać skarpetami w staniku:D

Gość Rybka i wcale nie złota
Małe mogą też być pociągające. Zalezy od upodobań twojego partnera. Ja wolałabym mieć ciut mniejsze.

Oblubienica -> ale za to kobiety które chodzą bez staników bardzo podobają się facetom ;) szczególnie w półprzeźroczystych ubraniach ;D

i powiem wam dziewczyny że duże piersi wcale nie są estetyczne, ja mam coś koło D-E , i nie mogę założyć bluzki z dekoltem bo mi się w cycki wgapiają... ja się ich cały czas wstydzę noszę jakieś bluzy czy swetry żeby to zakryć, to strasznie krępujące, do tego jestem dość normalnej budowy ciała i ciężko jest jakąś bluzkę dobrać żeby to dobrze wyglądało, żeby nie być zbyt wulgarna... Myślę że małe piersi są bardzo eleganckie u kobiety, i trochę zazdroszczę tym które je mają.

Levviatan - widziałeś zdjęcia gołej Rubik - no, mam piersi takiej wielkości:o Uwierz proszę, że pod swetrem zimą w ogóle ich nie widać, a przezroczystych rzeczy do pracy raczej nie założę na siebie:o

Oblubienica - to innych spotykamy - i bardzo dobrze! :-) Dla faceta ważne jest, że biust JEST. Ale jako ciekawostka - znałam tez kobietę, która w ogóle nie miała biustu - nawet nic nie odstawało na centymetr, po prostu idealnie płaska. Była śliczna - to w ogóle nie przeszkadzało. I też poznawała różnych mężczyzn, wyszła za mąż. Potem straciłam z nią kontakt. Przede wszystkim była świadoma swojej urody i pewna siebie :-)

choinkka2010 - nie gadaj głupot. Gdybym była na twoim miejscu nosiłabym dekolty do pępka:)

no to mogę się przyznać - skoro ty to zrobiłaś :-) Ja mam mniejsze od A.R. :-) Ale nie wielkość piersi wpływa na to, że czuję się atrakcyjna!

Ech, jak na nie patrzę, to mam łzy w oczach:o Atrakcyjność atrakcyjnością, ale małe cycki są żenujące:o

Oblubienica- Byłam ostatnio na rozmowie kwalifikacyjnej, miałam standardową białą bluzkę, ludzie na rozmowie dziwnie się na mnie patrzyli..po wyjściu zobaczyłam że guziczek mi poszedł .... w TYM miejscu myślałam że zapadnę się pod ziemię .. to naprawdę nie zawszę i nie dla wszystkich jest fajne..

żenujące?????? Są takie same jak średnie, duże i wielkie. Po prostu są. Tak samo byłabym ładna z innymi, ale tak samo ładna byłabym, gdybym np. nie miała ręki czy nogi, tak samo ładna byłabym gdybym miała 150 wzrostu (mam 170), gdybym ważyła 100kg (ważę 50) - nie dlatego, że rzeczywiście byłabym, czy jestem - ładna - bo jestem zwyczajna, ale dlatego, że to zawsze byłabym JA! A JA się właśnie tak czuję.

Gość a gu gu gu
choinkka2010 ale pewnie prace dostałaś ? :D:D

E tam, małe cycki są brzydkie. Koniec, kropka:D co nie przeszkadza mi lubić się, jaką jestem, ale jest to rzecz, którą zmieniłabym w sobie najchętniej. No i nos:o

czasami czuje się jak taka maciora :( zmniejszę sobie jak już nie będę chciała mieć więcej dzieci.

choinkka2010 - z igły robisz widły ;) co z tego że się patrzą na twoje piersi? niech się gapią skoro są duże i ładne. :)

choinkka2010 - wiem, o czym piszesz - moja koleżanka ma podobnie. Ma ogromne piersi, po dzieciach jej się tak zrobiło, i kiedy chce kupić bluzkę, ma problem. Bo odstaje pod piersiami i nie przykrywa całego brzucha.