Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marek_1979

Bardzo nietypowy problem,nie mam pojecia co robic.Doradźcie mi!!!!!!!

Polecane posty

Gość Marek_1979

Witam.Mam na imię Marek.Do niedawna sądziłem,że jestem homoseksualistą.Nie wiem,jakoś po prostu kobiety mnie nie pociągały.To znaczy,próbowalem z nimi nawiązać relacje,ale to było takie plytkie.Konczyło sie na góra 3 spotkaniach i nie wyladowałem z żadną w łóżku.Zreszta spotykałem sie z nimi tylko po to,żeby nie wyjść na frajera,żeby rodzice sie nie dopytywali,dlaczego jeszcze nie mam kobiety.Oszukiwałem sam siebie,nie chcialem dopuscic do siebie myśli,że jestem jakiś inny.Czułem ogromną pustkę dopóki nie poznałem Mateusza.Był najprzystojniejszym mężczyzną jakiego w życiu widziałem.Na sam jego widok sie podniecałem. Z początku starałem sie to ignorowac choc ciężko było go unikać,pracowalismy razem jako hydraulicy.Z czasem rozmawialiśmy coraz wiecej i po pewnym czasie zostaliśmy przyjaciolmi. Aż pewnego dnia upiliśmy się na imprezie.No i tak jakos wyszło,że sie pocałowaliśmy.Po tym incydencie było mi wstyd i bałem sie spotkania z nim,ale on nalegal.Sam mi powiedzial,że mnie kocha i chce ze mną być. Byłem w szoku mimo to przyznalem,ze ja chyba tez sie w nim zakochałem.Ale nie bylem pewien co z tym zrobic,bo przeciez ten związek sprawilby,że bylbym przegrany u rodziców,u znajomych.Ale on powiedzial,ze nie ważne co myślą ludzie,że ważna jest nasza miłość.Uległem mu.No i tak jesteśmy razem już 3 lata. Jest cudownie.Stracilem szacunek rodziny,to fakt.Ale zyskalem czlowieka,ktory zrobilby dla mnie wszystko.Myślałem do niedawna,że nic nie jest w stanie stanąc na drodze naszemu szczęściu,ale sie pomyliłem.W dodatku nie przewidziałem że to ja sie do tego przyczynie.I że stanie sie to tak nagle,tak przypadkiem, gdy poznałem JĄ. Tydzien temu pojechałem do pewnej 42 letniej aczkolwiek bardzo zadbanej kobiety.(ja mam 32)Pracujac zapytalem ja o zastawiony jak do kolacji we dwoje stol.Powiedziala ze była umowiona z facetem ale on przed chwila przez telefon powiedział ze ja rzuca i odchodzi do innej.Nie płakała za nim bo już wczesniej domyślała się ze ten sukinsyn cos kombinuje na boku,była natomiast smutna ze nikt jej już nie zechce,ze jest już stara itd.pocieszałem ja,az chyba zdobyłem jej zaufanie bo zapytala czy nie chciałbym z nia zjesc, bo szkoda żeby się zmarnowalo a sama wszystkiego nie zje.Zgodzilem się.Coraz lepiej nam się rozmawialo,czas mijal niepostrzeżenie.Wymienilismy sie nawet numerami telefonów.W pewnym momencie bylismy tak blisko siebie,ona mnie pocalowała.Chcialem sie wyrwać ale przytrzymała mnie i zaczęla całować coraz mocniej.Poddałem się i odwzajemniłem pocałunek.Zresztą to było bardzo przyjemne.Kiedy skonczylismy sie calowac wybiegłem stamtąd.Nazajutrz do mnie zadzwonila i namawiala na spotkanie.Powiedziala,ze bardzo sie jej spodobalem.Ja powiedzialem,ze to przemysle,ze na razie nie mam czasu.Ale nie moge przestac o niej myslec.Jestem w kropce.Bylo mi z nia cudownie,chyba cos do niej czuje ale jak pisalem ona jest starsza 10 lat.jesli zdecydowałbym się na związek z nia to nie wiem jak by było za np. 5-10lat :/ przeciez ona nie zawsze będzie się tak dobrze jak teraz trzymac.Ale z drugiej strony nie wiem czy teraz potrafiłbym być z Mateuszem, czy potrafiłbym patrzec mu w oczy po tym co zrobilem.No ale z drugiej strony on jest ode mnie młodszy,przystojny i tez mnie bardzo pociąga.Ale znowu ten jej głos i jej doświadczenie może to tylko zauroczenie,ale czuje że mogloby być z tego coś więcej. Jak uwazacie czy warto się angażowac? Czy ona mi się za jakis czas znudzi?Byl ktos w podobnej sytuacji?Nie mam pojecia co teraz zrobic,doradźcie coś, prosze.

Gość Marek_1979
raczej nie, choć preferuję przystojnych panów po 60-tce

Gość może tak........
Tak się utarło, ze kobieta musi być młodsza,a przecież one zazwyczaj dłużej żyją od facetów, więc możesz spróbować:)

Gość Rybka i wcale nie złota
No na pewno nie powinieneś jej wskakiwać od razu do łóżka. Jeśli zaczniecie znajomość od seksu to się nie dowiesz czy coś czujesz do niej czy kręci Cię tylko seks. Wstrzymaj sie z oświadczeniem twojego stanosiska... Jak się człowiek spieszy to się diabeł cieszy bo nikt nie myśli rozsądnie i racjonalnie. Poza tym jeśli kochasz swojego partnera i czujesz coś do tej pani to daj sobie czas na zastanowienie. Jak zareaguje Kobieta kiedy się dowie że jesteś też zainteresowany facetami ???! 10 lat różnicy ? Tzn tu się możesz spotkać z różnymi szkołami i podejściami do tej kwestii Jedni bedą chwalić że starsze są ok, a inni będą się wzbraniać od takich związków. To już prywatna Twoja sprawa jak do tego podejdziesz...

Gość Marek_1979
tam wyżej to podszyw no tak właśnie mysle,że chyba Bi jestem....no bo homoseksualista chyba by sie nie mógł zauroczyć w kobiecie??? Rybka nie wskocze jej od razu do łóżka,nie jestem pewien co czuje...poza tym moze sie okazac,ze to jej bedzie na zwiazku zalezało,nie chce stracic Mateusza.Na razie go nie ma,wróci pojutrze a ja nie umiem go oszukiwac. :( jak ja mu spojrze w oczy? Co do roznicy wieku,no to w sumie troche klopot,z drugiej jednak strony zawsze to lepiej wyglada niz zwiazek dwóch facetów...

Gość Marek_1979
podniose,może ktoś jeszcze sie wypowie :( dzwonił Mateusz i powiedział,jak bardzo za mną tęskni...czuje sie taki winny,co ja narobiłem.Gdyby sie dowiedział,ze zdradziłem go z kobietą,że myśle o kobiecie..

Gość dłużej sie nie dało?
Streść w 5 zdaniach to może przeczytam 🌼

Gość ehhhhhe
marku zasosuj terapie anty homoseksualna zapros do domu owa kobiete dotknij jej narzadow plciowych i powachaj palce wypij dwie szklanki zielonej herbaty po czym wloz palec do odbytu jesli poczujesz chuc erotyczna to znaczy ze bedziesz pedalowal do konca swych dni

Gość mojim zdaniem
powinienes zaproponowac trujkacik. A NUŻ COS Z TEGO WYJDZIE ;) i bedzie wilk syty i owca cała ;)

Gość fdgfdgfd
chooooojowa prowokacja żee niby gej poznał w pracy hydraulika drugiego geja,tak dużo was nie ma:)

Gość gejj
"tak dużo was nie ma" Żebyś się nie zdziwił. Ja potrafię się często zorientować kto jest gejem i tam celuję. Chociaż spity hetero też czasem daje.

Gość dvbgfrg
babay im starsze tym ohydniejsze a facet rozkwita jak wino im starszy tym bardziej przystojny. Nie wiem dlaczego to sie wzgledem bab utarlo a przeciez to nie prawda. baby maja zmarchy ktore koryguja botoksami i przez to wyugladaja komicznie zamaist pieknie a mezczyzna ze zmarszczkami wyglada sexiii

Gość najlepiej być gejem
Bycie gejem jest modne.

Gość dvbgfrg
obwisłe jajka tez są sexi. nadmiar zwisajacej skory usunąłem zabiegiem, a zmarszczki zostawiam, bo mezczyznie one pasują. :) Mój kochanek też ma swoje lata, ale to w nim lubię. Niestety jest bi i czasem spojrzy przychylniej na jakies babsko, ale go pilnuje zeby do niczego nie doszlo, bo bym sie go brzydzil. baby smierdza!

Gość pani domu
już gdzies ten film widziałam !

Gość Marek_1979
moj Mateuszek mi lize moszne dzieki temu mam mlodo wygladajacy worek mosznowy , na ktorym nie ma jeszcze ani jednej zmarszczki.

Gość dvbgfrg
nie chodzilo mi konkretnie o zmarszczki na jajkach tylko pisalem ogolnie o ciele. skore musialem usunac, bo kiedys trenowalem i bardzo mi wisiala. niestety nie wciagnela sie sama. ale wik juz nie mlodzienczy

Gość Marek_1979
może bym Ci wylizał całe ciało a szczególnie skórke na penisie to by Ci nigdzie nie wisiało

Gość Marek_1979
robie na budowie wprwdzie jestem brudas , śmierdze potem ale za to jaki ze mnie pieszczoch

Gość myślę że większość
"Jak uwazacie czy warto się angażowac? Czy ona mi się za jakis czas znudzi?Byl ktos w podobnej sytuacji?Nie mam pojecia co teraz zrobic,doradźcie coś, prosze." Kolego wszystko to czego nie możemy mieć fascynuje dopóty dopóki jest tajemnicą, dopóki tego nie dostaniemy. I wszystko co w życiu zdobywamy się nudzi prędzej czy później. Takie jest życie. A co ty z tymi faktami zrobisz i co uznasz za najważniejsze i jakie wartości życia uznasz za najważniejsze to już twoja sprawa. Każdy z nas ma takie dylematy. Nie trzeba być homoseksualistą żeby mieć podobne dylematy w życiu.