Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinnnnnnnnka

pomoze ktos? :(

Polecane posty

Gość karolinnnnnnnnka

Witam. Otóz mam taki problem. Ostatnie stosunki odbyły się 17 stycznia i 23 stycznia. Okres zawsze dostaje regularnie, z poslizgiem 1 dzien. Zawsze dostaje 1-ego, w styczniu dostalam 31. Zawsze przed okresem na 2 tyg przed piersi robia mi sie mocno nabrzmiale, na tydzien przed bolą przy dotyku. Okres trwał niby 5 dni, ale przez pierwsze dwa bylo mocne krwawienie a potem przez kolejne 3 takie hmm.. jakby koncowki. Zawsze pod koniec okresu piersi wracaly do swoich rozmiarow, teraz jednak nadal sa obrzmiale ;// momentami pobolewaja mnie jajniki i czasem mam dziwne uczucie w macicy, cos jak na okres ;/ nie wiem kompletnie co sie dzieje.. :(( kazdy stosunek byl z prezerwatywą, tabletek nie biore. moj facet zazwyczaj stara się nie dochodzic w srodku.. czy ciaza jest wgl mozliwa?!

Gość karolinnnnnnnnka
moglby ktos doradzic?

Gość dziewczynoooo
wkrecasz sobie mialas okres wiec ciazy niema i to do tego z zabezpieczeniem pomysl ttoche ta mózglownica

Gość hugolinaaaaaaaaa wyluzuj
ja cię proszę

Gość karolinnnnnnnnka
nie wkrecalabym sobie gdyby mnie nie bolaly jajniki, gdyby nie ten dziwny bol w okolicy macicy i gdyby piersi po okresie mi zmalaly jak zawsze.. ;/

Gość dziewczynoooo
moze sie przeziebilas albo masz zapalenie przydaków i dz do lekarza bo tu niema wrózek

wkrecasz sobie tak co miesiac, oczywiscie to że okres był nie znaczy że nie jest sie w ciąży więc prosze nie pleć głupot, ale Ty karola za duzo sobie wmawiasz, tak czasem bywa że jest inaczej a sobie wkręcamy, nie jestes w ciazy ja to wiem na 100%

a ja głupia myslalam ze ci smutno z mojego powodu:P przeciez ty sie martwisz tylko o siebie wiec jaka ja głupia bylam :D dobrze że w koncu zmądrzałam