Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rudzielec123

sprzedam dżdżownice!!!

Polecane posty

Gość Dama z łasiczką 111
wsadź ją sobie w odbyt

Gość widać ,ze jesteś
zdesperowana,za takie ceny nikt ci nie kupi na alle TYLKO WIELKIE OKAZJE dziś idą.....pazerni placą tylko za aukcje!

Gość Monaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dałabym za to max 30 zł

Gość Dama z łasiczką 111
gówno kogoś obchodzi, że za więcej. dam ci za to najwyżej karton starych kaset VHS

Gość owca nad owcami
A tam,myslałam ze to do jedzenia:P Takie smazone z cebulką to pychotka :P

juz nie przesadzaj kasety VHS na co to komu!!!!!ja dalam 95 zł za to i za mniej nie sprzedam niz 70-75 a jak sie komus nie podoba to nie musi odrazu obrażać:!

Gość w ikea nowa kosztuje
i dłuższa, rozsądna cena byłoby jakie 45 zł

Gość i kto ci to kupi chytrusie
jakas stara dzdzownice usraną i ulanaprzez twojego bachora za 75 zł 30 zł z wysyłką to za wiele zobaczysz ze nikt ci tego gowna nei kupic

a ja myślałam, że chodzi o takie dżdżownice ŻYWE! :D a ta fajna, ale trochę droga, tak jak dziewczyny piszą. można sobie dychę czy dwie dołożyć i ma się nową, zwłaszcza że za przesyłkę u ciebie wychodzi 15 zł :)

Gość tez bym dała max 30 zł
Mam w cholerę takich tuneli i namiotów i jednak zabawa z tym średnia. 5 minut radości, a potem leży i drogę zagradza. 75 zl to dużo pieniędzy za trochę poliestru z drutem w środku.

Gość pearline
popieram wypowiedź wyżej. zabwy z tego jest maksymalnie na godzinę. Noi drogo drogo drogo

każdą zabawką dzieci sie tylko chwilę bawią jak tam kto woli!!1 Super się bawią np. w ogrodzie naprawde fajna zabaw tylko ja musze sprzedac z powodu braku kasy!!!

Gość to jak to taka super zabawka
to zamiast niej sprzedaj jedno z dzieci - więcej kasy będzie a jak cie nie stać na utrzymanie dżdżownicy to i na dziecko tez nie

Gość teżbym dała max 30 zl
Chyba od dzieci zależy bo u moich zabawa się kończy kiedy to powynoszą do ogrodu. No bo tak na prawdę co to za zabawa czołganie się w dżdżownicy, raz , dwa, trzy cieszy, a potem? Zabawa na pół dnia to może być malowanie, rysowanie, układanie klocków, puzzli, czy w lecie zabawy w basenie. Nawet namiot, ale nie taki tunel no bo co w nim robić na dłuższą metę? Życzę Ci autorko, żebyś go sprzedała za ustaloną cenę, choć moim zdaniem, i jak widać nie tylko moim, mała szansa że uda Ci się to za taka kwotę sprzedać.

Gość camerun
do tych butków za 30pln dorzucasz gratis grzybicę stóp?

Gość Fafinette
ja pierdolę!!! samymi śmieciami handlujesz?

te śmieci mają swoje wartości!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja was nie obrażam to po co wy mnie????

Gość wysokiewysokiewysokie
cholernie wielką wartość mają. ze śmietnika to przytargałaś?

Gość nananannanana
z tymi butami co najwyżej pod smietnik

Gość grdrfgrgrv
wiecie co jest najlepsze? ten korkociąg niby z 1696...haha

Gość buha szokunda
to jak korkociag taki zabytkowy to jak na nią taką małą cenę dała no nie może byc:D

Gość lepsze są szelki za 350 zł
a kupimy takie za 100 zł - nowe:D

Gość ja pierdziele . . .
chce sprzedac rzeczy praktycznie za tyle co kupila ;/ ciekawe czy jakies jelenie to kupia :) a tak apropo ja kupilam nowy samochod w salonie, z chwila gdy wyjechalam z salony jego cena spadla o kilka tysiecy zlotych ... autorko chyba nie masz pojecia jak dziala rynek :P

Gość z tym korkociagiem
to pojechalas na maksa :D:D:D:D:D:D:D "Legenda głosi, że korkociąg pojawił się pod koniec XVII wieku, kiedy znany zakonnik Dom Perignonon rozpoczął używać butelek do przechowywania i fermentacji szampana. Butelki te były korkowane, niezbędny był więc przyrząd do usuwania korka. Przypuszcza się, że pierwowzorem dla korkociągu były metalowe, zwinięte pręty, używane do wyciągania kul z luf broni palnej. Po raz pierwszy korkociąg został opatentowany w Wielkiej Brytanii przez Samuela Henshalla w 1795 roku. To również Anglia stała się pierwszym krajem, w którym korkociągu zaczęto używać powszechnie. Anglicy bowiem importowali i sprzedawali wino w butelkach od samego początku, kiedy ten trunek zaczęto butelkować. W tym samym czasie w Europie kontynentalnej, wino wciąż przechowywano w beczkach, z których bezpośrednio rozlewano je do kubków." zrodlo:vinisfera