Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgyrtfertyerty

seks to najwieksza przyjemnosc, dlaczego sobie go odmawiac w imie glupiej

Polecane posty

Gość fgyrtfertyerty

moralnosci przepelnionej po brzegi hipokryzja? wyjscie na piwo jest porzyjemnoscia wiec faceci chodza tak samo z obejrzeniem meczu pilki noznej kobiety zas lubia zakupy i tez wyjscie na babski wieczor z kolezankami dlaczego do ku... nedzy seks nie jest jeszcze traktowany przez wszystkich jako tego rodzaju niezobowiazujaca rozrywka? wiem, ze dla wielu osob tak jest, ale dla wiekszosci wciaz nie glupie zasady, nie jestem w zwiazku, to choc brakuje mi seksu, to nie ebde sie puszczac... MAKES ZERO SENSE ! to czysta potrzaba fizjologiczna, zamoczyc w cipce albo przyjac penisa do cipki, w zaleznosci od "punktu siedzenia" ;) nie wiem co zlego w tym, ze ktos by sie seksil caly czass i mial 200 partnerow w zyciu, przeciez to czysta przyjemnoisc...... owszem, sa choroby, zgadzam sie, ale z drugiejs trony sa tez gumki a jednak warto poniesc to ryzyko pijac alkohol tez jiszczysz swoje zdrowie, tak samo chodzac na solarium albo jedzac w mcdonaldzie

Twoje argumenty są nie do podważenia :classic_cool:

Gość Onna z workiem
Bo później z takiego niezobowiązującego sexu powstają takie niechciane dzieci jak Ty, które głoszą niezdrową , patologiczną propagandę. :O

{dlaczego do ku... nedzy seks nie jest jeszcze traktowany przez wszystkich jako tego rodzaju niezobowiazujaca rozrywka? } :D Ale kto tobie zabrania mieć takie podejście do seksu? ;)

"Ale kto tobie zabrania mieć takie podejście do seksu ?" Onna z workiem :classic_cool:

E tam, to że ja też nie chcę też tak traktować seksu nie powinno dla niej stanowić przeszkody. :classic_cool: Nie powinna się oglądać na "głupią moralność przepełnioną po brzegi hipokryzją". A na poważnie, kompletnie nie wiem czemu ona by chciała żebym np ja tak traktował seks. Może jak by mnie poznała, zmieniła by jednak zdanie. :classic_cool:

Gość fgyrtfertyerty
moi rodzice nagrali film jak mnie spłodzili :o

Gość eldestrutto
porównywać seks do wypadu na zakupy czy obejrzenie meczu? .... bez komentarza

Gość fgyrtfertyerty
Czemu w imię głupiej moralności nie mogę się masturbować np. w autobusie jak mi się chce, ludzie w autobusach jedzą, pija słuchają muzyki, wiec dlaczego ja nie mogę sobie popocierać? chore

W autobusie nie wolno pić alkoholu. Ale w regulaminie MZA nie ma nawet słowa o masturbacji ;)