Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teofil kot

Za 12 dni wylatuję do UK. Jak jest dzień to nie ma problemu, ale jak jest noc to

Polecane posty

Gość teofil kot

jestem przerazona :/ boję się, że może się nie ułożyć.

Gość noc nick
może

Gość teofil kot
biorę to pod uwagę.

Gość eldestrutto
musisz wiedzieć, że może ułożyć się różnie. wszystko też zależy od tego czy masz na miejscu mieszkanie, pracę, czy lecisz sama, jak wygląda twoja znajomość języka itd

Gość teofil kot
mieszkanie- jest praca- ma być lece sama- tak znajomosc jezyka- komunikatywna, w teoretycznie jest zaawansowana

Gość eldestrutto
no to słuchaj nie jest źle! Ja lecąc do Włoch (wprawdzie na studia) miałam załatwioną tylko szkołę. Musiałam szukać mieszkania będąc na miejscu i kilka dni przenocowałam w hostelu nierozpakowana i zestresowana ;) nerwy przed wyjazdem to rzecz normalna! Po prostu miej świadomość, że może nie być tak kolorowa jak sobie wyobrażałaś ale z drugiej strony nie skazuj się z góry na porażkę!

Gość teofil kot
fdokładnie tak właśnie mam- optymalnie. nie mam rozowych okularow, ale tez nie podhchodze do tego: i tak mnie czeka porazka.

Gość eldestrutto
i bardzo dobrze! staraj się jak najmocniej a przez te najbliższe 12 dni po prostu zrelaksuj... ;) Wiem, że zrelaksować się nie da bo człowiek lata załatwiając wszystko ale po prostu otaczaj się ludźmi których lubisz i którzy nie pozwolą wpaść ci w panikę ;]

gdzie lecisz dokladnie? ja mieszkam w uk :)

Gość teofil kot
południe anglii a Ty? ludzie ktorymi sie otaczam chyba sie ciesza ze lece- w tym sensie ze moze akurat sie ulozy i bedzie dobrze. dzieki za rade.