Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rudzielec123

CHYBA JUZ NIE POWIECIE ZE TO DROGO?

Polecane posty

ciągle słysze to za drogo to takie to takie a wy jak sprzedajecie to.... za darmo nikt nie daje

Gość zrrrt
Paczka pocztowa ekonomiczna13,00 z ładnie tak zarabiać? I JESZCZE PACZKA EKONOMICZNA:O ZA 33 ZŁ MAM KUPIONE NOWE W SKLEPIE, nie ośmieszaj się

Gość 13 zl za
wysłanie 2 rzeczy????wysyłałam ostanio karton ciuchow za 18zl przesyłka,przeciez dwa ciuszki mozesz wysłac w kopercie bąbelkowej listem poleconym za np 7zl

Gość tylko sie nie dziw potem
że nitk tego nie kupi albo stary kufel za 15 zł ja pitole dziewczyno

Gość goplana czekolada
13 zł za przesyłkę????? Przesada!

to wy nie wiecie co sie sprzeadje i co kupuje!!!!!akurat zabytkowych rzeczy sprzedałąm juz troche o to ze nie sprzedam sie nie martwie

Gość ja codziennie wysyłam ciuchy
ze sprzedaży na allegro i najtaniej to 5,70 więc nie kłam a za dżinsy to będzie 6,20 + 1,20 koperta więc nie oszukuj

Gość zrrrt
mi ost. pani wysłała za 6zł męska polówkę priorytetem w kopercie bąbelkowej za 6zł!!!! :o używane szmaty, a ceny jak za nowe:o

Gość MSLA
W lumeksie mozna kupic taniej i widzisz co kupujesz.Takie spodenki to za 4-5 zl.

Gość zrrrt
nie musisz tego wysyłać paczką przecież. możesz włożyć ubrania do koperty bąbelkowej bez żadnego problemu!!!!!!!!!! ale po co? najlepiej oszukiwac.

Gość tafda.ks
a wczesniej sprzedała wielką pakę ciuchów za 35 zł a teraz chce 20 zł za dwie szmatki ehhh ehhh ehhh nikt sie nie chyci chytrusku :)

Gość drogo drogo drogo
no taka prawda ze teraz na wyprzedaży spodnie hM kupi się za 20 zł z pocałowaniem w rękę. W c&a są po 19 zł np. W cubusie po 9.99 sweterki można kupić. Więc no zrozum.......... potrzebujesz kasy, ok, ale no nikt nie będzie dawał tyle za znoszone ciuszki.

i jeszcze jedno "co dla jednego jest śmieciem dla drugiego jest skarbem " a sprzedałam nawet stara butelkę po wódce za 50 zł jak to byście zobaczyły to chyba byście mnie tu zjadły

Gość kaszalotjeden
Bzdura ja dziś wysyłałam list polecony priorytetowy ciężki -koszt 9 zł.Paczka priorytet 11 zł gdzie są zmiany w opłatach daj link bo zmyślasz i poprostu zarabiasz na przesyłkach ......nic bym od ciebie nie kupiła za to że kłamiesz.A te łachy dziecinnne to drogie masz

Gość zmien ceny to pewne
a te buty z przesyłką za 40 zł???!!! matko jedyna le się cenisz

Gość juz wiemy ze nikt od Ciebie
juz wiemy ze nikt od Ciebie nic nie kupi bo jestes naciągarą obsraną:D

ku,,, kasy mi trzeba a nie naciagam!!!! kłamcy i naciągacze to ci co kradna duwno was zycie nauczlo i dlatego potraficie osądzac

Gość izia87
ja bym może i dała ale ja chodze do taniej odziezy i kupuje bardzo tanio i to zajebiste rzeczy:)