Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość :O :O :O paranoja

Zadanie z Polskiego!! PILNE

Polecane posty

Mamy na jutro na polski napisac skad sie wzielo nasze imie (tzn. z jakiego jezyka, co znaczy itp.) A skąd ja mam wiedzieć skad sie wzielo Dastin ?? toz to jakies Niemieckie :O

Gość pearlie
gramatyka historyczna się kłania :) ?

nie wiem co sie klania, nie moja wina ze tak mi matka na imie dala, no to jakie to jest imie? Semickie może ?

Gość a prosze przetłumacz se
The name 'Dustin' is a masculine first name. The most widely accepted historical meaning is a version of "valiant fighter". Other variations include "strong warrior" coming from germanic regions, and from English roots as "Thor's stone" (or lightning bolt)

Gość a prosze przetłumacz se
Nazwa Dustin jest rodzaju męskiego imienia. Powszechnie akceptowane historycznego znaczenia jest to wersja "dzielny wojownik". Inne warianty to "silny wojownik" pochodzących z germańskich regionów, z języka angielskiego i korzenie jako "kamień Thor" (lub błyskawicy) może odnosić się do:

Gość A co to ma do rzeczy na
forum: "ciąża,poród, macierzyństwo i wychowanie dzieci"? Ty paranojo jedna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Idź do starych i niech Ci wytłumaczą dlaczego takie beznadziejne imię Tobie dali!!!

A chuja mnie obchodzi jaki to dział.