Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

skonczonyskurwysyn

Zdradziłem najwspanialszą kobietę na świecie

Polecane posty

Gość glupie suczki z was
wsadz sobie w dupe swoje przeprosiny, nie trzeba bylo maczac faji w obcej cipie

Gość ryba-sumus
matko kochana - CZY WY NIE WIDZICIE ŻE TO JEST PROWOKACJA???!!!??? ŻAL TI WAS KOMENTUJĄCYCH, A NIE JEGO - BO ON MA POLEWKĘ!

dobrze ci takl, moze sie w koncu nauczysz, takich rzeczy sie nie wybacza.

dobrze ci tak, moze sie w koncu nauczysz, takich rzeczy sie nie wybacza.

Gość straciles ja...ja tez bym ci
ty jakis pojebany jestes

jestes okropny jak dla mnie,,,obrzydliwy, i niby ze ona kokietowala i prowokowala a ty byles pijany, i co nastepnym razem tez bys tak zrobil i pozniej tez? to nie jest usprawiedliwienie wiele razy w zyciu jeszcze bedziesz pijany i nie jedna bedzie cie chciala poderwac, nie jestes wart tej dziewczyny. jestes wstrety!!!!! a teraz ziedz i placz jak mózgu nie masz

Gość qwesdvbnm,kjhytgfdcv
ok, moze to i prowokacja, ale takich zjebow jak wymyslony koles to jest wiele. I HOOY BY ICH WSZYSTKICH STRZELIŁ!

Gość ryba-sumus
takich, że zdradzają - wielu! takich, że kochają nad życie jedną a zdradzają z inną - raczej nie wielu! a takich, że całą noc siedzą pod drzwiami ukochanej żeby wybaczyła, a jak dostaną po mordzie (co słusznie mu sie należy) to wyzywają od głupich bab - tylko ten jeden!!!

Gość ryba-sumus
za to drugiego takiego głupiego gnoma jak ty nie ma żadnego :/

Gość wiecie co to chyba
jednak prowo.. nie mozna byc az tak glupim... owszem sa tacy co zdradzaja jak sie tylko nadarzy okazja ale to chuje ktorzy potem na pewno pod drzwiami nie siedza proszac o wybaczenia:D wiec albo to prowo albo jestes skonczonym kretynem

Gość hcwd
"takich, że kochają nad życie jedną a zdradzają z inną - raczej nie wielu!" - takich to na peczki i tysiace! wydaje im sie ze kochaja, ale pierdola glupoty, tak na prawde to w ogole nie wiedza co to sa uczucia, kochac to oni moga, ale swoje wlasne fiuty i ruchanie!

Gość Lalunia:).
No już jej raczej nie odzyskasz!!. Ja będąc z facetem ,którego kocham nad życie jeżeli by mnie zdradził w tak brutalny sposób jak Ty w życiu bym na Niego nie popatrzała nie wspomne o odbieraniu telefonów czy też drzwi!. Jeszcze bym Mu w twarz napluła;].... Pozdro!.

Gość ryba-sumus
hcwd - o tym mówię. Ale autor TEJ PROWOKACJI twierdził, że kocha... Tak więc nadal twierdzę: TAKICH CO KOCHAJĄ JEDNĄ A ZDRADZAJĄ Z DRUGĄ - NIE WIELU

Gość maliboo.
prowokacja jak nic

Gość maliboo.
malo tego te prowokacje napisala dziewczyna

Gość kamikazeaidea
dla mnie tłumaczenie typu: ''bo mnie kokietowała, podrywała, prowokowała'' to nie tłumaczenie... wiedziałeś co ruchasz i nawet to że byłeś upity to ci w jebaniu nie przeszkodziło, mam nadzieje że ci nie wybaczy i znajdzie lepszego co ją będzie kochał a inną nie spojrzy, jesteś sukinsynem i tyle.

Gość ten kto to wymyslil
jest skonczinym kretynem :D

Gość o lol :/
Test wykrywa ciąże po 2 tygodniach i nie jest to jeszcze wiarygodny ( na 100 % ) wynik. Daj jej czas, 3 dni nie wystarczą żeby wszystko przemyślała. Przepraszaj , przepraszaj i jeszcze raz przepraszaj. Ale nie jestem pewna czy szanująca się kobieta wróciła by po czymś takim do faceta.