Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

skonczonyskurwysyn

Zdradziłem najwspanialszą kobietę na świecie

Polecane posty

Gość Kwat_Jaśminu_20
skoro była taka wspaniała dlaczego ją zdradziłeś ? i to jeszcze z jakąś szczeniarą ;/ współczuje Twojej byłej bo sama wiem co to za ból ... miej pretensje sam do siebie ... widocznie nie kochałeś jej tak bardzo skoro byłeś w stanie polecieć z piewszą lepszą he porażka :/

Mówiłem jej spierdalaj itp. Ale kumple też zrobili robote, bo ciągle mi mówili teksty typu "idź ją wyruchaj" "ale z Ciebie ciulas, nie potrafisz dziwce zrobić dobrze" itp

Gość coraz głupsze te prowokacje
:O

Gość czajna
lecz sie zdradliwy oblechu!! i niech ci do glowy nie przyjdzie siedziec pod jej drzwiami!! daj jej spokoj!! Nie zepsuj jej zycia! Nie wyzywaj tak tej malolaty, bo wszystko wskazuje na to, ze na nikogo innego nie zaslugujesz

Gość blowwww
o jeszcze lepiej! wiec to koledzy Cie namówili?Boże:O jaki Ty infantylny...tak to wina kolegów alkoholu i tej małolaty,ja jestem bez winy ... nosz koorfa! miej jaja i się chociaż nie wybielaj jak peezda!

Gość a ja ci zdradze
prowokacje nie sa coraz glupsze, tylko ciagle takie same

Gość nie dyskutujcie z tym dnem
Wreszcie jakaś normalna laska, co wykopała qrwiarza za drzwi :) Szacun dla dziewczyny :D Wszystkie idiotki powinny iść do niej na szkolenie.

Gość Kwat_Jaśminu_20
sama krytyka współczuje... ale jak My kobiety mamy Ciebie pocieszyć ? MY trzymamy ze sobą ... choc wiem ze pewne kwestie zrobiły swoje ale najwiecej winy jest Twojej....a kolegom z całego serca podziękuj ;] nie ma to jak dobra rada znajomych pssssss

Gość hasish
ehhh ty frajeże:P

Gość straciles ja...ja tez bym ci
powiem ci w ten sposob.. jesli chces to walcz...stracisz caly honor ale i o to w tym wszystkim chodzi..bo godnosc juz straciles zeby z jakas malolata sie bujac... ale jesli ona postanowila ze ci nie wybaczy to i tak ci nei wybaczy..chocbys i rok ja prosil.. i to nie dlatego ze cie nie kocha, bo jesli skomlesz pod drzwiami to pewnie i zalujesz...ale ona najzwyczajniej w swiecie wie ze nigdy nie zapomni o tym, nigdy ci nie wybaczy i nie bedzie mogla zaufac... po co ci to bylo;( malo seksu masz?? nie dawala ci??? mogles ja zabrac razem byscie sie upili i mialbys kogo ruchac a nie jakas malolate ktora pewnie wyrwala sie z domu i chciala zaszalec.. nie brzydzilo cie to?? zreszta co z tego ze byles pijany ... uprawialiscie seks tzn ze ci stanal a to znaczy ze jednak podjarales sie nią... gdyby cie nie pociagala no to nie moglibyscie sie ruchac oj chlopie;( ja bym nie wybaczyla.. lepiej juz zaczac zycie z kim innym niz do konca pamietac to co sie stalo

Gość lasick!
i dobrze ci tak,skurwielu. :) pozdrowionka p.s. nie masz co liczyc na wybaczenie, mi samej sie rzygac zachcialo,gdy to przeczytalam. :)

Gość Kwat_Jaśminu_20
Skończony .... dziwne masz poglądy na świat ... to że Ty poleciałeś za jakąś małolatą... to już miej pretnsje do sameg siebie ...:) nie potrzebnie wystawiłam opinie na ten temat bo nawet tego wdac nie jestes wart ;/

Gość Kwat_Jaśminu_20
hahahahah JASNE... ;] tak sobie mów ;) hehe

Gość zapach pomarańczy...
A koledzy też skorzystali z usług małolaty?

ze co???? chce sie z toba zobazyc??

wiecie co laski... faceci tak zdradzaja bo mysla ze m sie upiecze.. ze tak czy siak laska za jakis czas sie odezwie i wybaczy dlatego czuja sie bezkkarni'. Gdyby widzieli ze kobita z pazurem nie da sobie w kasze dmuchac, ktora czasem moze i ma wieksze jaja od chlopa to pewnie nawet by sie nie odejrzeli za inna... faceci lubia takie kobiety a nie jakies niewiniatka ktorym mozna dupe obrobic a one i tak wszystko wybacza... owszem są jakies ewenementy tak jamo jak i w damskim gronie, ale facet to tez czlowiek.. skoro pozwalacie im na wszystko to potem macie..i mowie to jako kobieta

Ja nigdy bym ci nie wybaczyła teraz nawet nie masz się co tłumczyć bzykałeś ją i tyle jak byś nie miał ochoty to byś nie poszedł na to nie ma żadnego wytłumaczenia współczuje tylko Twojej dziewczynie któsa penie teraz płacze i cierpi , że jej facet zadał się z jakąś małą dziwką która zapewne co tydzień na imprezie ma innego .....zrobiłeś coś okropnego łzy Ci nie pomogą żadna normalna szanująca dziewczyna by Ci tego nie wybaczyła

Chyba że Twojej dziewczynie to odpowiada i Ci wybaczy dla mnie byłbyś skończony nawet jakbym bardzo kochała nie potrafiłabym Ci tego wybaczyć

widac ze malo ci zalezy.. zasluzyles na to zeby ci dac po pysku... ty sie nie pozwolisz bic a ona ma pozwolic ci traktowac sie jak smiecia.. bo tak ja potraktowales jakby byla nikim dla ciebie... wyrzuciles wszystko do smietnika swoim zachowaniem.. przekresliles wszystko co was laczylo.. a na marginesie masz pojebanych kumpli skoro w takim towarzystwie przebywasz pewnie jestes nie wiele lepszy od nich.

rzeczywiscie ją kochasz;/ przed chwila niby ryczales a teraz ją wyzywasz i dobrze ze ci przylozyla ale mogla jeszcze mocniej bo pojebany jestes i dwulicowy.. na twoim miejscu juz bym z mostu skoczyla.. za dobra byla dla ciebie.

Gość autorze,ty udajesz idote
czy nim rzeczywiscie jestes ???

Gość glupie suczki z was
"Kobiety dlaczego Wy jesteście takie!!! " glupi chuju, chyba dlaczego faceci sa tacy! zdradzaja i jeszcze potem osmielaja sie prosic o wybaczenie!

Gość glupie suczki z was
do gazu z takimi nieudacznikami jak ty, a ta kobiete zotaw spokoju, skoro nie potrafisz trzymac swojego fiuta na wodzy