Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

skonczonyskurwysyn

Zdradziłem najwspanialszą kobietę na świecie

Polecane posty

Stało się... Zdradziłem ją, moją ukochaną- najwspanialszą kobietę na świecie. Na faceta to nie przystoi, ale siedzę i płaczę. Płaczę bo ją skrzywdziłem, a teraz skomle przed nią prosząc o wybaczenie. Ona nie chce mnie znać, ale ja się wcale nie dziwię. Poszedłem z kumplami na imprezę, wiadomo alkohol lał się strumieniami, ja wypiłem za dużo, ale film mi się nie urwał. Podbiła do mnie jakaś małolata chyba miała z 17 lat, nawet imienia nie pamiętam, podrywała mnie, kokietowała, prowokowała. Mówiłem że mam dziewczynę którą kocham, która jest dla mnie całym światem, która jest wyrozumiała, która jest moją przyjaciółką, kochanką, dziewczyną... Zrobiliśmy to w ubikacji, nawet nie było fajnie, jak ją pieprzyłem to rzygałem z nadmiaru alkoholu, jej to nie przeszkadzało. Na drugi dzień obudziłem się z kacem fizycznym, ale też moralnym, nie powiedziałem o tym mojej kobiecie, dowiedziała się od kogoś obcego, ktoś kto nas widział w tym kiblu. Od tej pory nie chce mnie znać, wyprowadziła się ode mnie, nie odbiera telefonów, nie otwiera mi drzwi. Wczora siedziałem całą noc pod drzwiami i płakałem, a Ona nawet nie otworzyła... Kocham ją! Proszę pomóżcie jak mam ją odzyskać, jej koleżanki nie chcą ze mną gadać

Gość blowwww
No już jej raczej nie odzyskasz...Straciłeś ją,na zawsze...już nigdy nie dasz rady zdobyć jej zaufania:(Tak to jest jak się myśli chujem zamiast głową.

Gość sdfgsdgdsasfa
Teksty z tym że masz dziewczynę którą kochasz podziałały na tą małolatę jak płachta na byka. A teraz ani dziewczyny,anie małolaty :P

Gość Ignacyk
dobra, a teraz prześlij to wypocie do Ewy Drzyzgi albo do redakcji gazetki kobiecej , poprawisz im humor :)

"A teraz ani dziewczyny,anie małolaty" Ale za to jest co wspominać i o czym opowiadać :p

Gość ...xxx...vvv...
dales sie urobic jakiejs malolacie- wstyd i hanba, no ale facet to facet jakas go potarmosi i odrazu lezie jak mucha do gowna... teraz cierp cialo jakzes chcialo.... eh.... szkoda tylko twojej ex...

Gość blowwww
i myślę,że o ile Twój płacz mógł ją poruszyć o tyle (jak ktoś wyżej napisał) już jej nie odzyskasz.Zawiodła sie,czuje obrzydzenie... Dlaczego dopiero po fakcie ludzie widzą takie błędy. Po pijaku jej nie kochałeś?Nie można sie tym usprawiedliwiać aczkolwiek to najlepsza wymówka. Jest wiele osób które nie ulegną drugiej osobie nawet pod wpływem alkoholu.

ojo no uwiodla go a on nie wiedzial gdzie wklada chyb az tak jej nie kochasz

Gość Ignacyk
od kiedy to facet po bzykaniu płacze ?

Gość o tak...
tera to kobiety winne? jesli impreza to "wiadomo" alkohol lejacy sie strumieniami, to nie trzeba wielkiej wyobraxni, zeby zobaczyc co moze byc dalej...

Gość blowwww
a dlaczego piszesz do nas?uogólniasz?nie zrzucaj winy na małolatę,to Twoja wina,chciałeś koorwa zamoczyć to teraz masz!!!! Taaak prowokować a do ruchania to każdy zapiertala no bo zaraz jeszcze powiesz,że Cie zgwałciła w tym kiblu.

Gość Ignacyk
ale się dajecie zrobić w bambuko , przecież ten tekst wypociła jakaś walnięta Baba , która udaje faceta

Gość żadnej winy nie czuje
tylko zwala wszystko na kobiety, i jak to płacze; naiwne się nabierają na takie żale

Gość blowwww
dobra!!!! prowo! szkoda czasu.

Gość sdfgsdgdsasfa
blowwww Nie broń małolaty bo nie jest bez winy!!Co solidarność jajników :P??

Raczej facet lubiący podnosić ciśnienie babom :p

Gość adaś_polewka
Nie zazdroszczę Ci. Sytuacja jest bardzo trudna. Musi minąć troszkę czasu, żeby z tym się oswoiła. Nie dziwię się, że się nie odzywa, nie odbiera telefonów. To naturalny znak. Poczekaj troszkę, czas leczy rany. Pomyśl sobie, jak Ty byś się czuł, gdyby to Ona wywinęła by Ci taki numer, jakbyś zareagował? Przebaczyłbyś z miejsca, czy zachowałbyś się podobnie? po jakimś czasie musisz z Nią porozmawiać i przede wszystkim obiecać, że nigdy coś takiego Ci się nie powtórzy. A czy wybaczy, poczekaj i nie narzucaj się w takim momencie. Ona potrzebuje czasu i odpoczynku. Facet, którego kochała wyrządził Jej ogromną krzywdę. A to boli...Wiem o tym, bo i mnie dziewczyna po 4 latach zdradziła.Niestety nie jestem już z Nią. Mam wspaniałą żonę, która spodziewa się dziecka, naszego dziecka :) Pozdrawiam i życzę powodzenia.

Niektórych odróżnia od zwierząt myslenie glową, a nie dupą ( w tym przypadku ch**). Nie doszukuj się winy w innej kobiecie czy malolacie bo to nie istotne. Od wieków istnieja takie łatwe dziewczyny i juz zawsze takie będą - bez godności i szacunku, ale Ty autorze dałeś d*** na całego. I co Twojej dziewczynie po przeprosinach, błaganiach i płaczu skoro pójdziesz na następną impezę i zrobisz to samo. Brakuje Ci genu samokontroli i lojalności wobec partnera.

Nie nie zgwałciła, ale widziała, że ledwo trzymam się na nogach, nawet nie pamiętam czy użyliśmy prezerwatyw;/. Jeszcze kurwa mi brakuje małolaty w ciązy!

Gość norfig
trzeba bylo myslec wczesniej, teraz za pozno na łzy

Gość mieciu872
biedny zrobil wycieczke do wc na rzyganko a dostal ruchanko

Gość straciles ja...ja tez bym ci
nie wybaczla a po to to zrobiles;/ laska pol biedy tp ze cie kokietowala ty powinienes jej rzucic cos w stylu spierdalaj ze cie nie interesuje

Gość blowwww
nie,nie solidarnosc jajników... a co u Ciebie solidarność jąder/plemnikow? :D Co z tego ze byłeś pijany,sama Ci kutasa wyjeła ze spodni i se celowała?No pomyśl! Nie wybielaj się! Nie bronie dziewczyny bo są takie rury wiem o tym. Szczególnie na takich potańcówkach :O:P Ale większość winy lezy po Twojej stronie. To Ty zdradziłeś do cholery!!!