Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rose.85

jestem kobietą ksiedza.........

Polecane posty

Gość rose.85

pokochalam go od pierwszego wejrzenia ,i już wtedy wiedzialam ze moje serce już zawsze będzie nalezec do niego,mam 25 lat od 3 lat jesteśmy razem.Jest mi z nim cudownie, to że on nosi sutannę ,traktuję jak każdy inny uniform,nie przeszkadza mi....nie widzę w tym wszystkim żadnego grzechu,księża mają kobiety,to jest normalne,nie róbmy z tego tabu!!!To są normalni mężczyzni,z krwi i kośći,powolanie to jedno ale ale ,zrezygnowac z seku i tym co z nim zwiazane ,to tak jakby zabronić komus oddychać,a nie da się zyć bez tlenu.ja już nie wyobrażam sobie życia ,bez niego,bo tego szczęscia i tylu wspaniałych chwil nie da mi zaden inny.Ja tu nie chce nikogo na siłę namawiać na związki z księżmi,ale jeżeli już coś takiego się pojawia,to nie bojcie się .....nie będzie bolało........

Gość emmmma
A kogo to obchodzi Twoje zycie Twoj wybor, jest wiele potajemnych zwiazkow bez przyszlosci jak Ci tak dobrze to OKI i ksiadz.

Gość rose.85
owszem jest mi tak dobrze ,jemu też,piszę to tylko po to bo często znajduję ww necie pytania,typu,kocham księdza,co robić????więc odpowiadam..........

Gość pozwolisz mi?
odpowedzieć? pier*dol się

Gość emmmma
"jestem kobieta ksiedza" tzn kochanka....czy kim wy jestescie jedno dla drugiego napisz bo to dziwne i niezrozumiale. Jak mozna okreslic Wasz zwiazek?

Gość rose.85
jestem jego kochanką ,przyjaciółką i powiernicą,on,dla mnie tym samym,ale mimo wszystko,inne jest uczucie kiedy sie jest kobietą księdza, niż zwykłego mężczyzny,,ja z nim jestem szczęśliwa,i tylko to sie liczy

Gość drogie dziecko
a jaki tam z niego ksiądz. samozwaniec! a nie ksiądz. Łamie przysięgę daną przy przyjmowaniu |Sakramentu Kapłaństwa. Z czego się cieszysz? i tak spotka Was kara. Żadnych wartości byle zadowolić niskie pobudki seksualne.

Gość Eleeene
wypchaj sie z twoim pedofilem pfuj

Gość Eleeene
w zyciu juz nie pojde do kosciola , moze jeszcze na ofiare dawac zeby nowe sukienki kupowal takim jak TY !!!!!!!!!!!!!!!!!!! bezwstydnica pfuj

Gość rose.85
może nie do końca jestem kochanką ale wodę święconą pozwala mi w kropielnicy uzupełnić :) czasami też świece gromniczne do zabawy dostaję no ale to jak ktoś umrze:O

Gość nie jesteś jego kobietą
tylko jego otworem kopulacyjnym. Gdyby było inaczej na coś by się dupek zdecydował pójść na całość - albo kapłaństwo albo małżeństwo

Gość Eleeene
moze jeszcze powiesz ze jestes wierzaca, a sypiasz z nim bo mu z przyrodzenia Woda Swiecona leci

Gość rose.85
oczywiście że jestem wierząca a z penisa to mu paciorki z różańca lecą:P

Gość katinka 19
u nas na osiedlu to co 2ga spotyka sie z naszym ksiedzem ,ma 26 lat i jest zajebisty a prywatnie niekiedy zapali z nami cos lepszego :)

Gość naatalkaaa
Bzdura, nie jest to ani normalne, ani moralne, ani z pewnością nie podoba się Bogu, skoro Twój kochaś ślubował jemu wierność

Gość Gość

Przecież ten temat to podpucha .