Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lenuśśśśśśśśś

Badania histopatologiczne.

Polecane posty

Gość Lenuśśśśśśśśś

Witam wszystkich. Poroniłam w 20tc, robiłam amniopunkcje i wykazało pleć żeńską, kiedy byłam w szpitalu i musiałam urodzic córeczkę, słyszałam jak po wszystkim lekarki rozmawiały, coś tam pisały i słyszałam jak mówiły, że to dziewczynka, że waży 400g i mierzy 20 cm. W zeszłym tyg odebrałam wyniki badania histop i szok!! Płód płci męskiej, waga 317g, 24cm, boję się, że to nie moje dziecko zbadali, że wzięli pierwsze lepsze, które było również w szpitalu:((( co robić? zadzwonić do nich?? zapytać? dodam, że poroniłam w warszawie, do której mam 150km a wyniki odebrał mi brat.

Gość zapytaj na
forum www.poronienie.pl dziewczyny tam na pewno pomogą, znają prawo, wiele z nich jest z warszawy. bardzo współczuje....

Gość Lenuśśśśśśśśś
już mam tak dosyć tego wszystkiego, tych lekarzy ciągłych telefonów i wizyt, chce odpocząć od tego psychicznie, jakoś poukładać a tu bez przerwy coś robią nie tak!! Ale chce wiedzieć, że to moje dziecko, a nie obce:(( dla nich to pewnie wyda się bez sensu teraz, ale dla mnie to bardzo ważne>

Gość zapytaj na
wiem, ze teraz wszystko jest ponad Twoje siły, ale walcz, bo warto... dla spokoju ducha.

Gość Lenuśśśśśśśśś
dziękuję za linka.