Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zgwalcona

jak poronic

Polecane posty

Gość zgwalcona

pomocy zostalam zgwalcona musze usunac ale jak

Gość zgwalcona
nie mam kasy na zabieg

Gość mieciu872
tepa palo po gwalcie sie idzie i wtedy masz prawo do darmowej aborcji :O kOLEJNA MALOLATA DAJACA DUPY I NIE WIEDZACA CO Z CIAZA ZROBIC

Gość fdefffewef
Jesli zostalas zgwalcona to powinnas miec za darmo zabieg wykonany.

Gość take my hand
gorąca kąpiel i czekasz aż wypłynie zarodek :D

Kiedy zostałaś zgwałcona? Trzeba było iść od razu po pierwsze żeby to zgłosić (chcesz żeby to spotkało teraz inną dziewczynę? ), po drugie dostałabyś tabletkę "po" żeby nie doszło do zapłodnienia, po 3 skąd wiesz że jakiegoś syfa teraz nie masz?

Gość blowwww
kurfa niewidzicie ze inna ze ta sama typiara zlaozyla inny wątek,nie było nic o gwałcie,ślepi jesteście?:O

Gość Czesc, niestety na tym forum
Faktycznie United, chudzinka z Ciebie :).

Jesli zostalas zgwalcona idziesz na policje. Poza tym masz prawo do aborcji za free. Wogole po co sie pytasz na takim forum o cos takiego. Chyba ze to prowo.

Gość zgwalcona
mam 19 lat wracam do domu z imprezy nie znalam go , myslalam ze nic nie bedzie ale zrobilam test i ....

Gość Czesc, niestety na tym forum
nic innego, jak prowo.

Mała Blondynko - Twoje pytanie nie dotyczy tematu. A tak w ogóle... Zazwyczaj kobieta o ciąży dowiaduje się w 4-5 tygodniu, więc jeśli naprawdę zostałaś zgwałcona i jesteś w ciąży, to co robilaś przez te parę tygodni? Głupia, oj głupia...

Gość FUUNNIIAA
mala blondynka a ty myslisz ze kazda zgwalacona leci pierwsze co to zglosic?? raczej nie..i wiekszosc kobiet tego nie robi niestety. do autorki idz do lekrza , jesli nie jest za puzno na usuniecie powinni usunac. ale musisz zlozyc tez zeznania na polocji.bez tego nie ruszy nic.

FUUNNIIAA Myślę że każda powinna. Nie mówię że od razu, rozumiem że wracają do domu siadają i ryczą bo to straszne przeżycie - ale ja bym nie umiała udawać że nic się nie stało. Pierwsze co to bym zadzwoniła po kogoś żeby do mnie przyjechał i zawiózł do szpitala, by był ze mną.. mama, siostra, przyjaciółka... Lepiej być później w ciąży? Mieć syfa jakiegoś? Mieć świadomość że jakiś zboczeniec chodzi i gwałci dalej? Ja bym potrafiła jechać to zgłosić

Gość FUUNNIIAA
Jasne ze powinna kazda, ale po takim zajsciu to chyba sie nie mysli o tym co sie powinno a co nie. WSiekszosc kobiet sie zamyka przed calym swiatewm..i to jest problem. Nie wiem co ja bym zrobila w takiej sytuacji.

Wiesz no nigdy nie wiadomo co nas złego w życiu spotka, dlatego warto się zastanowić wcześniej co by się zrobiło i później w miarę się tego trzymać :) Właśnie wiesz pomyśleć teraz że to TRZEBA zgłosić bo później skutki mogą być tragiczne.. a gdy ( nie życzę nikomu) coś takiego złego nas spotka trzeba się w miarę szybko zmobilizować w sobie, właśnie nie zamykać.. sama pewnie też bym nie pojechała ale zebrałabym się żeby zadzwonić po kogoś kto mnie w tym wesprze i pojechałabym z kimś. Ale to może dlatego że nigdy się nie zamykałam - różne rzeczy mnie w życiu spotkały ale zawsze miałam kogoś komu mogę o tym powiedzieć i nie być samej w trudnych chwilach

Gość FUUNNIIAA
Ja powiem jeszcze tylko tyle ze moja przyjaciolke dawno temu zgwalcono, pomoglam jej ile moglam..wiem ze najwazniejsze bylo dla niej to ze bylam znia wtedy. Nie zglosila tego tez. Rozumie ja i to byla jej decyzja.

Gość gość
Funiaaa bierzesz na swoje sumienie to dziecko.