Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama małego dzieckaaaa

co robicie w Walentynki

Polecane posty

jak spedzacie ten dzien, czy weekend majac male dziecko? Jak dbacie o to, by mąż widzal w was oprocz matki ich dziecka - KOBIETĘ?

Gość nieciekawie sie zanosi
walentynki wypadają w poniedziałek. Mąż pracuje od 5.30 rano do 22.30 wraca zje odgrzewany obiad i idzie spać bo następnego dnia ma na 6.00 do pracy. w weekend: piątek mąż pracuje od 6-21 sobota 6-15 praca a potem idziemy na imieniny jego babci niedziela 6-21 praca. tak spędzimy walentynki. chcieliśmy iść w środę do kina ale nie ma z kim dzieci zostawić, chcieliśmy wziac dzieci ale sa w ofercie az dwie bajki z czego jedna juz widzieli a druga wydaje sie mega głupia.

uppppppppppppp

Nic nie robi w walentynki. Dla nas to dzien jak kazdy inny. Uwazam , ze to glupie swieto przywleczone z hAmeryki.

podnoszeee

no to co ze z ameryki, pytam jak spedzacie majac male dziecko

nikt?

Gość no widzisz chyba
nikt. Dzieki Bogu ze ludzie w pl sa madrzy i nie daja sie robic w konia.

Gość karmazynowapanii
Dobre pytanie, bo ide na kursy do Speak'up. Nie obchodze tego świeta bo jest przereklamowane i juz. Kochanie na siłe...ja dziękuje

Gość pot
w knajpie

Gość matka polka z wyboru i mianowa
pic bede do upadłego

Zapewne dzień jak codzień,dziecko,obiad, trochę posiedzę z mężem popołudniu bo na noc idzie do pracy.. A tak pozatym to kochamy się cały rok tak samo mocno, i okazujemy sobie to bez okazji, nir tylko 14 lutego ;)

My tez nic, ja bede w pracy, maz bedzie konczyl remont, z pracy wroce gdy maz juz bedzie spal, ale nam nie jest potrzebny specjalny dzien do okazywania sobie uczuc, ciesze sie, ze sporo z was mysli podobnie, bo juz myslalam, ze to ze mna cos nie tak :D

Gość gość
My mieliśmy iść do kina ale maluch w nocy załapał katar i marudny więc postanowiliśmy zostać w domu :D

Gość nic nic nic
maz w pracy od 7 do 14,ja od 14.30 do 23..przyjde,polozymy synka spac i sami zrobimy to samo..symbolicznie pieke ciasteczka w ksztalcie serduszek...ale to bardziej z nudow..jestem w 36tyg ciazy i mnie nosi..nie moge usiedziec na tylku,wiec szukam pretekstow to robienia czegos. walentynkami przejmowalam sie jak mialam 15 lat,teraz tez uwazam,ze to glupie swieto wymyslone by amerykanie mieli pretekst do wydawania pieniedzy :P kocham meza przez caly rok i staram sie to okazywac codziennie a nie raz w roku ;)

Gość efrtbh5y5
nic nic nic podziwiam 36 tc i pracujesz jeszcze po tyle godzin.. a jaką masz tą pracę?