Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jasminnnnnn25

Dlaczego ten facet nie ma dziewczyny - pomożcie mi zrozumieć

Polecane posty

Gość jasminnnnnn25

Hej Znam pewnego faceta, który jest moim sąsiadem i nie mogę zrozumieć dlaczego taki mężczyzna jak on jest sam. Nigdy nie widziałam go z żadną dziewczyną, a mieszkamy obok siebie od dziecka. Co z nim jest nie tak ? Facet będzie miał w tym roku już 29 lat. Z tego co wiem to pracuje jako inżynier budowlany, więc chyba głupi nie jest. Jeśli chodzi o wygląd zewnętrzny to pewnie nie jednej ugięłyby się nogi na jego widok i pewnie nie jedna dziewczyna chciałaby z nim być. Ma śniadą karnację i czarne włosy. Co prawda jest szczupły i nie jest zbyt wysoki, ale te 175 cm, a może i więcej na pewno ma, bo sama mam 169 i widzę, że jest wyraźnie wyższy. Od znajomych, którzy go znają wiem, że jest on trochę nieśmiały i małomówny, rzadko gdzieś bywa, na jakiś imprezach itd. Rozumiem, że można być nieśmiałym, ale przecież i nieśmiali mają dziewczyny. Dzisiaj go widziałam jak wysiadał z samochodu i jakoś tak zrobiło mi się go żal. Jak on może być sam przez tyle lat ? Przecież musi mu być bardzo smutno. Nie mieć się do kogo przytulić wieczorem, porozmawiać itd. Nie rozumiem tego. Dlaczego on się marnuje ? Przecież jakaś dziewczyna na pewno byłaby szczęśliwa mając takiego faceta. Uprzedzę wszystkich tutaj piszących, że ja mam faceta i jestem już nawet zaręczona, więc nie myślcie sobie, że napisałam to bo on mi się podoba :P

Gość motyllllek
może jest gejem, może ma mężatkę na boku której nie zaprasza do siebie dla jej dobra. Wszystko jest możliwe. Może też mieć traumę po nieszczęśliwej miłości

Gość nie kasszy facet
nie kazdy facet chcę miec dziewczyne wy tępe idiotki :O

Gość moze ma tylko niekoniecznie
musi sie z nia afiszowac, zeby takie wscibskie osoby jak ty ja ogladały

Gość a ty sie narzeczonym zajmij
a nie sasiadów obserwujesz echhhh te babsztyle

Gość tez mam takiego sasiada
ktory jest przystojny, zadbany, fajnie(mesko) sie ubiera. zakochalam sie w nim po uszy, szybko mi przeszlo, gdy otworzyl do mnie swa przystojna buzke, wiec uwiez mi, z ludzmi jets roznie.

Gość wykalaczka
to samo myślę o sobie... czemu ja faceta nie mam ? swoją drogą, to może on ma inne aspiracje życiowe niż miłość ? może wpierw kariera a pozniej... roznie to bywa.

tylko 175? przecież to krasnal. Mało która takiego wybierze,łap się za niego bo widzę że Ci ślinka leci.

Gość 14luty
jest wiele opcji a/ jest gejem b/ nie chce miec laski ktora jest glupia - skonczyl porzadne studia, wiec moze chce aby przyszla matka jego dzieci tez byla madra ;) c/ laski ktore wyrywa go nie chcą - jest za inteligentny (mozegada tylko o calkach itp... ) d/ ma jakis romans ;d e/ jest zbyt niesmialy i ma malo czasu aby miec kobiete i milion innych

Gość naatalkaaa
Dokładnie musisz go obserwować skoro stwierdzasz z przekonaniem, że jest sam.

Gość sedeks
a może ma po prostu kota :)

Gość jasminnnnnn25
Nie tylko ja wiem że jest sam, ale tak twierdzą też jego znajomi. Nigdy nie widzieli go, aby szedł z dziewczyną trzymając ją za rękę. Ja i on mieszkamy w małym miasteczku więc tutaj społeczność nie jest zbyt duża. To chyba jakiś dziwak.

Gość pappaap
napisz jakie wojewodztwo

Gość sedeks
Jak dziwak to pewnie za jakiś czas pójdzie w polityke

Gość grazzkaaa
No tak od razu dziwak, może właśnie chroni prywatność przed takimi wścibskimi babami jak ty ;)

Lepiej się zająć własnym życiem niż zastanawiać się, dlaczego ktoś kogoś ma albo nie ma.:)

Gość prawiczy prawiczek 28 ___
Analiza wypowiedzi laski :O 🖐️ Nikt nie zwrócił uwagi na fragment!!!!!!!!!!!!!!! "Nigdy nie widziałam go z żadną dziewczyną, a mieszkamy obok siebie od dziecka." świadczy to o tym, że Facet mieszka z rodzicami. ergo Ma dziewczynę ale spotykają się gdzie indziej, a sekszą po hotelach. Zagadka rozwiązana ;)

Gość Sąsiad...
Tak Kasiu, jestem gejem, Nie roztrząsaj takich spraw na Kafe