Gość niestaly pomarancznik Napisano Styczeń 7, 2013 do tej u gory: nie posluchaja cie. juz nie jeden im chcial to wyperswadowac :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość awefwerf Napisano Styczeń 8, 2013 śmieszni jesteście,ty tez jestes smieszną tumanicą,bo zamiast zajmowac sie soba,zajmujesz się nami :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do kawiarni smacznie Napisano Styczeń 9, 2013 i szybko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość stek z warzywami Napisano Styczeń 10, 2013 i puree groszkiem kukurydzą pudding śliwkowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chiński smok Napisano Styczeń 10, 2013 wolę piree z dżemem:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hej mam pytanko Napisano Styczeń 11, 2013 a mnie interesuje co ewka ma na obiad, ale widze, ze smietnisko tu sie ostatnio zrobilo...:-o ja dzis bede miala zupe krem marchewkowa, filety z morszczuka (zawsze mam rybke w piatek) z surowka z kapustki kiszonej i ziemniakami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
śliczniotka 0 Napisano Styczeń 11, 2013 Pomidorowa z ryżem polędwiczki wieprzowe w sosie macie dzień bez zupy? wolicie szybki obiadek , lekki , ale obfity Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gofry z bitą śmietaną Napisano Styczeń 14, 2013 czekoladę na gorąco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o ewka podbija swoj temat Napisano Styczeń 14, 2013 na pomaranczowo :D Nie da o sobie zapomnieć :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a gdzie karczek Napisano Styczeń 14, 2013 i kaszanka? :D tęsknię za mięsiwem oraz golonką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ligo Napisano Styczeń 15, 2013 witam ja robię pierogi ze sliwkami coś na słodko . A W CO ROBICIE? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaddd Napisano Styczeń 15, 2013 sluchajcie do pierogow jakie pierwsze danie jest odpowiednie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ligo Napisano Styczeń 15, 2013 ZALEŻY OD KUSTU Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pochta Napisano Styczeń 15, 2013 A ja zrobię pizze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
śliczniotka 0 Napisano Styczeń 15, 2013 Placki ziemniaczane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sawa.83 0 Napisano Styczeń 15, 2013 ja dziś miałam wątróbkę z ziemniakami, a jutro będą bitki w sosie cebulowym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
śliczniotka 0 Napisano Styczeń 16, 2013 Zupa ryżowa makaron ze szpinakiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ligo Napisano Styczeń 16, 2013 Ja też makaron ze szpinakiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ligo Napisano Styczeń 16, 2013 Jutro placki po wegiersku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
śliczniotka 0 Napisano Styczeń 17, 2013 Fasolowa i ryż z gulaszem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja hamburgery robie Napisano Styczeń 17, 2013 no i narobilyscie , ewa juz nie pisze o karkowce :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hej mam pytanko Napisano Styczeń 17, 2013 ewka, od niedawna sledzilam Twoj watek. strasznie Cie tu brakuje :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewa nie daj się............. Napisano Styczeń 17, 2013 tym debilkom i wracaj.Nie mogą przecież tacy bezmózgowcy wygrać, Wiesz przecież że dla takich głupoli najgorszą karą jest ignorancja. wracaj więc i traktuj je jak powietrze puf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sawa.83 0 Napisano Styczeń 17, 2013 u mnie dziś były pulpety w sosie koperkowym z ryżem a jutro w planach mam pierogi ruskie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ligo Napisano Styczeń 18, 2013 hej;D U MNIE POMIDOROWA I KROKIETY Z MIĘSEM I PIECZARKAMI A NA DESER JABŁECZNIK:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jastkas Napisano Styczeń 18, 2013 jak robisz te krokiety? mozesz zdradzic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość liga Napisano Styczeń 18, 2013 Smażę naleśniki około 20 ,daje farsz następnie optaczam w jajku i bułce i smażę wychodzi pycha:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ligo Napisano Styczeń 18, 2013 A NA KOLACJE ZROBIE PIZZA {KWIATEK} :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewka pod pomarańczowym Napisano Styczeń 19, 2013 nickiem podnosi temat.A ten temat jest taki durny jak ona iślicznotka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość na sir ja ja ja Napisano Styczeń 19, 2013 gorce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach