Gość a te nugetsy to kupne Napisano Kwiecień 21, 2013 wyprobuje ten przepis w tygodniu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa, 33 1 Napisano Kwiecień 21, 2013 dziś drugi dzień schabowych, na jutro i pojutrze przygotuję mielone z piekarnika powinnam teraz, bo piekę mięso na kanapki i byłoby taniej na raz to zrobić, ale nie mam sprężu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
śliczniotka 0 Napisano Kwiecień 21, 2013 Zupa cebulowa z groszkiem ptysiowym pstrąg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kora 23 Napisano Kwiecień 21, 2013 Ewcia czytam czasami ten topik bo lubie Twoje wpisy.Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa, 33 1 Napisano Kwiecień 21, 2013 dzięki w końcu się zebrałam i ulepiłam te mielone : ) teraz nagroda - idę na balkon, tylko muszę sobie złożyć leżaczek funkielnówkę : ) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
śliczniotka 0 Napisano Kwiecień 24, 2013 Zupa jarzynowa potrawka z kurczaka z ryżem prosto i szybko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
śliczniotka 0 Napisano Kwiecień 24, 2013 Nuggetsy http://w-spodnicy.ofeminin.pl/Tekst/Przysmaki/533949,1,Dania-z-kurczaka--dania-z-kurczaka-przepisy.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość blablable bla Napisano Kwiecień 29, 2013 Ewo (lub kto inny, kto wie :) ) czy do tych mielonych z piekarnika musze dac jajko? co sie stanie, jesli dam tylko przyprawy i platki owsiane? nawet bułki nie mam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa, 33 1 Napisano Kwiecień 29, 2013 myślę, że na pewno sie nie otrujesz, jak jajka nie będzie zrób, sprawdzisz ja zawsze daję, ale może nie jest to konieczne 1 a u mnie dzisiaj i jutro ogorkowa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość blablable bla Napisano Kwiecień 29, 2013 dziekuje za odpowiedz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MOJA FANTAZIA 0 Napisano Kwiecień 29, 2013 Barszcz z ziemniakami schab z pieczarkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pełen relaks Napisano Kwiecień 30, 2013 Dziś zrobiłam żeberka duszone, wstałam bladym świtem i obiad mam już gotowy :) dziś mam zapracowany dzień i nie będzie czasu, aby stać dziś przy garach. Dzis sadzę i sieję :) A tak w ogóle - sorry za offtop, ale muszę się pochwalić - od tygodnia wreszcie mam zmywarkę!! :D:D co za radość! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa, 33 1 Napisano Kwiecień 30, 2013 prawda? : ) żadne tam diamenty, to zmywarka najlepszym przyjacielem kobiety jest : ) u mnie ogorkowej cd., a na jutro bedę gotowac jutro, w końcu wolne mam do końca tygodnia... tak mnie ta mysl cieszy, że już dziś nic w robocie trudnego nie robię, bo mózg mi słabo działa, jeśli chodzi o sprawy ścisle : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
śliczniotka 0 Napisano Kwiecień 30, 2013 Zupa koperkowa, mięso z indyka w sosie z ziemniakami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kika1985 0 Napisano Kwiecień 30, 2013 makaron ze szpinakiem i łososiem :)) mniam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość u mnie dzisiaj na obiad Napisano Maj 1, 2013 indyk pieczony w folii, do tego ziemniaki pieczone z koperkiem i surówka z warzyw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa, 33 1 Napisano Maj 1, 2013 M. miał wątróbkę, ja karkówkę, została też resztka ogórkowej jutro plener, czyli grill 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pełen relaks Napisano Maj 2, 2013 wczoraj: surówka z marchwi i jabłka, filet z kurczaka dzisiaj: odsmażane kartofelki, koperek i zsiadłe mleko, trochę zimny dzień jak na taki wiosenny obiad, ale uwielbiam to jedzenie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
śliczniotka 0 Napisano Maj 3, 2013 Pomidorowa placki ziemniaczane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa, 33 1 Napisano Maj 3, 2013 no i był grill, karkówka, cebulka, pieczarki 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pełen relaks Napisano Maj 4, 2013 marzy mi się grill, ale na razie ciut za zimno, ja robię przepyszne coś, co zwie się kebabczeta, przepis na to mam z książki Kuronia, mniam dziś zrobię pizzę, ale nie wiem jeszcze, co na wierzchu położę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
śliczniotka 0 Napisano Maj 4, 2013 Kurczak, sałata z pomidorami chlebek chrupiący dzisiaj jest ładniej niż wczoraj w ogródku jak pachnie drzewkiem:) miłego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa, 33 1 Napisano Maj 5, 2013 ryba smażona, a właściwie duszona, bo puściła tyle wody, że się w niej udusiła na patelni na jutro i pojutrze mam fasolówkę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pełen relaks Napisano Maj 7, 2013 Ej, co nic nie piszecie? U mnie dziś szczawiowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
śliczniotka 0 Napisano Maj 7, 2013 Szczawiowa z ryżem, schab z ziemniakami i sałatką szwedzką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa, 33 1 Napisano Maj 7, 2013 sezon działkowy, nie mam czasu gotować teraz to juz chyba na 3 dni będę robić żarcie, jak mi się w garach pomieści : ) jutro i pojutrze spaghetti bolognese 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pełen relaks Napisano Maj 8, 2013 Dzis będą ryby, bo mąż pojechał łowić :) Ale to na kolację. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
śliczniotka 0 Napisano Maj 8, 2013 Pierogi z mięsem i barszczyk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jakie to są ryby Napisano Maj 8, 2013 i sztuka oczywiście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
śliczniotka 0 Napisano Maj 12, 2013 Rosół schab z ziemniakami i sałatką szwedzką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach