Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zybi33

Czy to nie jest zbyt wyzywające?

Polecane posty

Gość sffsfsffssfsf
kupuj smialo

nie nie jest (przynajmniej dla większości osób).

Dziwne pytanie ;) Przecież Twojej żony w bieliźnie oprócz jej samej nie widzi nikt inny niż Ty. Pytanie czy lubi takie rzeczy, ale to już my Ci nie odpowiemy.

Gość Zybi33
Dziękuję bardzo za Wasze odpowiedzi. Sek w tym, ze mojej żonie się to kompletnie nie podoba.

:D czyli wiesz dokładnie, ze żona nie byłaby zadowolona z takiego prezentu, a jednak pytasz nas czy jej go kupić? agent jestes :P na przyszłość radze sie jednak sugerowac glownie gustem małżonki niż naszym (obcych) ;)

Czyli tak tobie się podoba jej nie? Czyli chcesz kupić coś dla siebie? To chyb a bez sensu skoro to ma być prezent? Nie łatwiej pogadać? Oj jeśli jest przeciwna to chyba nie o to chodzi? Jednak znając kobiecą naturę stwierdzenia takie jak np. "kochanie wyglądała byś bosko w takim komplecie", "taka bielizna jest stworzona dla ciebie jesteś taka piękna", "jak bym chciał zobaczyć cię w czymś takim wyglądała byś jak bardzo bardzo seksownie" itd nie mówiąc już o erotycznych podtekstach, działają jak magnes. Każda kobieta chce się podobać i lubi komplementy. Znasz swoja żonę wiesz co jej powiedzieć. Nie chodzi o to żeby ją podejść ale jeśli np. nie ma odwagi lub głupio by się czuła to tak możesz jej dodać pewności siebie. Pogadaj z nią po prostu zamiast pytać obcych ludzi.

Gość Zybi33
Najpierw ja zapytałem czy jej się podoba ten komplet i powiedziała, że w życiu czegoś takiego nie nosiła. Po tym fakcie chciałem poznać opinie innych kobiet nie zdradzając przy tym faktu, że mojej żonie wydaje się to zbyt wyzywające, wręcz wulgarne.

Gość lepiej jakiś
skórzany lub skóropodobny!

Gość //czekoladka//
moze twoja zona to inny typ kobiety:) Mi sie podoba... I wogole nie jest wyzywajaca;) Normalna bielizna

kup Jej skórzana czapeczkę z ekspresem ...pewnie Jej sie spodoba:P

Gość ceny do negocjacji