Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chloe155

Teksty typu 'ale dupa' ...

Polecane posty

Gość chloe155

Nie cierpię takich tekstów typu 'ale dupa' , 'ale laska' , 'fajne masz cycki' ... jestem strasznie zakompleksiona, chociaż slyszalam komplementy, to obelgi tez sie pojawiaja . takie niedojrzałe dzieciaki potrafiły walnąć tekstem ' ale ryj ' . Komplementow nigdy nie bralam na serio, ale obelgi juz tak ... I po pierwsze takie teksty typu 'ale dupa' , 'ale laska' są dla mnie obraża . Po drugie mam wrażenie, że się w ten sposób nabijają... Co wy o tym myślicie ?

Gość chloe155
xD . ps: mowię o gimnazjum, konretnie druga i trzecia klasa.

Gość magdazzzzz
ptasiek daruj sobie te przechwałki, całe kafe wie że jesteś prawusem i zawsze nim będziesz

Gość chloe155
widze, że samosia się ty robi... logowanie powinno byc obowiązkowe.... ;/ a teraz na serio, poradzi mi ktoś co mam z tym zrobić ?

dwóch kolesi szło kiedys za mna i jeden do drugiego powiedzial " wyruch..ł bym ja" a ja na to "Nie, dziękuję nie skorzystam" :) burak na twarzy i poszli. :0

Gość hcwd
"fajna szparka brzmi uroczo" :D dzizas, co to za idiotki na tym swiecie sie rodza juz teraz, te dzieci z gimnazjow to hałda nieudzcznikow, pokolenie totalkncyh zjebow, mozgoryjow itp

Gość chloe155
hcwd ... nie skomentuje tego, bo nie warto . Nie chodzi o to, że jestem cnotka niewydymka... poprostu mam wrażenie, że się nabijają.

Gość chloe155
jest tu ktoś jeszcze ? :

Gość o nie nie nie nie
NO JA KOORWA SZCZAM!!! HAAHAHA NIELUBIENIEDZIEL _ CNOTKA NIEWYDYMKA?Ty wiesz co Ty wypisywałaś ostatnio?Pogieło cięęę? Weź sie za siebie a nie wypominaj innym dzieciaku bez szkoły!!!!!!!!!!

Gość get get get
fajna dupa z ryja :classic_cool:

ja najbardziej nie lubie okreslenia "ale towar" :O:O:O to rzeczywiscie jest takie poniżające....ale laska wg mnie jest normalnie jeszcze ale dupa,ale foczka - też nie lubie chociaz nie uwazam zeby to bylo nabijanie sie,po prostu wulgarnośc :P no bo dupa to dupa,jak mozna o dziewczynie mówic,że fajna dupa..conajwyżej,że MA fajną dupe,ale nie,że JEST fajną dupą

Gość ciasteczkowYpotwóR
komplementów nie lubisz? to co ma ci chłopak powiedzieć jak mu się podobasz? podoba mi się twój charakter mimo że nie wiem jaki masz bo pierwszy raz cię widzę

Gość chloe155
no bo mam kompleksy, przez podstawówke... ludzie mowia ze jestem brzydka, taka sobie, albo ze ladna... róznie :( i wydaje mi sie ze to 'ale dupa' to poprostu 'jakbym mial taki ryj to bym na nim siedzial' albo jak ktos wyzej napisal 'niezla dupa z ryja' ...

Gość chloe155
Spieprzaj mi z tymi aukcjami !