Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinka..... mm

co można na przeziębienie w pirwszym trymestrze ciąży

Polecane posty

Gość malinka..... mm

bo boli mnie gardło. i zaczynam miec katar.

Gość trele trele
czosnek i cebulę

Gość melinis
mleko z miodem lub czosnkiem, herbatę z sokiem malinowym i miodem lub cytrynę, rutinoscorbin, tantum verde, na temperaturę paracetamol (apap, paracetamol i inne nazwy których nie pamiętam), a najlepiej skonsultować z lekarzem

Gość malinka..... mm
dzięki bardzo a wapno?

Gość jjjukiii
prenatal syropek dla kobiet w ciazy

możesz kupić sobie calcium w syropie, a na bolące gardło tantum verde lub propolki, rutinoscorbinu nie bierz, jedynie sama wit. C, na ból głowy tylko paracetamol

Gość ezetreo
sama jestem na twoim miejscu wiec pisze: syrop Drosetux, syrop Prenalen. syrop z cebuli, maliny miód czosnek a do nosa sol morska

Gość mimimimimiki
Możesz wziąć oscillococinum to lek homeopatyczny oraz Tandum Verde w sprayu na gardlo, dzidzi nie zaszkodzi. No i jakiś miodek i herbatka z lipy :)

witam :) wlasnie jestem w takiej sytuacja tzn mega katar i kaszel u lekarza bylam osluchal mnia i nic nie dal najlepsze domowe sposoby i oczywiscie L4 lezec lezec i lezec a poza tym: harbata z lipy, herbata z sokiem malinowym z aronii z cytrynka z miodem mleko z miodem maslem i czosnkiem cebula czosnek inhalacja z woda i sala plukanka z soli sol fizjologiczna do nosa sadlo gesie do smarowania ciepla chusta i pod kolderke ;)

Gość kgmlre;wr
ja leczyłam się gorącym mlekiem,miodem,cytryną,herbatą i smarowałam się VapoRubem.

Gość malinka..... mm
uff czyli jutro do apteki polecę i coś kupię. Boję się bardzo, ale przecież wiele kobiet przechodzi infekcje w ciąży i wszystko kończy się dobrze. Najgorsze, że to początki.

Gość dziewczyny gy6
przeziębiłam się w 5 tygodniu ciąży. Mam katar i lekko gardło mnie boli. Gorączki nie mam. Staram się domowymi sposobami dozwolonymi leczyć. Jednak boję się bardzo o maleństwo. Npiszcie czy to jest bardzo groźne?

nie ma co wpadać w panikę, w końcu to tylko przeziębienie, polecam herbatę malinową z miodem i cytryną, najlepiej taką z prawdziwymi owocami, bo to dodatkowe witaminy :) herbaciany ogród z herbapolu polecam, mają sporo owoców w składzie, bardzo dobry jest też syrop z cebuli, na gorączkę można coś z paracetamolem...