Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Córka Ziemi

Aptamil - do mam z UK.

Polecane posty

Gość Córka Ziemi

Czy , ktoras z mam podawala swojemu dzieciatku mleko aptamil? Co myslicie o tym mleku?

Gość Córka Ziemi
hallo ??? Zadna mama nie podawala tego mleka???

Gość Zwykle mleko od Milupy. Tak
samo dobre jak cała reszta. Nie wiem czego się spodziewałaś usłyszeć? Nie jest trujące, nie smakuje jak sorbet bananowy i nie ma niebieskiego koloru. Ot mleko jak każde inne, tyle że się inaczej nazywa i ma innego producenta. Kup, podaj i zobaczysz czy twe dziecię je lubi. Na pewno krzywda mu się nie stanie, bo Milupa to wielgachny niemiecki koncern i ich mleko jest prawie wszędzie w europie (różni się tylko nieco składem; to w UK jest robione chyba w zakładzie Nutricii).

Gość Zwykle mleko od Milupy. Tak
Europie z dużej litery

Gość mama z irlandii
ja dawałam jak tylko synka przestałam karmić piersią i niestety dziecko płakało cały czas byliśmy z dzieckiem na pogotowiu i lekarze kazali zmienić mleko na SMA GOLD synek miał wtedy 3 tyg ale moje koleżanki używały tego mleka przy swoich dzieciach i było ok dlatego ja kupiłam dla swojego dziecka ale jak widać każde dziecko jest inne i każdemu co innego pasuje.

Gość sofa.
moja coreczka spozywa je od 3 miesiaca zycia (obecnie ma 11 m-cy). podobno jedno z lepszych dostepnych w uk. mala toleruje je znakomicie.

ja od początku dawałam Aptamil :) synek ma 1.5 roku i znakomicie je toleruje :) nigdy nie było żadnego problemu. Cow&Gate jest bardzo podobne, jak nie takie samo :) teraz kupuję to drugie, ale tylko dlatego, że ma taki sam skład jak Aptamil, a jest trochę tańsze :)

ja podawalam. to chyba najdrozsze mleko na rynku, ale tez podobno najlepsze i najczesciej polecane przez lekarzy i polozne, podobno najbardziej zblizone w smaku do mleka matki wiec dobre podczas karmienia mieszanego. moje dziecko dobrze je tolerowalo. aptamil w polsce wystepuje pod nazwa bebilon, jesli to ci cos mowi. to jest to samo mleko wiec mozesz tez poczytac opinie o bebilonie.

Gość gość
Witam moj synek je aptamil ale czesto placze i je co godzine myslicie ze powinnam mu zmienc mleko?? Dodam ze malutki ma dopiero 3 tygodnie.

mysle ze to normalne i nie zmieniaj mu mleka z moim było to samo teraz ma 3 miesiace i je co 4 h

Gość gość
Aptamil to polski Bebilon Gow&Gate to Bebiko

Gość gość
Jesli Twoj synek sie nie najada daj mu hungry milk :)

Gość gość
Od samego początku je podawałam b.dobre.