Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rara Krofr

Prosze o rade :)) mlode kobitki

Polecane posty

Gość Rara Krofr

Jak wg was powinna ubierac się 17 latka?? Chodzi mi głównie o stosownść do wieku.. Czy nie jest się np za młodym na botki? Nie maluje sie, nosze rozpinane sweterki siwe albo czarne a pod spod staram sie wlozyc cos kolorowego ale i tak nie wiem czy nie wygladam za powaznie .. pisze tu bo dzisiaj zglupialam bo ktos mi powiedzial (juz 2 osoba) ze wygladam na 13 lat... wiec totalnie zglupialam poradzcie cos, szczerosc do bolu mile widziana:))))

Gość dzis do mojej pracy zglosila
nie nos obcasow wyzszych niz 3cm bo bedziesz wygladac jak maala dziewczynka co zalozyla buty mamy nie nos sie tez na szaro-czarnoo, jestes mloda i kolorami powinnas podkreslic swoja swiezosc nie zakladaj duzych dekoltow, przykusych bluzek - nie wyglada to dobrze na mlodej dziewczynie jaka jestes ty

Gość Rara Krofr
ja nie umiem laczyc kolorow....

nie no tylko nie słuchaj tej powyżej... ona właśnie opisała 13-sto latkę... mozesz nosić tunike z bufkami są bardzo modne, do tego legginsy i botki, albo mini spódniczkę i rajstopy kryjące, rurki które podkreślą twa figure, mozesz sie lekko podmalować ( tusz, błyszczyk) nie noś pstrokatych kolorów i żeby nie było jestem starsza :)

Autorko noś to co chcesz to co ci się podoba. Eksperymentuj z moda. Nie noś nic co niby powinnaś nosić noś to co ci się podoba. Szukaj swojego stylu i nie dąż do zgrania się z konwencją. Jeśli chcesz opinii zapytaj najlepiej mamę lub koleżankę której gust uważasz za dobry. Na razie jesteś na etapie poszukiwania swojego stylu. Wiem w wieku 17 lat chce się wyglądać na swój wiek a nawet starszej później chce się wyglądać młodziej. Opinia 2 osób ma zdecydować o zmianie stylu chyba to bez sensu?

przepraszam bardzo ale ja jej nie napisałam , że ma się tak ubierać tylko że może się tak ubierać, a co do tego żeby nosiła to co jej sie podoba to w zupełności się zgadzam.

catterinka_catterinka -> nie do twojej wypowiedzi. miałam na myśli to pisze autorka.

dokładnie! nie mozna mowic orientacyjnie jak powinna sie ubierac 17 latka, bo w tym wieku - zakładając najprostszy i nabardziej ograniczony podział - mozna byc i wyglądać już jak młoda kobieta (wówczas mamy spore pole do popisu) lub jak dziewczynka ktorej nie wszystko jeszcze przystoi, podobnie jest i ze starszymi dziewczynami. nibys dobrze Ci radzi, baw sie konwencją, szukaj swojego stylu, wybieraj ubrania ktore Ci sie podobaja i łącz je ze sobą - po jakimś czasie sama zauwazysz jaki styl jest Ci bliski i w czym czujesz sie najlepiej. dla mnie nie istnieje stwierdzenie ze mozesz czy nie mozesz w tym wieku nisic takich czy innych butow, to smieszne. nos sie tak, aby bylo Ci wygodnie i abys czula sie ok.